Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 abı bu topgı neden daha once gormedım lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bonepart abimiz topici tutamayıp lockladı çok dağılıyo diye direk batıyor malum:) Cillop gibi neonumuda attiriyim şuraya :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:):):):):):):D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):):):):):):):D:):):):D:D:D:D:):):D:):):):):D:D:):):):):):):D:D:D:D:D:):):):D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:):):D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):):D:D:D:):):):D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:):):D:D:D:):):D:):):D:D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):):):D:):):):):D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):):):):):):):):D:):):):):):):D:D:D:):):D:):):):D:):):D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):):):):):):):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:):):D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:D:):):D:D:):):D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:):):):):):):D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):):):):):):):D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):):):D:D:):):):):):):D:D:):):D:D:D:D:D:):):D:):):):):):):):):D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...[Bu mesaj Chemical tarafından 14 Mayıs 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 işte chemical...[signature][hline]i love this game!
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bugün yas günü o zaman[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek...
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 vay prawler bilem geldi.. :) yemeklerimize karışmayacağın nice yıllara chem.. ;)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 chemical acaba hç düşündün mü 1 senede neler değişti?ne gibi şeyler öğrendin paticik forumlarından?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 kim hakaret etmiş kemikıla :) o bisim neşe kaynağımız ehe[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hakaret edildiği falan yok.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 doğru açık hakaret yok üstü kapalı sözde laf sokma girişimleri var madem bone açtı ağzını ben de yummam gözümü hiç sevmem bir başkasını ezerek bir yerlere gelmeye çalışanları hiç sevmem biri yanlış bir şey yaptımı günah keçisi yapanları hiç sevmem benim değer verdiklerime yanlış yapanı allahtan çocuk alttan alıyor ben oun yerinde olsam kalayı basmıştım ban yemeyi göze alarak[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 gereksiz yere fazla üstüne gidenler hatta ağır şeyler söyleyenler oluyor bazen doğru, bir sınırı aşmamak gerek..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ehee hee he, kemiKIL patideki 1 yılını doldurmuş demek. Tebrikler chemy :-)[signature][hline] The Truth is out There
Öne çıkan mesajlar