Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 '1,5 yaşındaki küçük kızı boğazından bıçakladım, sürünerek annesine gitti...'Gaziosmanpaşa'da İlknur İslam ile 4 ve 1.5 yaşlarındaki çocuklarının katil zanlısı Okan Ç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisteki ilk sorgusunda cinayetleri itiraf eden ve hap içtiğini söyleyen Okan Ç, mahkemede suçlamaları reddetti. Ancak İlknur İslam'ın üzerindeki kan örneğiyle DNA'sı tutan katil zanlısı, tutuklanmaktan kurtulamadı. Polis, cinayetle ilgili tüyler ürperten bilgilere ulaştı. Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi 831. Sokak'ta 21 Aralık 2008'de meydana gelen olayda İlknur İslam, 4 yaşındaki oğlu Yusuf Batuhan İslam ve 1,5 yaşındaki kızı İnci Melek İslam bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin sürdürdüğü titiz çalışma sonucu katil zanlısı Okan Ç. yakalandı. Polisteki ilk sorgusunda cinayeti itiraf eden katil zanlısı, avukat eşliğinde alınan resmi ifadesinde susma hakkını kullandı. Katil zanlısının polise verdiği sözlü ifadesinde duyanların kanını donduran yeni ayrıntılar ortaya çıktı. HAP ALIP HAREKETE GEÇTİM Cinayet Büro Amirliği'nde polisin ortaya koyduğu delillerin ardından sözlü itirafta bulunan katil zanlısı Okan Ç, İlknur İslam'ın alt kattaki komşusunun kardeşi olduğunu, İlknur İslam'ın evine daha önce de misafirliğe gittiğini belirtti. Olay günü İslam'ın evine para veya ziynet eşyası almak için gittiğini, yanına ip ve küçük ekmek bıçağı aldığını söyleyen Okan Ç, harekete geçmeden önce uyuşturucu hap içtiğini de anlattı. İlknur İslam'ın tanıdığı için kendisini eve aldığını, birlikte çay içip sohbet ettiklerini belirten Okan Ç, evde yalnız olduklarına inandıktan sonra yanında götürdüğü bıçağı çıkarttığını söyledi. Okan Ç, boğazına bıçak dayadıktan sonra genç kadından evdeki paraları ve ziynet eşyalarını istediğini belirtti. Okan Ç'nin ifadesine göre, İlknur İslam katiline evdeki tek değerli eşyanın cep telefonu olduğunu söyledi, "Evde para veya altın yok. Bu cep telefonunu al, bizi de rahat bırak" diye yalvardı. Okan Ç, yanındaki iple genç kadının ellerini bağladı, bağırmaya başlayınca da onu bıçakladı. Yere düşen genç kadını hareketsiz kalana dek bıçaklamayı sürdürdü. POLİS GÖZYAŞLARINI TUTAMADI İlknur Ç'nin ardından 1.5 yaşındaki İnci Melek'in yanına giden Okan Ç. önce küçük kızı sonra da 4 yaşındaki ağabeyi Yusuf Batuhan'ı boğazlarından bıçakladı. Okan Ç, boğazından bıçakladığı İnci Melek'in sürünerek kendisine üç metre uzaklıktaki annesi İlknur İslam'ın kucağına gittiğini ve annesine sarıldığını anlattığında, polis memurları gözyaşlarını tutamadı. Okan Ç ise "Küçük kızın yaşadığını görünce yanına gidip öldüğüne emin oluncaya kadar boğazını kestim" diye konuştu. Yapılan soruşturmada katil zanlısı Okan Ç, İlknur İslam'ı bıçaklarken yaralandığını, evden çıkarken şüphe çekmemek için İlknur İslam'ın eşi Tahsin İslam'ın elbiselerini giydiğini, kanlı elbiselerini de bir poşete koyup yanına aldığını anlattı. Evden ayrılırken delilleri yok etmek için doğal gaz vanasını açtığını anlatan Okan Ç, "Cep telefonunu ve kanlı elbiselerimi alıp evden ayrıldım. Amacım daireyi havaya uçurup herkesi evdekilerin doğalgaz patlaması nedeniyle öldüğüne inandırmaktı" dedi. Katil zanlısı Okan Ç'nin planlarını, anne İlknur İslam'ın sürünerek yardım istemeyi başarması bozdu. Kapıyı açmayı ve üçüncü kattaki evlerinden sokağa inmeyi başaran İlknur İslam yolda yaşamını yitirdi. Ancak kapının açık bırakılması, patlamayı da önledi. CİNAYETİ KAN ÖRNEĞİ ÇÖZDÜ Cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlatan polis, olay yerinde bulunan tüm materyalleri incelemeye aldı. Yapılan çalışma da olay yerinde yabancı bir kan örneği daha bulundu. Soruşturma kapsamında kan örnekleri alınan 16 kişiden birisi de Okan Ç. idi. Okan Ç'nin kan örneği olay yerinden alınan örnekle, parmak izleri de olay yerinde bulunan parmak izleriyle eşleşti. Zanlı, polisteki sorgusunda olay yerini ve olay yerinin cinayetten sonraki halini de tüm detaylarıyla anlattı. vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 akıl hastası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yani bu kadar düşünücek bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 buda devletin eksikliği olarka düşünüyorum. devlet her mahalleye bu tarz psikolojik destek saglayan kuruluşlar koysadı ve tek tek evlere gidilip bilgi alınsaydı bu tarz ruh hastalıkları önceden tespit edilebilirdi. ve bunun gibi kim bilir kaç tane var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Of salak herif ya, hepsini adam akıllı dograsaydı yakalanmayacaktı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ne diyim..allah belasını versin. Daha derdim de banlanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hap almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 viole said: buda devletin eksikliği olarka düşünüyorum. devlet her mahalleye bu tarz psikolojik destek saglayan kuruluşlar koysadı ve tek tek evlere gidilip bilgi alınsaydı bu tarz ruh hastalıkları önceden tespit edilebilirdi. ve bunun gibi kim bilir kaç tane var.. Yok artık lebran james. Kişi başı kaç doktor düşüyo memlekette, bide üstüne özel psikolog koyacakta evleri zıyaret edeceklerde bakacaklarda. vay maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 adam başı olmıcak zaten her mahallede bir dernek gibi bişi olucak içnde en fzla 5 psikolog yeter cokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 3.sayfa yaptınız burayı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 viole said: adam başı olmıcak zaten her mahallede bir dernek gibi bişi olucak içnde en fzla 5 psikolog yeter cokmu Çüş istatistiklere davet ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ya 5 değil 10 adam koysunlar nedir yani ayrıca psikolog istihdamı cogalır dssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 çok berbat bi haber.nerden okudum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bu adam işkenceyi hak etmiyor diyene RUF gerillaları tecavüz etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Valla bir gün evimizde boğazımızı kesebilirler... İstiklalde yürürken kafamıza hayvan gibi cam düşüp bizi öldürebilir... Arabanız en işlek caddelerin birinde bıçakla gasp edilebilir... Biri siz yolda yürürken arabaya atıp ormanlık arazide ırzınıza geçebilir... Eski sevgiliniz yada eşiniz ya benimsin ya toprağın diyerekten sokağın ortasında sizi delik teşik edebilir. Hatta bir ilkokulun içinde koşturup sonra kıstırıpta yapabilir... Canımızın değeri yok. Bu tip abuk subuk şeylerle mücadele edecek kanun-hukuk sistemimizde yok (adliye stajında 1 sene hapis cezası alan iki adamdan birinin diğerine sırıtarak "E nolacak, birkaç aya salarlar" diyip sırıttığını gördükten sonra). Bunlar bence devletin sorumluluğu. Hatta başlıca sorumluğu, vatandaşın canını korumak. Bu adam 80 yaşında çıkmalı o hapisten. Ama 8-9 yıla görürsünüz dışarıda. Hatta bakın aklıma Rahşan affı geldi. Eğer birine tecavüz edip öldürürseniz affa uğruyordunuz ama sadece tecavüz etmişseniz aftan faydalanamıyordunuz. Ne memleket, ne adalet sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 viole said: ya 5 değil 10 adam koysunlar nedir yani ayrıca psikolog istihdamı cogalır dssf ben de istatistiklere davet ediyorum seni... Kaç mahalle var bir bak hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 viole said: buda devletin eksikliği olarka düşünüyorum. devlet her mahalleye bu tarz psikolojik destek saglayan kuruluşlar koysadı ve tek tek evlere gidilip bilgi alınsaydı bu tarz ruh hastalıkları önceden tespit edilebilirdi. ve bunun gibi kim bilir kaç tane var.. pardon.. devlet gelip herkezi iq testinden mi geçirecek? yoksa herkese pardon siz deli misiniz? mi diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Apis said: Bunlar bence devletin sorumluluğu. Hatta başlıca sorumluğu, vatandaşın canını korumak. Bu adam 80 yaşında çıkmalı o hapisten. Ama 8-9 yıla görürsünüz dışarıda. bu adam hapise değil akıl hastanesine yatırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 keşke idam kalmasaydı. şeriatı böyle durumlar için isitiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Estel_Anorien said: viole said: buda devletin eksikliği olarka düşünüyorum. devlet her mahalleye bu tarz psikolojik destek saglayan kuruluşlar koysadı ve tek tek evlere gidilip bilgi alınsaydı bu tarz ruh hastalıkları önceden tespit edilebilirdi. ve bunun gibi kim bilir kaç tane var.. pardon.. devlet gelip herkezi iq testinden mi geçirecek? yoksa herkese pardon siz deli misiniz? mi diyecek? ya sağlık ocagı gibi bişi diyoruım ben anlamıyosunz hepinz bana sarıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 viole said: ya 5 değil 10 adam koysunlar nedir yani ayrıca psikolog istihdamı cogalır dssf sen ne diyosun, tip fakultesinde psikoloji sınıfına girsen bu kadar adam düşmez hasta basına. sen oykuyomsuun yazılanları, turkiyede o kadar psikolog yok, o kadar psikologa vereicek parada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Estel_Anorien said: bu adam hapise değil akıl hastanesine yatırılmalı. Bildiğin planlanmış cinayet bu dogal gazı acması , kadının kocasının elbisesini giyip sokaga cıkması.. Bu adam akıl hastanesine yatırılıp rehabilite mi edilecek rosh u atıp kesmiş bildiğin işte.Ha yatırılsın diyorsanızda ben beynine elektrik dalgası verilmesinden yanayım en azından moron olarak hayatına devam etsin çiçek gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 mawiman said: keşke idam kalmasaydı. şeriatı böyle durumlar için isitiyorum... Amerika şeriatla yönetiliyor o halde. Bilgi için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 @letsgetthesunshine adamın cinayeti işlediği sırada geçirdiği cinnet zaten işin akıl hastalığı kısmı olarak gözüküyor. öte yandan akabinde kendi totoşunu kurtarmaya yönelik yaptığı doğalgazı açma hareketi işin planından ziyade sadece delil yoketmeye yönelik geliştirilmiş bir refleks olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 said: İlknur Ç'nin ardından 1.5 yaşındaki İnci Melek'in yanına giden Okan Ç. önce küçük kızı sonra da 4 yaşındaki ağabeyi Yusuf Batuhan'ı boğazlarından bıçakladı. Okan Ç, boğazından bıçakladığı İnci Melek'in sürünerek kendisine üç metre uzaklıktaki annesi İlknur İslam'ın kucağına gittiğini ve annesine sarıldığını anlattığında, polis memurları gözyaşlarını tutamadı. Okan Ç ise "Küçük kızın yaşadığını görünce yanına gidip öldüğüne emin oluncaya kadar boğazını kestim" diye konuştu. bu ne abi lanet olsun ne diyim akıl sağlığımı bozdu lan ağlamaklı oldum. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar