Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Arkadaşlar Mart 2009'da yeni bir oyun geliyor: Tom Clancy's H.A.W.X Ben susayım screenshotlar konuşsun http://hawxgame.uk.ubi.com/ http://hawxgame.uk.ubi.com/videos.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 oo-ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy%27s_Air_Combat Ben bu hikayeyi çok sevdim, hikaye olarak başka oyunla da bağlantılı olması ayrı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ace combat tarzında bi oyun olucak sanırım, ayrıca gamespottaki gameplay videolarında uçakla inanılmaz hareketler yapıyodu oynayan arkadaş. eğlenceli birşey olsa bari de oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bir süredir hevesle bekliyorum. Süper olacağa benziyor. Multiplayer falan. Vaktinde Independence Day filminin bir oyunu vardı, onu tek klavyeden iki kişi oynayanlar hatırlar. Öyle bir deneyime benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 "uçaklı fps" türünde olup , bir de multisini düzgün yaparlarsa gayet alır çok keyifle oynarım :) ek : tabii o zamana kadar konsol almam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hakkaten bu oyun güzel, eğlenceli çıkarsa pc yerine ps3e alıp oynamak daha zevkli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 trgamer'da haberini görmüştüm. heyecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oha o şehri nasıl kaldırıyor bu makineler ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 şu iki videoyu izleyin. http://www.gametrailers.com/player/44562.html http://www.gametrailers.com/player/44571.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kız arkadaşımın yorumu : kız said: o ne ya google earth gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 harbi google erath ü sketch up a atıp kalıdrmışlar bu graikler ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 A_NA_NIIIII bu ne oluuum :) çok güzel lam!1 oynarım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Çok güzele benziyo yaa çıksın bi an önceeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ohşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 simulasyon değilmiş ya. bodos arcade. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 daha iyi bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Quel-Thul said: daha iyi bence (tu) bence de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 su desteksiz combat modu ilginc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oha lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 uçaklı fps değil esaslı simülasyon olur umarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Reogmar'a katılmaktayım. Baya oldu savaş bazlı ileri seviye adam gibi bi simülasyon görmeyeli. Hala falcon oynuyoz ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oyun konsol tabanlı olucak , similasyon hayalleri kurmayın bence. hatta bi 20 sene falan doğru düzgün ne similasyon , ne adventure ne de tam anlamıyla bi rpg göremiycez. çok yaşa teenage amerikalılar pazarı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 nedense crimson skiesi hatırladım verdiği arcade tadından olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Yok be bildiğin Ace Combat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar