DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Merhabalar Fiat linea var,daha 7780 km(küsüratınıda veririrm),arabalar konusunda nubum,o yüzden bi yardım ederseniz çok mutlu olurum arada sırada oluyor bu,frene basıyorum,sanki fren pedalının altına büyükçe bir pet şişe sıkışmış gibi hissediyorum,frene basmak zorlaşıyor,böyle sanki pedalı aşşağıya ittikçe birşeyleri eziyorum-kırıyorum. nedir ne değildir bir fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ABS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Çok ani frene gömersen fren pedalı titriyor absden. Ama titreme değilse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Titreme olarak niteleyebileceğimden emin değilim. Sanki pedalın altına,gülmeyin,dev bir doritos koymuş gibi oluyor çıtır çıtır birşeyi pedalın altına koymuşta kırıyorum gibi hissediyorum bu arada söyliyeyim aracın kazası falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 abs dir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 peki o doritos cem yılmaz reklamlarındaki kadar büyük mü? Hani insan yiyecek bunu dedigi.. Şaka bir yana balataların bitmiş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 balatalar bitmiş olabilir, hidrolik boşalmış olabilir vs git baktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 panik fren konusunda sürücüyü yönlendirmek için fren pedallarında bir kırılma noktası olur. bir noktadan sonra, fazlasıyla sertleşir pedal. konuyla ilgili ayar kaçmış olabilir, bahsettiğin arabada böyle bir özellik var mı bilmiyorum ama. her halükarda sürüşte rahat değilsen, servise görünmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Banada hidrolikle alakalı geldi. Serviste bi fren hidroliğine baktır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Selam, Fren hortumları deforme olup genişliyor, neticesinde hava yapıyor olabilir. Frenlerde normalde hava kalmış olabilir. Fren hidroliğin azalmış olabilir. Bu km'de balata biterebileceğine ihtimal vermek istemiyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ufff bu linealardan çeken çok ,hatalı,ayıplı araç verilen çok. umarım bana öyle birşey olmaz çok paranoyayım şu an. 20k'da götürecektim servise ama 10kda götüreceğim bu olay yüzünden,baksınlar etsinler nnedir ne değildir artık... arabanın dökümasyonunda böyle bir durumdan söz etmiyor çünkü,daha öncede abs'li araaba kullandım ve buna benzer bir durumla karşılaşmadım. teşekkür ederim ze yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bizim 89 land da olur bu. fren $i$er. cozumu frene uzun sure basmak degil, freni pompalamaktir. pompalarsan acilir, uzun sure basarsan arka arkaya 2-3 defa $i$er. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hafif sert bir fren yapıldı ise buyuk ihtimal abs. aynen o hissi verir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 abs takır takır ses de verir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 frenin sertleşmesi hızlı giderken mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar