Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kavgada yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 "ohaa aşureee" aşure tabi ya, ne sandın! ayrıca üstünde taze kavrulmuş susam ve ceviz olmayan aşureye ben aşure demem! şukufe derim. ya da onu da demem, ne bileyim... /"ne sandın" kısmının devamını temizledim, lütfen goymayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Llama said: 4Ever said: Sıcak yenmez aşura mideni kaynatır :D soguk yenir ama cok soguk olmaz tam kıvamında olcak valide güzel yapıyorda kalmamış sen bi kız tavla öyle gel olum:D hafta sonu başlıyorum calışmalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bizim şu an bile evde bi tabak filan var..ama şu an süt filan içiyorum uğraşamam aşureylen filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 aşure (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yemek niyetine yerim. karnımı doyururum. ama tatlı niyetine yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Lisede yemekhanede bazı vatandaşlar buna ekmek banıp yiyodu asdf.Yalan söylemiyorum evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 aşure iğrenç bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 fastreloader said: aşure iğrenç bişey ya Sevmiyor olabilirsin ama iğrenç demek iyi değil : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 fastreloader said: aşure iğrenç bişey ya sus çarpılırsın :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ağzıma sürmedim sürmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Şu konu o kadar aşure çektirdi ki canımı bir tandığı aradım eve davet ettim ve gelirken aşure aldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Raincloud said: Lisede yemekhanede bazı vatandaşlar buna ekmek banıp yiyodu asdf.Yalan söylemiyorum evet! yok artık sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sütlü aşure= guud normal bildiğin aşure (bildiğin)= kunduz kakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Raincloud said: Lisede yemekhanede bazı vatandaşlar buna ekmek banıp yiyodu asdf.Yalan söylemiyorum evet! Tuz atıp yiyeni vardı bizim okulda. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 abi demeeyin böyle şeyler aşureden siksindirceniz düzenli olarak 1 tabak yiyom yaw ne tuzu ne ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aşurede keçi eti varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Llama said: abi demeeyin böyle şeyler aşureden siksindirceniz düzenli olarak 1 tabak yiyom yaw ne tuzu ne ekmeğisiksinmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aşurenin içine gelenekten meni katılırmış. yoğun olsun diye. o yüzden şifalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Aşure diye uyanılır mı lan. O kadar canımı çektirmişsiniz ki dün. Yemeksepetimi ne haltsa şu an itibari ile söylüyorum 1 tabak aşure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 kunduz kakasına benziyor içinde keçi eti var falan dendi. hala mı tiksinmiyorsunuz? ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar