paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Selam, said: 500 ve 700 bg gücündeki SMS 570 ve 570X Challenger üretime geçiyor. Steve Saleen’in SMS ekibi SMS 570 Challenger ve SMS 570X Challenger’ı üretime sokmaya hazır. Bunlar SMS’in Signature Series serisi dâhilinde üretilecek ilk araçlar olacak. Bu seri ayrıca Ford Mustang’in ve Chevrolet Camaro’nun yüksek performanslı versiyonlarını da içerecek. 570 ve 570X Challenger 2009 Dodge Challenger R/T’yi temel alıyor ve SMS Red Butterfly Endüksiyon kaputu ve SMS 296 kompresör de dâhil olmak üzere çok sayıda SMS performans parçası içeriyor. SMS 296 kompresör, Challenger’in 5,7 litrelik Hemi motorunun üzerine yerleşiyor ve motoru 500’de 500 beygir gücüne, 570X’te ise 700 bg gibi müthiş bir güce çıkarıyor. SMS Challenger’lar aynı zamanda süspansiyonu ve aerodinamiği iyileştiren yeni bileşenlerle beraber gelecek. SMS versiyonları ayrıca yeni tekerleklere, lastiklere ve yüksek kalite deri koltukları da içeren kabin modifikasyonlarına sahip. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 eskilerin piskopatlıgı yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yandan ilkokul öğrencisinin çizdiği bir araba gibi olmuş..ama önden gayet etkileyici, arkası için ise tek söylebileceğim enteresan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 her eski arabanın bi concepti olmak zorunda mı ya? çizgilerde çok büyük değişiklilik yok camaro da olduu gibi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 dunya uzerindeki en harika araba bu olmali bu aksam alicam ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 galeride gördüydüm.hastasıyım.ama pahalı biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Çok güzel araba ya... Vanisihing Point gelir aklıma hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 amerikan firmalarında tasarımla ilgili çok ciddi sorunlar var bence. bu araba için demiyorum, bunun sadece arka fazla kalkık. yan profilden kötü görünmesi dışında bir sorunu yok. geneldeki sorun, gerçek manada çirkin araba yapıyorlar. challenger zaten çirkin olmalıydı, ordan yırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 vitez topuzu tarifsiz çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 @huun taşlarlar adamı eski modelleri gerçekten ağız sulandıran cinsten lütfen yani.Sen hiç fındık motor bi v8 kullandın mı?(eskilerin deyişiyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Selam, Eskiden başka ne vardı ki Türkiye'de :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yaşamıyoruz biz. arabaya bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Letsgetthesunshine said: @huun taşlarlar adamı eski modelleri gerçekten ağız sulandıran cinsten lütfen yani.Sen hiç fındık motor bi v8 kullandın mı?(eskilerin deyişiyle) ben farklı bişi demiyorum ki zaten. yeni amerikan arabalarına eleştiri getirmiştim ben. git eskinin ne kadar meşhur amerikan markası varsa sitelerine, hepsi gerçekten çok kötü tip olarak. japon arabaları gibi yuvarlak hatlar falan. teknik konusunda kendi çapında hala başarılılar; ama tip? nerde o eskinin çirkin güzelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Evet ufak bi yanlış anlama olmuş ^^ , ya şimdi bi plymouth pontiac ya da chewy olcaktı ahh ahhh audi bmw falan yalan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar