Pikachu* Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalisthllwndr said: yazıcam yazmasına da kıza yaklaşmam gerek önce dalga geçiceğinize ciddi bi öneri verseniz Ben bi kız için kavga yaptım ve sonra yaklaştığımda kız bana onun bunun çocuğu dedi asdasd bence kavga yapmadan önce yaklaş yaklaşacaksan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Tam anladım diyorum yine şaşırtıyosun beni kemalisthllwndr said: ne bileyim birader 2 yıldır seviyorum atamadım içimden kemalisthllwndr said: şimdi 1.5 yıl önce ben bu kızla tanıştığımda başka bir çocukla çıkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalisthllwndr said: beyler baştan yazıyorum olayı şimdi 1.5 yıl önce ben bu kızla tanıştığımda başka bir çocukla çıkıyordu, kızın önünde o çocukla da tartışmıştım birkaç defa falan, neyse sonra ben kıza yaklaşmaya çalıştım bir süre ama bazı dallamalıklar yaptım(açıkça söylüyorum) ve kız soğudu, sonra kız bu çocukla çıkmaya başladı, bu çocukla da basketbol maçlarında falan bikaç defa dalaştık adam çevresindeki herkes üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor ben bunlar ilişki içindeyken yine kıza yaklaştım ve kız gayet samimiydi, öyle ki bir noktadan sonra çocuğun kızı sürekli aranızda ne var diye sıkıştırdığını farkettim, kızın önünde çocukla bu yüzden tartıştık da. daha sonra baktım bunlar kavga edip edip barışıyorlar çocuk habire 2. kıza gidiyor dedim herhalde bu 1. kız da beni bu çocuğa karşı bir silah olarak kullanıyor. bu noktada peşini bıraktım kızın ama şimdi kendi cesaretsizliğimden kızı kaybettiğimi düşünüyorum ve bu durum acayip canımı sıkıyor. kızla muhabbeti tekrardan kurmaya çalışıyorum işte ama zorlanıyorum biraz, çocukla kavga etmek yapmak istediğim şeylerden biri evet, bu kız olsa da olmasa da dövmek öldürmek istiyorum lavuğu öyle böyle değil tam bir lavuk çünkü ayrıca bu uzun çocuk 2. kıza sürekli gittiği için 1. kızla aralarının soğuduğunu farkettim, 2. kızla 1. kız kavgalılar ve aynı ortamda asla bulunmuyorlar zaten şansımın her zamankinden yüksek olduğu inancındayım lütfen sen ne pis adammışsın şeklinde önyargılarımızdan sıyrılıp öyle konuşalım benim için asıl mesele o kıza tekrar yaklaşmak kavga mesele değil o an ne olursa olur kaldı ki ben dayak yemeyi de her türlü göze aldım dayağı yersem de bu defa çocuğun adresini bulup sopayla falan dalıcam bütün gün bunu düşünüyorum kafam rahat etmiyor bir türlü şunu bi zahmet okuyun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 çok karışık. ben yatıyorum. edit: son önerim dayak ye. kıza karşı mağduru oyna. tek çıkarın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu uzun olan yılmaz olmasın sakın ya kimden ötürü de ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalist versus 1.90 yazdım google a zencilerle aman diyim uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 2. kız da çocuğun sevgilisi mi? 1. kız bundan haberdar mı? haberdarsa o niye o çocukla hala? deilse git söle aralarını boz, sonra kıza yanaş teselli et aheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ltf dedi ne yapalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemal yarın karneni al çıkışta da kıza çocuğun onu aldattığını söyle moral ver sen daha iyilerine layıksın de elini tut gözlerine bak gel bişeyler içip konuşalım de ne diyim en kötü dayak yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hocam kaldır ltfn o resmi, lise falan ayrıntıya girmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Oyy zenci abimiz , dövmekten beter yapar hiç bulaşma derin ha bide bişi sölemeden geçemicem ağırlık kaldırıyorum , badi yapiyorum diye kendinizi terminatör sanmayın üzülürsünüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ben yerimi ayırtayım bu topicte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 seviyosan ne yapman gerekiyosa yap derim.. ama cidden seviyosan.. yada hiç elemanla uğraşma.. al kızı zorla karşına ve konuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kemalisthllwndr said: hocam kaldır ltfn o resmi, lise falan ayrıntıya girmeyelim korkma olm patide 2 kız arkadaşı olan liseli yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 afro olan tugaydır bence lavuk bi tipi var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yumruk at ölecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Chaz said: kemalist versus 1.90 yazdım google a zencilerle aman diyim uğraşma AHAHAHHAHAHAHHA bittim ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 biri şurdan tugay ı bulsun http://www.besiktaslisesi.k12.tr/?Page=OgrenciGenel&Sinif=10FENA üstte menuden sınıflara bakılıyo ben 11 lere bakıyorum siz dierlerine bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ahahah naptın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 12 numara tugay.Herkese tepeden bakmış bir hakimiyet havası var. Hangi kız sevgilisini dövdün diye seninle çıkar ki ?Çocuk sana öküzlüğün allahını yapsa bile sırf kız için çocukla kavga etmemelisin zaten.Kız çocuktan nefret ediyor olsa onunla çıkmaz seviyor ki çıkıyor.Ha kendini ezdirme çocuğa ama kavgadan da kaçın olabildiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 YETER VURMAYIN ADAM ÖLDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hocam kaldır ltfn mesajı lise falan ayrıntıya girmeyelim kimliğimi açığa çıkarmaya mı çalışıyosunuz anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 BULDUM http://www.besiktaslisesi.k12.tr/resim/ogrenciresimleri/270.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 anaa abimin eski lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 e erkek arkdaşı varsa bu durumda lavuk olan sen oluyosun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar