reyou Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ne demek simdi bu? internet bolumune yorum yazacaktim karsima bu cikti.. bi dakka ya gidip bi daha bakiyim.. saka mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 degil, bolumden banlenmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 seni istemiyolar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 5 yıllık 700 mesajlık üye ayıptır.Bende yeni gelenler ve 2el satıştan banlıyım.Evet bu ikisi.Biliyorum.ASdasasgasdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ben burda +18 yada bolucu somurucu sagci yada solcu yada konu ile alakasiz birsey goremiyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Silmişlerdir o mesajı zaten.Kimbilir neler yazmıştın ayıp ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sevmiyolar seni işte zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 üzgünlermiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o zaman icimde kalmasin surdaki foruma yorumum su olacakti : flash tabanli sitelerin en kotu ozelligi URL den parametre gecmiyo olmalari. mesela siyah bi bot begendin adresi www.deriden.com/botlar/details.html?id=7897 bunu bookmark a atip daha sonra gorebiliyosun direk yada arkadasina falan gonder. ama deridende ustteki adres degismiyo o yuzden kaybettigin bi ayakkibi hadii bidaha basta ara. lan bari bi veda etseydim o bolume ole banlasaydiniz, ne bu be uyari yok, talimat yok sorgusuz sualsiz cat diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 uyarmazlar tabiki privicy hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar