MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Audi A7 imiş, Merso CLS imiş, Porsche Panameraymış, bu çıkınca hepsi hikaye olacak. Bir GT'ye 5 kapı ancak bu kadar yakışabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 james bond film'inde ki araba daha güzel,Bilmiyorum belki çamur içinde olduğu için öyle gelmiştir ama . Arka olmamış ön desen zaten eski modellerinin aynisi hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 efsane bir 4 kapi geliyor :) manyak bir fiyat olmazsa kesinlikle alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bence en az bi Db9 kadar olur fiyatı... Tabi firmanın yeni sahibi tata "sürümden" kazanmak isteyip fiyatı aşşa çekecek olmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 iç dizayn fotoları isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tata rapide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bencede. 285-300 bin Euro gibi bir fiyat koyarlar bence buna TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 valla 200 bin euronun ustunde para 4 kapi arabaya verilmez abi ikinci elde alinmaz bence. spor araba olsa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ama trend bu yöne doğru gidiyor. Bugün için konuşuyorsun sen. Bu segmente yeni markalar geldiğinde işler değişecektir. Bana sorarsan hatta özellikle Türkiye'de kalantorlar şişko göbekleriyle 911 lere sığmaya çalışacaklarına panameralara, rapide lere bineceklerdir. Bundan 5-6 sene önce SUV piyasasının böyle büyüyeceğini kim bilebilirdi? "Şehirde jip mi olurmuş?" tan , "şehirde bineceksen jipe bineceksin" e dönmedi mi iş? 5 kapı sports coupe olayında da aynı şey yüksek ihtimalle olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bence Panamera daha güzel olmuş, sanki uzamak aston martin e pek uymamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 arkadaslar Aston Martinden bahsediyoruz ne a7si cls si? takipi quatroporte falan olur anca dicemde gene olmaz aston cunku bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Selam, İyi güzel hoş da, arka yan camlara oldu olacak parmaklık da taksınlar ki tam olsun. Klasik Aston martin tasarımından 'bunu da yapsak yerler mi' zihniyetiyle yaratılmış bir enteresan şey formunda bu. Porsche'nin tasarım yaklaşımı ile aynı paralellikte bana göre. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 db9'un tasarımını iyi adapte ettiler ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 mrmarv ben panamericanin 200 bin euronun altinda olacagina inaniyorum, belki turbo versiyonu degil ama 3.5 luk motorlu baz o civarda olacak. acikcasi rapide yerine gider lambo estoque alirim :) neyse bu krizde anca tofas a talimiz bir gun gecerde biterse su kriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aston martin hayranı olarak olmamış.ben beğenemedim.yani cls 63 amg alırım ama bunu almam. panarema yıda beğenmedim.porsche 911 kasaya fazladan 2 kapı koymus bunlar db9 a fazladan 2 kapı koymus.yani bumudur.ben arabaya 2 tane fazla kapısı var diye bakmıyorum. db9 lara hasta biri olarak şöyle bi araba almam. şuan bu sınıfta quatroporte ve cls derim ben sen porsche sun aston martin sin.diğerlerinden farklısın farklı bi tasarım yapmalısın.tofaş değilsinki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 db9 kasasına fazladan 2 kapı güzel olmuş. Türkiye'de Galerilerin elinde aston martin ler. Yazık oluyor açıkcası. Ne servisi var ne birşey.. Açsa 1 mağaza.. ah ah.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ya lamborghini turkiyede, ferrari turkiyede zarar ediyor ilerde kar edicez diye hala zorluyorlar ama ozellikle ferrarinin koc ailesine getirdigi buyuk karizma var. birazda zaten araba firmamiz var e bunuda getirelim modunda calisiyorlar birde super ortam yaratiyor, belli bir tabakanin ustu aliyor surekli partiler veriyorlar falan kendilerini gosteriyorlar. aston martinde boyle bir durum yok. anca gaza gelen bir yatirimci lazim ama bugun bu tur markayi alan adam sadece araba almiyor , ortamda aliyor. nebliyim istanbul parkta organizasyon lazim e gunlugu 70 bin euro, partiler vermek lazim falan filan aston zor is su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 lucca nın önünde 3, abbasın yanında 1 tane aston vardı Bir kaç hafta önce.. Türkiye de ciddi bir talep var. Bence sadece servisinin açılması bile yeter. Şuanda bunu alan adamlar ne track day veya partilere bakmaksızın alıyorsa yarın bir mağaza açılması ile sosyalleşmeye başlarlar. Ayrıca 1 2 parti de verirler Seni mi kırcaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 haklisin hocam 4 kisi aston almis hemen 10 milyon dolar la set up fee lik aston dukkani acalim off ki ne off bazen paticikte bazi konulari tartismak o kadar zor oluyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Kaç 4 kişi en az 5 kişide vardır :D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yanliz yandan gelecge donuseki arabayami benzemiş ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar