Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün benim paticik günüm:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abı bu topgı neden daha once gormedım lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:

bonepart abimiz topici tutamayıp lockladı çok dağılıyo diye direk batıyor malum:)

Cillop gibi neonumuda attiriyim şuraya

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:):):):):):):D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):):):):):):):D:):):):D:D:D:D:):):D:):):):):D:D:):):):):):):D:D:D:D:D:):):):D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:):):D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):):D:D:D:):):):D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:):):D:D:D:):):D:):):D:D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):):):D:):):):):D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):):):):):):):):D:):):):):):):D:D:D:):):D:):):):D:):):D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):):):):):):):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:):):D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:):):):):):):D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):):):):):):):D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):):):D:D:):):):):):):D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):):):):):):):D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...

[Bu mesaj Chemical tarafından 14 Mayıs 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
vay prawler bilem geldi.. :)

yemeklerimize karışmayacağın nice yıllara chem.. ;)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
kim hakaret etmiş kemikıla :) o bisim neşe kaynağımız ehe[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
doğru açık hakaret yok
üstü kapalı sözde laf sokma girişimleri var

madem bone açtı ağzını ben de yummam gözümü

hiç sevmem bir başkasını ezerek bir yerlere gelmeye çalışanları
hiç sevmem biri yanlış bir şey yaptımı günah keçisi yapanları
hiç sevmem benim değer verdiklerime yanlış yapanı

allahtan çocuk alttan alıyor ben oun yerinde olsam kalayı basmıştım ban yemeyi göze alarak[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
gereksiz yere fazla üstüne gidenler hatta ağır şeyler söyleyenler oluyor bazen doğru, bir sınırı aşmamak gerek..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
  • Yeni Oluştur...