Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Öyle bir olaya sempatiyle bakılmaya başlandığı anda aynı sempatiden faydalanacak yüz binlerce geri kafalı erkek var. Bu nedenle kesinlikle saygı duymayacağım bir olgu. Küçük yaşta evlendirme, çok eşlilik vs. hepsi kadınları açıkça madur etme amacı güdüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hadi hepsini geçdim, şurda aklı selim insanlarız diyelim Peygamber 9 yaşındaki bir kızla evlendi ve cinsel ilişkiye girdi ( konuyu bilmiyorum ama hadi diyelim öyle vuku buldu). Bizde bunu mu referans almalıyız ? 9 yaşındaki bir kız daha çocuk sayılır yetişkin değil. Kısaca insan olanın kabul edemeyeceği bir durum sözkonusu. Benimde referansım aklım ve mantığım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Law said: İki tarafın rızası :). Sen ordaki kadınları elbette kendi zihniyetine göre yetiştirirsen ve cahil bırakır sürekli sindirirsen, aba altından sopa gösterirsen, bütün bunlardan dolayı iradesinide sakatlayacağından acaba rızası ne kadar iradi olur ? Ordaki kadının kafatasının içinde nöronlar yok mu? Bir zahmet 18 yaşını geçtikten sonra kendi kafasını kullanmayı ögrensin o zaman, o kadarına da yasaların ya da devletin doğrudan karışması çok komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Sorun aynı nöronların erkeklerdede var olması, dolayısı ile kadınları sürekli engelliyorlar gerek dini bahene edip gerek örf adetleri bahane edip. Bu işlerinide geliyor elbet. Sosyal hayattan ekonomik hayattan dışlanan kadın, rakbet unsuru olarak bir kere erkeğin karşısına çıkamayacak en basit hali ile, yani senin dediğin gibi kafalarını kullansınlar işin içinden sıyrılsınlar durumu öylede bir günde olacak bir olay değil belki bir kaç asır sürecek bir değişim. Suudi Arabistanda kadınlara devlet okullarında eğitim verilme izni ancak 1960 larda verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Lopeth said: nimet çubukçu denmiş ama ondan daha balon daha kukla daha yazık bir kadın var mı acaba türkiyede kukla ya da değil , gündemi azıcık takip eden Türkiye'de yaşayan herhangi kafa düzeyindeki bir çocuk , Nimet Çubukçu'nun Hüseyin Üzmez davasıyla ilgili davayı nasıl uzatıp adamla ilgili tekrar sorgu sürecini uzattığını bilir ama sizler sanırım dünya dışından buralara wirelessla bağlandığınız için artık ağzımı açamıyorum , helal olsun diyeyim sana ; bana da laf koymayı deneyip yetemediğin falan için bari . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar