Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 öncelikle merhabalar. transandantal meditasyonla ilgili bilgi verebilecek pati varmı acaba diye soracaktım =) bikaç siteye baktım efsane boyutuna girişmiş falan ama sonra hemen kendi iş yerini verip işte gelin anlatalım falan demiş derken derken ben oturup kendi kendime transandantal meditasyon öğrenmek, yapmak istiyorum. bi mantram yok ama nasıl kendime uygun bi mantra bulabilirim, yoksa bi önemi yok mu sizce mantranın? bir de dikkatimi tam olarak toplayamıyorum, akşamsa bianda uykum gelebiliyo, akşamüstüyse evde mutlaka bi gürültüye kayıyo kafam derken bitürlü bişeyler düşünmekten kurtulamıyorum. yada transandantal meditasyonda asıl amaç nedir diye sorayım, benim yapmaya çalıştığım gibi düşünme eyleminden uzaklaşmak mı, yoksa düşünmenin içine dalıp en derinlere ulaşmak mı? ikisine de varım, yeterki tam yapabiliyim, beynim başka yerlere kaymasın, dikkatim dağılmasın =) teşekkürler şimdiden yardım edecekler için edit: niye spor genele açtım bilmiyorum son zamanlardaki uzak doğu dövüş sanatları başlıklarından dolayı galiba =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 youtube da olabilir anlatımlı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Drall said: dikkatimi tam olarak toplayamıyorum, akşamsa bianda uykum gelebiliyo, akşamüstüyse evde mutlaka bi gürültüye kayıyo kafam derken bitürlü bişeyler düşünmekten kurtulamıyorum. yada transandantal meditasyonda asıl amaç nedir diye sorayım, benim yapmaya çalıştığım gibi düşünme eyleminden uzaklaşmak mı, yoksa düşünmenin içine dalıp en derinlere ulaşmak mı? ikisine de varım, yeterki tam yapabiliyim, beynim başka yerlere kaymasın, dikkatim dağılmasın =) İşte bu yüzden bir eğitmene ihtiyacın var. Her şey kendi kendine öğrenilmez ya da öğrenmek çok uzun zaman alabilir. Bence bir merkeze git işin temelini öğren daha sonra istersen kendin devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 peki antalyada nerde var böyle bir merkez bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Böyle bir site buldum ama bilmem işine yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar