khalad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 harcamaya çalışıyo diyelim ama süpriz yaparsa kılıçdaroğlu işte o zaman baykal'a fena patlar. İstanbul'da ne olucağı hiç belli olmaz.eğer kılıçdaroğluysa bir çok baykal karşıtı destekliyebilir.
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 harcayacaksa neden bu kadar beklesin?
elm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Harcayacak diyorsunuz ama öbür türlü de istanbulu hiç bir şey yapmadan vermek var.Oturduğunuz yerden harcadı diyorsunuz peki siz akpden mennun değilseniz oy atmak dışında ne yapıyorsunuz.Kılıçdaroğlunun siyasi kariyeri konusunda kaygılara katılsam da , chp'yi bu hamle için eleştirmeyi mantıklı bulmuyorum.
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yine chpye oy veririm ama başında baykal var diyen akepeli hemşerilerimizin yaygarası.nasıl olsa chpye hiç bir zaman oy vermeyeceksiniz bari karalamayın.
MuDo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Partiyi mezarına götürecek baykal bu yöntemle..
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yürü be hemşeri ! alırsın sen buraları =d oyumuz sülalece sana
haydari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 varoşlar adalet, eşitlik, dürüstlüğe oy vermez varoşlar ayrıcalığa, tapuya, bulgura, kömüre oy verir. İstanbul'da kimin kazanacağına varoşlar karar verir. Kılıçdaroğlu gibi birini diskalifiye etmek için süper taktik
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Tayyipten tecrübeli Baykal. Kazanacağını bilse koymazdı asla, yıldızı parlar benide götürür ilerde diye. Adamı harcamaya karar vermiş demekki. Zira İstanbul AKPnin büyük ihtimal. kılıçdaroğlu bile kazanamaz zannımca.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 haydari said: varoşlar adalet, eşitlik, dürüstlüğe oy vermez varoşlar ayrıcalığa, tapuya, bulgura, kömüre oy verir. İstanbul'da kimin kazanacağına varoşlar karar verir. Kılıçdaroğlu gibi birini diskalifiye etmek için süper taktik aynen öyle
Apis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Üzüldüm. CHP de Baykala mükemmel bir alternatif gözüyle bakıyordum Kılıçdaroğlu na.
Burax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 istanbulu alan, ülkeyi yönetir. pek ihtimal veremiyorum istanbulu chp'nin alabileceğine ama belki kılıçdaroğlu planları bozar.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kazansa ne güzel ama hiç sanmıyorum, harcanacak adam.
Voys Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 biz gidip üşenmeyip oyumuzu verelimde gerekirse kazanmasın. Ama nasılsa kazanamaz diye oy vermemek kadar cahilce bişey olamaz
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 seçimlerden önce hiç şans göremiyodum chp adına fakat kılıçdaroğlu adaylığından sonra bir acaba ufak ümit doğdu içime. Kılıçdaroğlu ile de kazanamazsa CHP, durum baya vahim
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 çıkarın aklınızdan, istanbul'u bu seçimlerde akp alır, 20 sene sonra gene akp alır. ha akp kalmazsa, franchiselarından biri alır.
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 En azından partiye değil isime oy verme şansı çıkmış bir çok insan için.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 baykal'ın kılıçdaroğlunu bitirme projesi başarı ile yerine getirildi.
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ne kadar enteresandır akp aday yapmayarak siyasi kariyeri bitiriyor, chp aday yaparak.sanırım bazıları akpye nasıl olsa oy verecek şimdide baykal kemal kılıçdaroğlunun siyasi kariyerini bitirmek için aday yaptı inadına akpye oy vereceğim diye bahane arıyor.siz oy verirken baykaldan size ne? kemal topbaştan memnunsanız ona memnun değilseniz başka partiye oy verirsiniz.verin topbaşa oyu hem baykaldan intikam alırsınız hemde trafikte saatlerce bekliyoruz diye derdinizi topbaşa anlatırsınız.çok ilginçsiniz.
naraso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kazanır mı , çok zor. ama chp ye istanbulda alabileceği en yüksek oyu aldıracağı kesin.
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 şu an ki chp oylarını %1 arttırır arttırmaz , fazlası değil .
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 balon said: şu an ki chp oylarını %1 arttırır arttırmaz , fazlası değil . Hayatın AKP, farklı bir yorumun da olmayacaktı zaten, ne gereksiz post.
Öne çıkan mesajlar