Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 sen de haklısın da onu kardeşime sööliicen, geldiimde oturmuştu makinenin başına, tam 1 saat kavga ettim millet beni beklio kalk diye ama maalesef dinletemedim. eh haliyle geldiimde de kimse kalmamıştı :( kısmet diilmiş...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Trojanmistress, 11 Mayıs 2004 00:17 tarihinde demiş ki: olmicak, ben ve bone ordayıs kesin, bende kırmızı ekose mini etek olacak,tanırsınıs artık. bu mesajı görmemiştim olm murat niye söylemiyosun lan böle böle diye gelirdim bende :P
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 size hayırlı geziler tozular[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: wanderer1985, 10 Mayıs 2004 23:40 tarihinde demiş ki: madem bizim isimiz varken yapiosunuz, kimse gelmesin de patlayin emi eheh ahah abi merak etme zaten biz yokken murata kaldıysa iş patlar o iş :P aha burdan lanetliom sizi bizsiz buluşamazsınızzz :-P
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 patlamadı[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 paticikten 3 kişi gitmiş buluşmaya :D
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Hep böle yalan oluyo genelde ztn 2-3 kişi geliyo sonunda.. =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hep böyle yalan oluyor? ee paintball buluşmaları 20+ kişiyle olmadı mı? hede hödö oğuzamca yaptı demeyin. ben gaza getirmesem paintball yapalım diyen olmazdı :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Valla istanbulda hep öle biz burda daha Paintball bile yapamadık =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bende bütün aktiviteleri kaçırıyorum asosyal falan sanıcaklar değilim arkadaslar bigün olacak allah istemiyor kıvırr[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 açık ve net işte bonecrusher bu işi yapamıyor :P bonecruhser istifaaa :)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 walla biz gittik, ordaydık, gelmeyenler utansın!!!
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bende onu diyorum bone a etmeyin laf siz patlayın[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bu arada yazık bone un kafasını biraz ütüledim zuhal müziğe soktum oyaladım fln pardon bone ama gitmem gerekliydi :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 walla ben gayet mutluyum iki paticii daha tanımış olmaktan,bu arada bonecuum cdleri ne zaman veriosun ;-) [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 11 Mayıs 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bööö :-P ahaneyyy madalya vermişler bana hehe. murat2001 bak patlarsın böle bana ödül bile verirler :P [Bu mesaj Raid3r tarafından 11 Mayıs 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Angelfire bu arada bugün ben bişii demiştim de sen de "not almaklazım bunu" demiştin ya, o neydi yaw hatırlıamıom :( yaşlılık işte :)
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hatta günün espirisi demiştim ama neydi bea unuttum bak :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bensiz bulustunuz haaa öle olsun kustum valla[signature][hline]Dragger.Org
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bulustunuz vay be bu gunlerıde goruecekmıydım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 lan nasil patlamaz bu bulusma ben yokken allah allah o kadar da dua ettiydim :Pp saka bi yana resim isterük[signature][hline]raki asmis biseydir
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Hakkaten acil resim isteriz[signature][hline]Dragger.Org
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yahu topu topu 4 kişi buluşmuş 3ü paticikten (ajanlarım hemen bildirdi :P) biz böle 20 kere buluştuk ehuaea saymam bunu :)
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Lol biz her 3-4 kişilik buluşmayı yazsak paticik database patlar be :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 4 mört dönde ! Bunada sükür ne güzel 4 kisi yavaş yavaş sayımız ve eylemlerimiz artacaktır bu daha bir başlangıç Ankara Patileri[signature][hline]Dragger.Org
Öne çıkan mesajlar