Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 osmancan bir sabah kalkmış :o kızarkadaşıyla takılmış :P -> (:D -> B)- gitmiş dişlerini fırçalamış :)o lenslerini takmış 8-) sonra traş olmuş, suratına kolonya sürmüş X( biraz müzik dinlemiş, metaaalciymiş osmancan >:D< sonra doğalgaz faturası gelmiş ::o kaffayı yemiş osmancan :X kızarkadaşım var en azından diye sevinmiş :) sonra kızarkadaşı ondan ayrılmış :S arkadaşıyla içmeye gitmiş :)-D arkadaşı dişiymiş, meğersem senelerdir osmancana aşıkmış ;) osmancan şerefsizmiş, hemen bunu kullanmaya karar vermiş B) fakat poposu acımaya başlamış osmancanın :? doktora gitmiş (tu) basuru çıkmış (td) fakat osmancan bu sayede gay olduğunu anlamış :D bu hikaye de burda bitmiş (:P)
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 of abi. ahahahha ya şu forumda canı sıkılan ve/veya işsiz güçsüz adamların enerjisini toplayıp kullanacak bir sistem geliştirsem yemin ederim kansere deva bulurdum, duke nukem forever ı çıkartırdım dk da.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ahaha süper, güldürdü bayaa devamını isterük
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ungabunga senin imzaya da hastayım, söylemiş olayımç
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ehahah osmancan diye ilkokul arkadasım vardı ,o geldi aklıma,gercekten de bu hikayenin baş kahramanı olabilecek tadda bi adamdı kendisi
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Jadelith said: osmancan bir sabah kalkmış :o kızarkadaşıyla takılmış :P -> (:D -> B)- gitmiş dişlerini fırçalamış :)o şurada paragrafın akışını bozan smileye hasta oldum.
Öne çıkan mesajlar