paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Selam, said: Bugünlerde şirketlerin yeşile dönmek için kullanabilecekleri sayısız yol var. En fazla rağbet gören çözümlerden biri güneş panellerinin kullanımı. Ferrari bu çözümü seçti ve Maranello’daki Motor Mekanik İşleme tesisinin çatısına yeni bir fotovoltaik sistem kurdu. Bu güneş panellerinin Ferrari’nin ulusal elektrik şebekesinden aldığı elektrik seviyesini yılda 210.000 kilovat-saat azaltması, dolayısıyla da 2009’daki CO2 emisyonlarını şu anki seviyelere göre yüzde 25 ila 30 düşürmesi bekleniyor. Bu kurulum Ferrari’nin süregelen çevresel sürdürülebilirlik ve yenilenebilir kaynaklar yatırımının bir parçası. Söz konusu program şirketin çeşitli sanayi yapılarının hem içinde, hem de dışındaki yeşil alanların büyüklüğünün ve sayısının arttırılmasını da içeriyor. Şu anda Ferrari’nin kompleksi yaklaşık 165.000 metrekarelik yeşil alan barındırıyor ve bu alana sadece son altı ayda 200’den fazla ağaç dikildi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Güzel haber. Aslında firmaların basit önlemlerle çevre konusunda kat edebileceği yol büyük. Ama yeşil renkli bir F355 fln bekliyordum, ne yalan söyliyeyim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hibrit f430 bekliodm ben ama nse buna da şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hll olsun ferrari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hehe bu fabrikanın belgeseli var, acaip bi yer. NatGeo'nun yayınladığı bi belgeseldi, Mega Factories serisi sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bi elektrik muhendisi olarak sunu diyebilirim. Kar olarak yapilcak is degil 10 senelik elektrik parasini kuruluma oduyosun. Sorunlu bi istem ayrica ama cevreci o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 size fabrikadan cektigim fotolari gostereyim dikkatinizi birseye cekeyim simdiye kadar gordugum en temiz hastaneden bile temizdi. Ferrari fabrika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 matama fabrikaya nasıl girdin ? gezi günleri mi düzenleniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ferrariyi fetullah almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 gezi gunleri duzenliyorlarmi bilmiyorumda muhtemelen vardir, marenello tamamen ferrariden olusuyor herkes bir ferrari parcasi satiyor ben yeni california nin premierine gitmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 yine de soruyu cevaplamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 kaçak girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Cons said: ferrariyi fetullah almış. ben benzer bişey demek için girmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Demiş ki; ben yeni california nin premierine gitmistim forgiver said: yine de soruyu cevaplamadın edit: cevap belirginleştirme.paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 matamada bir agresiflik goruyorum bu aralar hayirdir insallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar