Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aston Martin Rapide'in son spyshotları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ama trend bu yöne doğru gidiyor. Bugün için konuşuyorsun sen.

Bu segmente yeni markalar geldiğinde işler değişecektir. Bana sorarsan hatta özellikle Türkiye'de kalantorlar şişko göbekleriyle 911 lere sığmaya çalışacaklarına panameralara, rapide lere bineceklerdir.

Bundan 5-6 sene önce SUV piyasasının böyle büyüyeceğini kim bilebilirdi?

"Şehirde jip mi olurmuş?" tan , "şehirde bineceksen jipe bineceksin" e dönmedi mi iş?

5 kapı sports coupe olayında da aynı şey yüksek ihtimalle olabilir.
Mesaj tarihi:
Selam,

İyi güzel hoş da, arka yan camlara oldu olacak parmaklık da taksınlar ki tam olsun.

Klasik Aston martin tasarımından 'bunu da yapsak yerler mi' zihniyetiyle yaratılmış bir enteresan şey formunda bu. Porsche'nin tasarım yaklaşımı ile aynı paralellikte bana göre.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
mrmarv ben panamericanin 200 bin euronun altinda olacagina inaniyorum, belki turbo versiyonu degil ama 3.5 luk motorlu baz o civarda olacak.

acikcasi rapide yerine gider lambo estoque alirim :) neyse bu krizde anca tofas a talimiz bir gun gecerde biterse su kriz
Mesaj tarihi:
aston martin hayranı olarak olmamış.ben beğenemedim.yani cls 63 amg alırım ama bunu almam.

panarema yıda beğenmedim.porsche 911 kasaya fazladan 2 kapı koymus bunlar db9 a fazladan 2 kapı koymus.yani bumudur.ben arabaya 2 tane fazla kapısı var diye bakmıyorum.

db9 lara hasta biri olarak şöyle bi araba almam.

şuan bu sınıfta quatroporte ve cls derim ben

sen porsche sun aston martin sin.diğerlerinden farklısın farklı bi tasarım yapmalısın.tofaş değilsinki yani.
Mesaj tarihi:
db9 kasasına fazladan 2 kapı güzel olmuş.

Türkiye'de Galerilerin elinde aston martin ler. Yazık oluyor açıkcası. Ne servisi var ne birşey.. Açsa 1 mağaza.. ah ah.. :)
Mesaj tarihi:
ya lamborghini turkiyede, ferrari turkiyede zarar ediyor

ilerde kar edicez diye hala zorluyorlar ama ozellikle ferrarinin koc ailesine getirdigi buyuk karizma var. birazda zaten araba firmamiz var e bunuda getirelim modunda calisiyorlar

birde super ortam yaratiyor, belli bir tabakanin ustu aliyor surekli partiler veriyorlar falan kendilerini gosteriyorlar.

aston martinde boyle bir durum yok. anca gaza gelen bir yatirimci lazim ama bugun bu tur markayi alan adam sadece araba almiyor , ortamda aliyor.

nebliyim istanbul parkta organizasyon lazim e gunlugu 70 bin euro, partiler vermek lazim falan filan
aston zor is su an.
Mesaj tarihi:
lucca nın önünde 3, abbasın yanında 1 tane aston vardı Bir kaç hafta önce.. Türkiye de ciddi bir talep var. Bence sadece servisinin açılması bile yeter. Şuanda bunu alan adamlar ne track day veya partilere bakmaksızın alıyorsa yarın bir mağaza açılması ile sosyalleşmeye başlarlar. Ayrıca 1 2 parti de verirler Seni mi kırcaklar :)
Mesaj tarihi:
haklisin hocam
4 kisi aston almis

hemen 10 milyon dolar la set up fee lik aston dukkani acalim

off ki ne off bazen paticikte bazi konulari tartismak o kadar zor oluyor ki
  • Yeni Oluştur...