paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Selam, Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İç tasarım oldukça güzel. Ama ön kısımdaki ızgara pek olmamış. Motor seçenekleri yada fiyat konusunda bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 güzel de adamlar iyice jeep olma yolunda ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 içi hakkaten güzel fakat pejo abi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Selam, Mod haricinde kimsenin forumda peş peşe 3den fazla konuya post atması yasaktır :P Ben o mandal şalterlerin hastasıyım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu jip mi ? degil di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 megane scenic tarzi bşi işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 cok bi ford fusion a benzettim özellikle yandan olan resimlerde on tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hatchback mi bu jip mi suv mu sav mı station mı ne bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 SUV a özenmiş Scenic - Zafira tarzı aile arabası. Bir nevi nissan qasqhai. yanlış yazdım galiba pardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 scenic'ten çok daha güzel bi araç olmus abi. bence büyük bir atılım. atıl kurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 aslan aslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Qashqai gibi bişey heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 tam olmamış diyecekken içini gördüm şalterler fln inanılmaz olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ben bu arabayı SUV olacak sanıyordum aile arabası, Voyager tarzı birşey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 peugeot ve iç tasarım ? birbirinden cok uzak kelimeler. Çünkü peugeot en adi , en dandik malzemeyi kullanır iç tasarımda . Peugeot türkiye'de satmaz artik . Neden derseniz bir ara 32432423 tane peugeot 206 sahibi vardi türkiye'de. Kaç kişiyle konuştuysam hepside aynı sorundan yakınmıştır ve bir daha peugeot almam der. Peugeot aç gözlülüğünün kurbanı oldu o dönem... Belki şuan öyle değildir kalite açısından ama adı çıktı birkere artık gözden düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Valla Peugeot'nun iç mekan tasarımı ve kalitesi diğer fransızlara göre çok daha iyidir. Citroen'e Renault lara on basar. 206 da ne kadar ekmek o kadar köfte durumu vardı. ucuz arabadan ucuz performans beklemeyendedir kabahat. 307,308,407 vs. ve üstü gibi orta segmente hitap eden modellerinin iç tasarımları ve malzemeleri gayet tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Yok ya, kesinlikle değil bence. 308 e de bindim, ciddi söylüyorum aynı fiyattaki bir Astra ile karşılaştırırsak iç tasarım bakımından, mercedes gibi duruyor astra. 207 de aynı şekilde. Dışı az çok güzel, içi inanılmaz derecede plastik arabalar üretiyor pejo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Opel Astra'nın içi ceylan derisi zaten plastik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ailemin 206'sı bahsettiğiniz sorunlardan hiç yaşatmadı 4 sene kadar, ve yeni araba alındığı için sattılar, istemeyerek. bu model de hoş görünüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 MrMarvelous said: Opel Astra'nın içi ceylan derisi zaten plastik değil. Ya plastik olduğunun tabii ki de farkındayım. Bahsettiğim plastik farkını anlamıştır herhalde okuyanlar, yani umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 pug 307 premiumun içinin hakkını yemiceksiniz ama, en olmadk sacma sapan bisuru aksesuarla doldurmuslar adamlar bide, fiyatına gore en iyi paket bence o seviye araclar ve markalar arasında. 3008in konsolu ise akıllara zarar olmus. bmwle audi ortak konsol uretti diyip o resmi koysanız cogumuz yerdik heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Araç renaultun koleosunu andırıyor segment olarak ama ondan iyi. Peugeot bence kaliteyi aracı ihraç ettiği ülkenin müşterisine göre belirliyor. Türkiye"de sattığı kalite ve donanımdaki modeli Almanya"da satamaz, İran"dakini ise Türkiye"de. Ha bunu her marka yapar ama peugeot bariz şekilde yapıyor ve tutturduğu görüşündeyim 1milyonuncu 207yi sattılar adamlar bir buçuk yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Selam, Bence bu araç Scenic tarzı birşey. Nissan ile kıyaslanmamalı diye düşünüyorum çünkü yerden yüksekliği çok fazla değil. Otomobil denen şey 5 duyuya da hitap etmeli; sadece görsellikle olmuyor malesef. Fetish arkadaşlara duyurulur, tat almak için yalamayalım araçları... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 onu yapan bunu da yaptı http://arabam.milliyet.com.tr/images/haber/3008_3.jpg çocuk olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar