adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 şuan diş,göz,çene,baş,kulak ağrısı kombinasyonu ile ölmek üzereyim bu ilaç aç karnına mı alınır yoksa tok karnına mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tok daha iyidir. ama fakirsen aç da alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Tok karnına, ağzında da bekletme, çiğnemeye ya da emmeye kalkışma, ölürsün valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Parol varsa çevrende parolde alabilrsin iyidir kendisi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 zenginim ben dünden kalma portakallı ördek vardı onu ısıtiyim hemen yiyim aliyim ilacı saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Raincloud said: Parol varsa çevrende parolde alabilrsin iyidir kendisi sdfg. apranaxdan iyi mi? ondan da var çünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ponstan Forte yönetir. Apranax benim baş ağrımı bile geçirmiyor mesela :/. Bu arada geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ginaly uza git pls :p tok karnına alırsan etkisini göstermesi daha uzun sürer, aç karnına alırsan karnın ağrıyabilir baş ağrın çabuk geçmesine rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 apranax fort > parol > apranax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 adamınbiri said: Raincloud said: Parol varsa çevrende parolde alabilrsin iyidir kendisi sdfg. apranaxdan iyi mi? ondan da var çünkü? En azından aç karna tok karna derdi yok diye biliyorum hemen pat diye kesmez ama bi yan etkisini de görmedim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 fort yazıyosa yapıştır bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bende ki apranax fort ozaman içmeye gidiyorum bak? 45 dk önce bişiler yemiştim herhalde o da yeter bide diş ağrısı kulak ve göze aynı anda nasıl hitap edebiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hepsinde aynı sinir hücresi olduundan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 apranax fort içmeye gittim gelicem (yokum yazmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 apranax fort alıyosan tok olmaya özen göster bence miden ağrır yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kişisel bir ileti....... gideNe bYe ByE.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sen her ihtimale karşı atışttır bişiler yinede e ölürsen nasıl haberimiz olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sakın burnundan alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 psikolojik olarak ağrıda bi azalma tespit edildi 5 dk içinde etkisini göstermezse acilden dişçiye gidicem tüm dişlerimi çektirip yenisini taktırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ardeth said: sakın burnundan alma LAN! önceden söylesenize!!:( oof ne olcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ardeth said: sakın burnundan alma Almaman gereken 1 2 yer daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 oral yolla alınır yazar üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 dns ayarlarını değiştirmedim daha yazamaz öyle bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 öldürdünüz lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Apranax'i cignemeyin de ayrica. Onun da icinde bulundugu bi agri kesici grubunun, suyla ve insan gibi yutularak alinmasi gerekiyor. Felc falan gecirip gidenler var cignedigi icin. Tabi yani normal adama oyle koymaz heralde baska sorunlar varsa onlarla birlesmitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar