Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Tv ve Kılıçdaroğlu...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Boyle yaparım boyle ederim demeden bir yere gelinemez. Hatırlarsanız hukumetlerde ne vaadler ile başlara geliyor ama yaptıkları ile vaad edilen pek birbiri ile örtüşmüyor olabilir. :)
Ayrıca kılıçdaroglu elbette yapacagım edecegim diyecek adam baskan degil yani secilirse yapacagını soylecek. Topbas da yaptıgını ve yapacagını soyleyecek ama aradaki fark topbas gecen sefer ne dedi ne yaptı o karşılastırma yapılabilecek birsey.
Sosyal ağlarda paylaş

Kılıçdaroğlu ben şunu bunu yapıcam demek yerine , elimde dosyalar var hölölö hölölö oluyor. Alıştı dosyalar ile reyting pirim almaya kurtaramıyor kendini.

Belediye seçimlerinde oy verecek insan , elinde böyle dosyası varmış bak gösterdi diye oy vermez. Her işte aynı taktik işlemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru diyosun, 10 metrobüs fiyatına 50 metrobüs alabilecekken neden 10 tane aldın da 50 tane almadın demezler hiç bir zaman. Kömür var mı, erzak var mı falan derler. Ha bu erzakların parası nerden geldi birader de demezler, yerler, oy verirler. Doğru diyosun, öyle dosyayla, yolsuzlukları ortaya çıkarmakla olmaz bu işler, Özal'dan beri işler yedirdiğin kadar hallolur bu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

haha özalla, akepeyle falan ne alakası var ya, osmanlıda rüşvet yolsuzluk yokmuydu!? sonrasında inönü, menderes, gene inönü ve demirel dönemlerinde sanki farklımıydı? sadece Atatürk döneminde ülke rayında gitmiştir, o da Atatürk'e ve yanındaki arkadaşlarına has bi başarı öyküsüdür. tekrarı olacağınıda hiç sanmıyorum, yani bööle gelmiş bööle gidecek maalesef...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu bir gerçek , ben Kadir Topbaş'ın yiyip yemediğini bilemem. Birçoğumuz biliyoruz ki Türkiye'de hiçbir kurumda yolsuzluk yoktur diyemeyiz. Emin olamayız. Bu durumda yıllardır insanlar bu adam yermi yemezmiye değil , bu adam nekadar yatırım yapar , iyi çalışırmı , buraları iyi edermi diye bakar sorar.

Topbaşın İstanbulda yaptıklarını kimse göz ardı edemez. Trafik muhabbetine gelirseniz , eskiden böyle idi şimdi böyle muhabbetleri çok kel alaka. İstanbula hergün , altını çizeyim hergün yaklaşık 600 yeni araç giriyor. Bu devam ettikçe isterseniz 10 köprü kurun gene aynı hale gelecektir.

Bu yüzden bana göre bu konuda İstanbul vizesi uygulaması iyi olacaktır ki dünyada uygulanan bir sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra Diyarbakır'a da vize uygulanır, eyalet sistemi ftw. Ülkenin her yerine yatırım yapalım, yapılan yatırımları koruyalım diyeceğimize, vize uygulamayı düşünüp, tüm kazanımları özelleştirme adı altında satıyoruz. Hakikaten çok güzel uygulamalar. Çözümler müthiş. Go go akepe.
Sosyal ağlarda paylaş

Merak ediyorum, bir CHP nin, bir Kılıçdaroğlunun ne kötülüğünü gördünüzki?

Ben AKP nin baya kötülüğünü gördüm. Yolsuzluklarını, dış politikamızı madara edişini, (kendi iş dalım olduğundan) adalet sistemindeki kadrolaşmasını (Ki diğer kadrolaşmalarıda efsanedir, İETT Genel Müdürünün THY nin başına geçmesi, Hızlandırılmış tren hikayeleri), memleketi karıştırmasını.

Topbaş'a gelince. Tüm dünya 50 sene önce Metrolarını kurmuşken dört bir yana, onlarca istasyonla, biz hala mevcut yoldan şerit çalıp otobüs işletiyoruz.

Birileri "şöle yapacağım diyor" diye şikayet etmiş. Komikmisiniz siz? Ne yapacaktı seçimlere kadar süs bitkisi gibi duracak mıydı? Biri gider Topbaş'ın özgeçmişini dayar "belediye başkanı olacak çocuk" diye. Yo bence onunda öyle derin bir belediyecilik geçmişiyokmuş yani.

Ama CHP ve CHPliler kötüdür. AKPlilerin ise her yaptığının altında bir "demokrasi" "özgürlük", "avrupalılaşma" vardır elbet.

Adamlar medyanın çoğuna sahip ama size hiç batmaz bu değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:
Sonra Diyarbakır'a da vize uygulanır, eyalet sistemi ftw. Ülkenin her yerine yatırım yapalım, yapılan yatırımları koruyalım diyeceğimize, vize uygulamayı düşünüp, tüm kazanımları özelleştirme adı altında satıyoruz. Hakikaten çok güzel uygulamalar. Çözümler müthiş. Go go akepe.

Bi araştır bakalım doğuya en çok yatırım kimlerin döneminde yapılmış. Komik komik istanbul vizesinden diyarbakır eyalet sistemine geçmişsin. O vizenin hangi amaçla olduğunu ben biliyorum ama sen okadar anlayamamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Günde 4.5 saatim yolda geçiyor, bunun 2.5 3 saati akşam köprü yolu. yağmurlu havada +1 saat. Metrobüs yapılsa kurtulucaz mı merak ediyorum. Bir de Allah klimalı otobüs alan Topbaş'tan razı olsun diyorlar, sanki ilk otobüsü ülkeye adamlar getirdi. Teknoloji geliştikçe tabiki daha üst modeller alınacak, bu kadar tapınmanın manası nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

metrobüs yapılmasıyla iş bitmiyor.. ikinci aşamada metrobüs ana durakları yakınlarına büyük otoparklar yapılmasını planlıyolar. iki adım yürüyüp arabandan inmeyi göze alırsan günlük yolculuğun otopark-evin arasındaki mesafe kadar olur , sen de rahatlarsın insanlar da rahatlar.

istanbulda , belirli yerler ve koşullar haricinde araba kullanmak "salaklık". ayrıca 3 saat köprü trafiği de birazcık abartı olmuş. bahçelievler-kadıköy arasını en sıkışık trafikte 2.5 saatte gitmişliğim var. 3 saat , köprü trafiği biraz abartı olmuş , yine de allah kolaylık versin her gün o trafiği çekenlere.

ek : topbaşın şansı olmuş klimalı otobüs almak :) 50 senelik gemiler yerine yeni gemiler yaptırılıyor mesela , eskiler yenileniyor. o da şans :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arabam yok otobüse biniyorum. Pangaltında çift katlıya binince, Mecidiyeköy'de 50 dakika sonra oluyosun. Köprü üzerindeki Zincirlikuyu durağına ulaşmak da 20 30 dakika arası. Zaten daha köprüye girmeden 1 saat 10 dakikan ortalama o trafikte cebelleşmekle geçiyor. Grişiydi, çıkışıydı, Ankara asfaltına bağlantısıydı derken bir 50 dakkada öyle geçiyor. Sonrası da Göztepe ve Atatürk Caddesi + Ethemefendi girişlerinin patlaklığıyla geçiyor. 6da çıksam 9'a doğru evdeyim. Müthiş.

Bende onu diyorum işte, zaten olması gereken şeyler yapılıyor ki yapılmasa zaten belediyecilik manasında bir şey olmayacak. 3. köprü yapılınca belediye büyük iş mi başarmış olacak? Klimalı otobüs, vapurların yenilenmesi zaten olması gereken şeyler. Topbaş olmasaydı, Sallabaş olsaydı o da aynı şeyleri yapacaktı. Kılıçdaroğlu seçilirde gelirse, vapurlar da onun zamanında yenilenirse, Allah Kılıçdaroğlu'ndan razı olsun, ne güzel yaptı vapurları mı dicez? Dalan mesela, Haliç'i düzeltti en azından bunu söyleyebiliriz. Ne kadar iyi olduğunu tartışırız ama b.k kokusunu bitirdi bir dönem, belki şimdilerde yeniden başlamıştır bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

joker gözünü seviyim , halicin bir dalan zamanında bir de şu andaki kokusuna ve fotoraflarına bak , öyle bir daha konuşalım. bedrettin dalan sayesinde tayyip kazandı ilk seçimi , tayyipten sonra istanbulda yaşamak daha rahatladı.

dediğin şeyler doğru , adam oraya hizmet vermek için geliyor. belediyeciliğin çok da zor olmamasından kaynaklı bişey. istanbul özelinde ancak konuşabilirim ; o kadar alışmışız ki hizmet verilmemesine , yapılan herşey "vuuu işte bu , şakşak" şeklinde karşılanıyor. örneğin ben üsküdarda oturuyorum , istanbul belediyeleri içinde hergün çöp toplamaya en geç başlayan belediye bizimki , ama adam çok rahat yazabiliyor "hergün çöpleri topluyoruz" diye.

e herhalde toplıycaksın , görevin o zaten. ben seni oraya çöpümü topla diye getiriyorum , başka bi beklentim yok ki. zaten büyük çapta ne yapılıyosa büyükşehir yapıyor.

ben rahat rahat oyumu gidicem topbaşa vericem , adam yapıyor , hizmet veriyor. götürürse de hizmet verirken götürsün.

güncelle : araban yoksa metrobüse şikayet etmek nasıl bir kurgudur bunu da anlamıyorum joker.

mecidiyeköyden binip , e-5 bağlantısında iniceksin. 1.5 sene sonra da metrobüsten indiğin yerde metro durağı olucak. frene basmadan evine gidiceksin ve bu yapılanları eleştiriyorsun , anlamak mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten hizmet verene oy vermek partiye bakmaksızın güzel birşey , ancak hizmet yaparken çalıp çırpana aman çalsın nolacak arada en azından hizmet yapıyor deniliyorsa bu tamamen çarpık bir zihniyetin düşüncesidir.

Bu belgeler ortadayken bunları kimse bulup çıkarmayıp Kılıçdaroğlu çıkartıyorsa bu o kişinin çalışkanlığına ve birşeyler için uğraş verdiğini gösterir ,aynı zamanda diğer beş para etmez bir tarafları kalın vekillerin(MHP CHP AKP) hiç bir işe yaramadığını da gösterir.

Bu nedenle eğer yolsuzluk gibi bariz bir durum varsa İstanbul Büyükşehir belediyesinde ve hükümet kendi adamları hakkında ciddi işlemler uygulamıyorsa kesinlikle aynı kişiye oy verilmemelidir çünkü her seçimde hizmet sayısı azalırken yolsuzluk sayısı artar.

Sonuç olarak ülke o kadar yozlaşmaktadır ki , hizmet yapıp çalan el üstünde tutulur hale gelmiştir, bu zihniyette kolay kolay değişecek gibi pek durmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
An itibariyle Star Tv anahaber bülteni CHP yayın organı olarak hizmet vermeye başlamıştır. Çok dürüst adam Uğur Dündar açmış azını kılıçdaroğlunu hayranlıkla dinlemekte , kılıçdaroğlu da aynı lafları söylemektedir. Ayarlanmış sorular , ayarlanmış cevaplar... Sıktı artık bu tip şeyler ya aptal mı sanıyor bunlar bizi?

belgeler elhamdülillah teğet geçmiyor tam 12 den
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Sanki doğan gurubu Chp nin himayesindeymiş gibi habercilik yapıyor uzun süredir. Kısaca haber bültenleri olmuş siyasi propaganda programları bunu kabul etmek lazım.

Birkaç kanal var bu tiksinçliğe bulaşmayan , bi onlara bakıyorum. Çünkü hakatten miğde bulandırmaya başladılar. Haber spikerleri haberleri devamlı kendi yorumları ile insanlara yedirmeye çalışıyorlar. Bu habercilik değil , insanları manipule etmektir.

Mesela eskiden arena programları ile doğru düzgün dinlediğimiz Uğur Dündar nerede , şimdiki Uğur Dündar nerede ? Hiç alakası yok. Mehmet Ali Birand bazen haberlerde öyle yorumlar yapıyor ki , okadar da değil diyorsun. Gün boyu söylediği şey için her yetkili kurum A demiş , Mehmet Ali geliyor akşam haberlerinde acaba B mi diye milletin damarına giriyor.

Olcak şey değil :) . Karşı taraf olarak görünen kanallardan hiç bahsetmiyorum , aynı şeyleri yapmaktalar. Bunların gözüme çarpmasının sebebi yılların gazetecileri , habercileri olmaları.

Mide bulandırma kısmına eyvallah da bana gelip "manipülasyon" dersen sana adalet ve kalkınma partisini ve yönetimini gösteririm. Millete gidip Aydın Doğan'ın kanallarını izlemeyin gazetelerini almayın deme gibi bir hata ve usulsüzlük yapılıyorsa o grubun da tepki koyması gayet normal/doğal ve olması gereken beklenen bir şeydir. Bu manipülasyon değil, aksine buna sebep olan şey manipülasyon ve usulsüzlüğün önde gidenidir.

Ayrıca Uğur Dündar'a laf falan etmeye kalkmışsın. Bir kere Arena'yla ana haberi aynı kulvarda yorumlaman bile başlı başına hata. İkisi farklı şeyler çünkü. Uğur Dündar'ın süper siyasi görüşü yüzünden "Arena'daki namuslu şerefli adam gitmiş" deme hakkın yok. Hata yani bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Kılıçdaroğlu dün Ali Kırca ile konuşurken Ali Kırca sordu , istanbul için projeleriniz nelerdir diye ,

Kılıçdaroğlu ;
Projeleri istanbullular ile beraber oluşturacağız dedi. Belediyecilik yapabilir mi bilemem. Ama Topbaşın okadar yaptığının yanında hangi vaadlerle gelecek onu düşünüyorum.

Bunun dışında Kılıçdaroğlunun yolsuzluk dosyalarını çıkarma kabiliyeti dışında ne gibi kabiliyetleri ve geçmişte başarıları var bunu sorgulamak lazım. Yani şu ana kadar adamın yaptığı "sen kakasın sen kakasın , al belge" den( bazen gösterdi bazen gösteremedi sözde kaldı ) ibaret.

Peki ben buyum ben şuyum , ben şunu yaptım ben şunu yaparım demesi nerede ? Bu bakımdan bana gayet antipatik geliyor. Bence birşey beceremez.

Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti hazinesinden sonra bu ülkenin 2. en büyük hazinesi olan SSK'yı yönetmiş adamdır. Bilmeden etmeden yorum yapmayın. SSK yanında büyükşehir belediyesi yönetmek neymiş! Bunları öğrendikten sonra yazdığın mesajı bir kez daha oku ne kadar komik durduğunu eminim gözlerinle göreceksin. :)

Horizon said:
Kılıçdaroğlu ben şunu bunu yapıcam demek yerine , elimde dosyalar var hölölö hölölö oluyor. Alıştı dosyalar ile reyting pirim almaya kurtaramıyor kendini.

Belediye seçimlerinde oy verecek insan , elinde böyle dosyası varmış bak gösterdi diye oy vermez. Her işte aynı taktik işlemez.

Bugün CHP'nin seçimler için düzenlemesini yaptığı binada tam 60 bilimadamı çalışacağını biliyor muydun? Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'u padişah gibi tek başına değil 3 kişi yöneteceğini biliyor muydun? Bunlar vaat değil, düzenlemeler. Bilmeden konuşmayın.

İlkokul mezunu varoşun bağrından kopmuş imam/İETT kuruluna şehrimi yönettireceğime 60 bilimadamını tercih ederim!

Horizon said:
Şu bir gerçek , ben Kadir Topbaş'ın yiyip yemediğini bilemem. Birçoğumuz biliyoruz ki Türkiye'de hiçbir kurumda yolsuzluk yoktur diyemeyiz. Emin olamayız. Bu durumda yıllardır insanlar bu adam yermi yemezmiye değil , bu adam nekadar yatırım yapar , iyi çalışırmı , buraları iyi edermi diye bakar sorar.

Topbaşın İstanbulda yaptıklarını kimse göz ardı edemez. Trafik muhabbetine gelirseniz , eskiden böyle idi şimdi böyle muhabbetleri çok kel alaka. İstanbula hergün , altını çizeyim hergün yaklaşık 600 yeni araç giriyor. Bu devam ettikçe isterseniz 10 köprü kurun gene aynı hale gelecektir.

Bu yüzden bana göre bu konuda İstanbul vizesi uygulaması iyi olacaktır ki dünyada uygulanan bir sistem.

Bugün Türkiye'de sizin gördüklerinizin dışında büyük bir çoğunluk namuslu şerefli insanlardan oluşuyor. "Yol" adı altında yolsuzluk ve usulsüzlük yapanlara değil bu konuda umut vaadedenlere oy vermezsek bir adım ilerlemeyiz! Benim için projesi planı önemli değil, adam olması insan olması önemli! Proje adı altında ona buna paramı dağıtacak adama oy vereceğime 1 proje bile ilerlemeyen ama işini doğru yapan şerefli adamı tercih ederim. "Hizmet" "proje" kavramları lüks bizim için bugün, ondan daha önemli temel değerlerimiz çökmüş, bunları düşünmek lazım.

tunch said:
ayrıca 3 saat köprü trafiği de birazcık abartı olmuş. bahçelievler-kadıköy arasını en sıkışık trafikte 2.5 saatte gitmişliğim var. 3 saat , köprü trafiği biraz abartı olmuş , yine de allah kolaylık versin her gün o trafiği çekenlere.

Dalga geçiyosun sanırım? Akşam saat 6da çık bigün, bakalım kozyatağına kaçta geleceksin? metrobüs çok çözüm oldu cidden. bikaç bin insan 1 saat kar etti, geri kalanlar 2 saat kaybetti. Tadilat ve kazı sonucu olan durumları hesap etmiyorum. Ömrümüzden baya bi gittiği kesin ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Topbaşın cevabı güzel dosyalar ile ilgili , madem elinde dosya var neden bu yanlışa ortak olup gerekli mercilere bildirmiyorsun , savcılığa vermiyorsun diyor.

Kılıçdaroğlu da devamnlı her haber söyleşisinde gelsin dosyaları çıkarıyim ben soru sorayim o cevaplasın diyor. Televizyona çıkalım hadi hadi diyor. İnsanın gerçekten amacı yolsuzluğun önüne geçip hakkın adaletin yerine getirilmesi olsa Topbaşın karşısına geçmesini beklemez hemen dosyaları savcılığa verir.

Ama amacı dosya var deyip polemik yapıp reyting isim yapmak istiyorsa aynen şu an Kılıçdaroğlunun yaptığını yapar. Bu yüzden hiç samimi bulmuyorum bu adamı. Madem yolsuzluk var suça ortak olma git ver savcıya. Yok vermem ben savcının arkasına saklanmasın diyor. Yuh dedim bukadar da televizyon çocuğu olma heveslisi olunur :).
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon a katiliyorum acikcasi.. Illegal bir is varsa direk savciliga gideceksin..
fakat
Horizon birde su yonden bak kilifina uydurulmus dolandiricilik vardir.. Yani ankarada melih gokcek in yaptigi gibi bunun icin savcilik birsey yapamaz cunku kanunen yasaldir ama etik ahlak olarak duzgun degildir..

Bana gore Kilicdaroglu nun elindeki belgeler bunlardir.. Cunku Istanbul buyuksehir belediyesinin baskaninin illegal bir isin altina imza atmasi imkansizdir bana gore.. Neden imkansizdir bir isnan bu kadar salak olamaz o yuzden imkansizdir..

Ama Kilicdaroglu silivrideki imar olayinin uzerine giderse topbasin cani cok yanar hemde cok..
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Topbaşın cevabı güzel dosyalar ile ilgili , madem elinde dosya var neden bu yanlışa ortak olup gerekli mercilere bildirmiyorsun , savcılığa vermiyorsun diyor.

Kılıçdaroğlu da devamnlı her haber söyleşisinde gelsin dosyaları çıkarıyim ben soru sorayim o cevaplasın diyor. Televizyona çıkalım hadi hadi diyor. İnsanın gerçekten amacı yolsuzluğun önüne geçip hakkın adaletin yerine getirilmesi olsa Topbaşın karşısına geçmesini beklemez hemen dosyaları savcılığa verir.

Ama amacı dosya var deyip polemik yapıp reyting isim yapmak istiyorsa aynen şu an Kılıçdaroğlunun yaptığını yapar. Bu yüzden hiç samimi bulmuyorum bu adamı. Madem yolsuzluk var suça ortak olma git ver savcıya. Yok vermem ben savcının arkasına saklanmasın diyor. Yuh dedim bukadar da televizyon çocuğu olma heveslisi olunur :).

O dosyalar savcılığa gitse bir b.k olmaz o işten. Davalar zaten 3-4 yıl sürer, Yargıtaydı fln derken kaynar gider. Bizim ruhumuz duymaz, artı dava açıldıktan sonra televizyona çıkıp ifşada edemezsin adamı.

Ama en azından televizyonda milletin karşısında söyleyince bizim haberimiz oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...