Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kuru kuru yumurta kırıp yemek istemiyorum. şöyle güzel bi omlet tarifi alabilirmiyim acep? evde bulunmakta olan malzemeler(omlet yapımında kullanılabileceğini tahmin ettiğim) yumurta, ayçiçek yağı, zeytinyağı(malesef tereyağı yok ve margarinden nefret ederim var ama kullanmak istemiyorum), süt, un, hindi salamı, dana salamı, biber(malesef domates yok), beyaz peynir, zeytin(kullanılır mı ki =P) ve tava. bunların yanında mutlaka şu da olsun şöyle güzel bi omlet yap diyosanız komşulardan falan rica ederim. teşekkürler şimdiden umarım açlıktan ölmeden önce cevap gelir =P bi de makarna da varmış onu da yapabilirim ama sadece makarna da yemek istemiyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tuz yoksa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tuz, tava, çatal, hatta ekmek bile var! =P açlıktan ölcem ama direk normal yumurta kırıverip yesemmi uğraşmayıp =/ ama güzel bişeyler yiyesim var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 karabiber tuz taze ekmek kola 2 yumurta ama beyaz değil kahve rengi yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 valla açlıktan ölüyodum beyazpeynir koydum salam doğradım çırptıktan sonra yumurtayı, döktüm tavaya pişirdim uğraşamadım hiç =/ yedim güzeldi ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tek kişilik omlet tarifi 2 yumurta bir kapta çırpılır. içine bir tutam tuz ve pul biber konur biraz sucuk ve sosis kücük kücük kesilir.(isterseniz yeşil biber de ekleyebilirsiniz) sosis ve sucuk önceden yağlanmış ve altı kısık ateşte yanan kaba atılır. biraz kavurduktan sonra yumurta karısımı içine dökülür. omlet pişerken tavayla temas eden yerleri katılaşırken üst taraflarında yumurtanın sıvıları kalır. bir spatula yardımıyla omleti bir köşesinden kavrayıp kaldırıp, tavayı eğersek yumurtanın sıvıları pişen yumurtaların altına gider. daha güzel olur:p. omletimiz piştigi zaman yuvarlak bir şekildeyken bu yuvarlağın yarısına kaşar peynir konulur.ve spatula yardımıyla yarısından itibaren diger yarısının üstüne kapatılır. kaşarlı sucuklu sosisli omletimiz hazır:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 öf okudum canım çekti. birazdan yapayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 oha bunu direk yapıcam ilk evde yemek olmadığı/diğer malzemeler olduğu vakit =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sucuk, salam ,sosis falan bunları rende yapıp kullan daha hoş oluyoré Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sucuklu yumurta işte direk ötesi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar