Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 arayışı içindeyim, paralı/parasız farkmaz. İşini iyi yapan ve fotolara bilgi de ekleyebileceğim bişeyler gerekiyor. Bööle bişey bilen var mıdır? (bu arada picasa demeyin kendi diskimde saklıyorum fotoları, amaç foto paylaşımı değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Vistayla beraber gelen fotoğraf programı yeterli geliyor. Bir de Nikon View vardı bir ara, o da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 discontinued diyo nikon amca o programa ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 irfan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Image_organizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hmmm lightroom neye yarar diyodum ben de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 En babası lightroom gibi gözüküyor. Merak ettim ben de bir çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar