Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Evet bizim başlıyor cumartesi günü. aldığım 12 dersin 4ünü verdim 5inin bütüne gireceğim. hadi bismillah Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kolay gelsin keşke bizim üni dede olsa bütünleme ama yok :( aldığım 7 dersin 6 sından kalıcam sanırım bekliyorum bakalım 2 haftaya açıklanıcak 5 i devamsızlıkdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 10 dersin 5 inden kaldım büte girsemmi diye düsünüyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oha tek tembel kendim zennediodum iyi oldu şu topiğin açıldığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ben hiçbirinden kalmamayı düşünüyorum, hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 herkesin mi yaz okulu var be,bütleyin birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 2. sınıfta hayatın sillesini yiyince final dönemi, 9/8 büte girmiştim çok acıydı 1 ay boyunca sınavdan sınava koşturmak. Sonra 3 tane de kalmıştı. Son seneye geldim hala belimi doğrultamadım kahpe kaderimin yıllar önceki oyunu yüzünden. Bu sene ilk kez ilk hafta büte girmeyeceğim sanırım, güzeldi sınavlar. Şu raporumu da yazıp pazartesiye kadar verirsem, bir hafta yatacağım çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 2 dersten make-up'ım var. sanirim 1'ini verebilicem digeri kismetse yaz okulu. ankara'nin sicaginda okula gelmek de ne eglenceli olucak ne eglenceli. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Bizde yazokulu yok ama okul 6 temmuzda mı ne bitiyor mesela. Şükret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 sınav saatleri senin iyi gene ferit bizim 19.30da 20.30da sınav m olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ya 1. öğretimiz biz, sınavlarımız akşam 5 te. saçmalığa gel. Mat101, Fiz101 den kaldım. Fizikten geçiyorum da, matematiğe daha girmedim. Vizesi 20 olduğundan pek ümidim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Greeny said: oha tek tembel kendim zennediodum iyi oldu şu topiğin açıldığıhahah seviyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar