Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 siz de 20+ kişilik paintball turnuvası düzenliyemediniz 2 kez :) ödeşmiş olduk o zaman[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 20 kişilik biz bir ara her hafta batak partisi çevirdik yani ne olmuş :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ulan biz 3 kişilik buluşşmayı havada karada yapıyoruz zaten? abi dürüme gidelim? tamam. budur günler önce değil bi saat önceen konuştuğumuz oluyo kısaca, koftisiniz ankaralıllar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 karıştırma delikanlı adam verdii dürüm sözünü tutardı[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 aha :) angelfire[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Berk, 11 Mayıs 2004 21:43 tarihinde demiş ki: ulan biz 3 kişilik buluşşmayı havada karada yapıyoruz zaten? abi dürüme gidelim? tamam. budur günler önce değil bi saat önceen konuştuğumuz oluyo kısaca, koftisiniz ankaralıllar, Ankarada zor işler siz bir ülke nasıl yönetiliyor biliyomusunuz milletin işi basından askın biz o dürüm toplantılarını havata karada yapsak alim allah savaş çıkar zor bu ülkeyi yönetmek zorrrrr[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Valla ben onu bilmem. Mesela işten çıkıp eve dönerken bakıyorum acıkmışım arıyorum Silth'i baba gel kokoreç yiyelim oldu mu sana paticik mini kokoreç zirvesi. Daha sonra evde canım sıkılıyor açıyorum telefon La chro hadi sinemaya gidek, o da olur diyor sonra Razor, Arcane Silth filan da katılıyor oldu mu sana paticik sinema zirvesi. Oradan çıkarken Bone, Dra ile filan konulşuyoruz onlarda kağıt oynamaya geliyor, oldu mu sana paticik kumarda zirvesi. Neyse saatlerce oynadıktan sonra acıkıyoruz gidiyoruz KAdelene, Phalanx filan da orada bize katılıyor, oldu mu sana Paticik dürümde zirvesi. Vay be, bir günde amma çok zirve yapıyormuşuz :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Susuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn dayanamıcam artık bukadar işkenceye sizi sadistler sizi yeterrrrr :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hehe o gün yoldan gelmiştim ama, napalım çok özlemiştim kuzensuşu. össden sorna yolum düşerse söz en kralından alem yapacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 off bea benim dersim vardı gelemedim hadi bidaha buluşak vbende gelem :)[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Berk yarın Dürümcübey zirvesi yapalım mı, şu dürüm borcumu da aradan çıkartmış oluruz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 git istanbul topikini bul bu ankara topiki :=)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 fedaykin ne yapalım sizinki gibi "arayınca gelen" ankaralılar yok ne yazık ki :) yoksa biz de isterdik öyle dürümcüye gidecek kişi de, herkesin hergün bi sınavı oluyor nasıl oluyorsa[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bi dahaki ankara buluşmasının adını buldum: angelfire'ı dürümcüde bekletip sora da "aşkolsun bize bi dürüm bile yedirmedin be" deme zirvesi :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 11 Mayıs 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ahha[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 nasıl oluyor acaba :) ankaralıların %90ı hafta içi gelemem derken hafta içi yapıosun bonecrusher efendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 haftasonu da yapsam bişiler bulursun sen raider efendi! :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 wanderer ayartıo beni gitmielim patlasın bu murat2001 die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Trojanmistress, 11 Mayıs 2004 23:37 tarihinde demiş ki: bi dahaki ankara buluşmasının adını buldum: angelfire'ı dürümcüde bekletip sora da "aşkolsun bize bi dürüm bile yedirmedin be" deme zirvesi :) lol aşkolsun çalışmama denk gelmiş pc başında diildim olurmu öle şey bea dediim gibi sen önce alternative klavyeci bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 up! bonecrusher'in durtmesi sonucu yarin saat 17.30 da bulusmaya karar verdik, yine metropolun onunde gelebilecek olan varsa, bekleriz[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ben gelebilecem (hadi ya? cidden mi..)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 17 erken yaw işten 18 de cıkıyorum 19 yapın bizde gelelim[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 oha fedonun dürm davetini k3 gün sonra gördüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tey tey tey[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 fedonun peşinde ben de geliyom[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar