Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Aktivite

Bone

Öne çıkan mesajlar

20 kişilik biz bir ara her hafta batak partisi çevirdik yani ne olmuş :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 11 Mayıs 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
ulan biz 3 kişilik buluşşmayı havada karada yapıyoruz zaten?
abi dürüme gidelim?
tamam.
budur günler önce değil bi saat önceen konuştuğumuz oluyo

kısaca, koftisiniz ankaralıllar,

Ankarada zor işler siz bir ülke nasıl yönetiliyor biliyomusunuz milletin işi basından askın biz o dürüm toplantılarını havata karada yapsak alim allah savaş çıkar zor bu ülkeyi yönetmek zorrrrr[signature][hline]Dragger.Org
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben onu bilmem. Mesela işten çıkıp eve dönerken bakıyorum acıkmışım arıyorum Silth'i baba gel kokoreç yiyelim oldu mu sana paticik mini kokoreç zirvesi. Daha sonra evde canım sıkılıyor açıyorum telefon La chro hadi sinemaya gidek, o da olur diyor sonra Razor, Arcane Silth filan da katılıyor oldu mu sana paticik sinema zirvesi. Oradan çıkarken Bone, Dra ile filan konulşuyoruz onlarda kağıt oynamaya geliyor, oldu mu sana paticik kumarda zirvesi. Neyse saatlerce oynadıktan sonra acıkıyoruz gidiyoruz KAdelene, Phalanx filan da orada bize katılıyor, oldu mu sana Paticik dürümde zirvesi.

Vay be, bir günde amma çok zirve yapıyormuşuz :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Berk yarın Dürümcübey zirvesi yapalım mı, şu dürüm borcumu da aradan çıkartmış oluruz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bi dahaki ankara buluşmasının adını buldum: angelfire'ı dürümcüde bekletip sora da "aşkolsun bize bi dürüm bile yedirmedin be" deme zirvesi :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 11 Mayıs 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 11 Mayıs 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
bi dahaki ankara buluşmasının adını buldum: angelfire'ı dürümcüde bekletip sora da "aşkolsun bize bi dürüm bile yedirmedin be" deme zirvesi :)

lol aşkolsun çalışmama denk gelmiş pc başında diildim olurmu öle şey bea dediim gibi sen önce alternative klavyeci bul
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...