soulberry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 windowslive ve hotmail destekleyen mesıncırlar var mı başka? a-msn diye bi program yükledim ama onda sesli konuşma olayı yok. sesli konuşma destekleyen (skype hariç) bi program var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 aMSN sesli konuşma da video da destekliyor. Alternatif olarak benim sevdiğim Pidgin var ama onda ses de video da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 amsn'de kamera işareti gördüm de sesli konuşmayı nasıl yapıcağımı bulamadım. nudge diye bi şey vardı o da bildiğimiz titreşimmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 program değil ama ebuddy var browserdan giriyorsun direk program yükleme derdi yok fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 http://www.meebo.com var bir de. Nerdeyse her türlü protokol destekliyor. Ses ve video da var ama browser bazlı bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 aynı arayışta olduğum için hortlatıyorum. Browser-based olmayan söylenenler dışında bildiğiniz hangi programlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 emesene var linux kullandığın için arıyorsan mesela (windowsta pythonla yazılmış programlar bende hep aşırı yavaş çalışıyor, bilmiyorum sende ne olur) yalnız kamera vs olayı yok, bir sürü bug ve eksik var ek olarak. daha stable olmamış sürümünde çoğu özellik eklenmiş gerçi. amsn windowsta çalışıyor muydu hatırlamıyorum ama herşey vardı sanki sesli görüşme de dahil, öte yandan çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Kopete kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 digsby kullanıyorum ama sesli konuşma için vs paso skype.. aslında habire skype kullanıyorum. skype kullanmayanlara msn için digsby açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 teşekkür ederim arkadaşlar önerilerinizi değerlendireceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar