Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Okul da boşlanacak mutlu mutlu oynayalım yaz akşamlarında. Kimler var ?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 20 Haziran sonrası istanbul içi dışı farketmeden hertürlü etkinliğe katılırım :)
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ohoo 20 haziran sonrasının anlamı yok ya mayıs rulaz olacak[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bence yazın başlayak[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Fiulus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Haziranın 21'in den itibaren kendimi FRP'ye adıyorum. Eleman arayanlara duyrulur !!!! :-D Bivrip varsa beni kesin ekleyin :)[signature][hline]Magandaya özgürlük !!! Türkiyede internet eşittir bayan arkadaş arıyorum .... [Bu mesaj Seffa tarafından 26 Nisan 2004 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 oo tamamdır da yazın oynayalım mayısta lgs öss zart zurt yoğun olucak onun için haziranda güzel oyun olur[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 kurarız baba gel..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 boş gezenin kalfası olmamak lazım bende gelirim yazın istanbuldayım zaten...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 seffa,selamon abi harbi bu yaz istikrarlı bi şekilde geçen yazki oyunumuzu ilerletelim yani olmuo böle tıtıtıtı:yapma: :D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ankarada one-shot yapmıycak, "metucon da metucon" demiycek birini bulun bana ben de size yardım edeyim :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Mayıs 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ankara mı? Çok banalsın :-p[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 banal değilim ben.. oral-b'yim daha kaliteliyim..
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Bonecrusher, 07 Mayıs 2004 00:05 tarihinde demiş ki: banal değilim ben.. oral-b'yim daha kaliteliyim.. :-P[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Fiulus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Natural_Jedi, 06 Mayıs 2004 20:15 tarihinde demiş ki: seffa,selamon abi harbi bu yaz istikrarlı bi şekilde geçen yazki oyunumuzu ilerletelim yani olmuo böle tıtıtıtı:yapma: :D Hazırlayın takımı geliyorum :)[signature][hline]Magandaya özgürlük !!! Türkiyede internet eşittir bayan arkadaş arıyorum ....
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bende haziran 20'sinden sonrası boşum malum okul bitiyor o zaman her türlü oyuna varım ;-)
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben izmirfeyim frp icin İST ye gelirim tabii 20 hzr sonrası öss denilen aptal egitim sisteminin en büyük sorunun nu atlattıktan sonra.ist de görüsürüz[signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ne oynıcaz peki?setting olaraktan bide adam gibi cıvımadan bi oyun isterim 20 hazirandan sonra bende varım deep bey!
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yaparız bir şeyler falloutdu fldi dldi yeterki iyi bir grup kuralım...
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bende warım bende oynarım...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Öne çıkan mesajlar