Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız kulesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gençler merhaba,

şimdi bu pazar günü kızarkadaşımın doğumgünü ve kendisini şöle güzel bir yere götürmek istiyorum. değişik bir yer olarak aklıma kız kulesi geldi, ancak fiyatlar nedir ? nasıl gidilir ? nedir ne değildir bilmiyorum ... akşam gitmeyeceğiz, tahminen akşamüstü olacak, yani öle tıkabasa yemek yemeğe değil de bir kave - pasta yemeye gideriz herhalde, ama akşam yemeği de olabilir ... her iki durumda da ne kadar lazım bileniniz, tecrübe edeniniz var mı ?

bunun dışında, buna benzer değişik yer önerilerine de açığım ...

şimdiden teşekkürler ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Mesaj tarihi:
yemek yemiiceinize göre çok da pahalı olmicaktır. üsküdardan küçük motorla gidilio motor ücreti 5milyondu en son sanırım. sanki kuleye giriş ücreti gibi düşün onu da.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
yemek olucaksa, bütçe de sağlamsa cankurtaranda giritli var, süper meyhane, süper mezeler, fix menu, sınırsız yerli icki, sittin cesit meze vs 40m adam basi ..
en azından süpriz le karşılaşmıyosun :)

ama pazar gününe rezervasyon yaptırabilir misn bilmiyorum, dolmuş olabilir ..[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Mesaj tarihi:
said:
Dralnu, 14 Mayıs 2004 01:39 tarihinde demiş ki:
yemek olucaksa, bütçe de sağlamsa cankurtaranda giritli var, süper meyhane, süper mezeler, fix menu, sınırsız yerli icki, sittin cesit meze vs 40m adam basi ..
en azından süpriz le karşılaşmıyosun :)

ama pazar gününe rezervasyon yaptırabilir misn bilmiyorum, dolmuş olabilir ..

öle meyhane tipi içkili yerleri sevmiyorlar kendileri, çünkü tabakta balık görünce içleri kalkıyor :) ve büyük ihtimalle de balık olacaktır sağda solda ister istemez.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Mesaj tarihi:
80?

ahaha çok iyimser yaklaştınız fiyat olayına :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
eheh sana yazık o zaman :P

içkili ama cafe-restoran olarak taksimoda var taksimde meydana bakıo direk, fiyatlar ortalama üstü sayılabilir mekana göre adam başı 20-25 civarı olur sanırım, taksim square otel altı .[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Mesaj tarihi:
para möhüm deel tikkyim dersen, taksim markiz olabilir. trennndy bi mekan biliyosunuz. efenim akabinde de starbucks a gidilir. tikky olunur.

taksim gezi olabilir pasta masta için.

sooracıma mihrimah sultan olabilir. yine taksimde. fesleğen cafe olabilir, yemekleri de çok güzeldir. fiyatları da acaip uygundur. güzel bi beufé stragonopfu 8 milyona yiyebiliceğin bi yerdir yani. akabinde enteresan bi mekan olarak öğrenci restoranı olan 3. mevkiye gidilebilinir. gayet ucuzdur. istediin yemei kağıda yazıp asansöre bırakırsın, yemek asansörle gelir. kremalı mantarlı makarnası ve meksika usulü patatesi ÇOK lezizdir. doyurucu ve ucuzdur.

...
aslında nası bi yer istediine bağlı. canlı müzik? müzik türü? nası bi yemek? yemek kalitesi, servis kalitesi, fiyat, önem sırası vs. vs.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Mesaj tarihi:
Silth doğru demiş 80 100 fln o civarda bişey tutar 2 kişi
daha abartı deildir geçen ark gitmişti ordan biliom[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
hmmm o zaman sizlere karşı daha açıklayacı davranmam lazım gençler.

şimdi, her şeyden önce tiki değilim maalesef :) bu sebeple 80-100 milyonluk bir olay beni aşar, yada en azından o kadarlık bir birikim elde edebilmiş değilim şu aralar.

ve de sorunlardan bir diğeri olan tezimi şu an başlarsam toparla ve bitir aşamasına getirebildim ancak, yani günlerdir dışarı çıkamadığımdan hediye mediye alamadım.

şimdik kafamdaki plan pederin ek kredi kartından güzel bir hediye almak, olmazsa kardeşimin advantage olayını da devreye sokabilirim.

sonrasında da pazar günü bişiler yapmak. neden bu kadar didiniyorum ? 1. kendisi dedi, büyük süpriz bekliyorum şu bu diye, 2. ben de istiyorum onun için bişiler yapmak çünkü böle şeyler onu mutlu edio, ve ben de mutlu oluyorum o mutlu olunca.

bu sebepledir ki hem içime kaçmayacak hem de "değişik bişiler" yapma formatına uyabilecek her türlü olayı aklıma getirmeye, bir yandan da GARCH, MGARCH gibi istatistiki olaylarla boğuşmaya devam ediyorum; e asistanım da olmadığından kelli, sizlerden yardım istemek en mantıklısı gibi geldi.

şimdi tek seferde 30-35 milyonluk bişi görse peder yemek için bişi demeyecektir, hatta 40 milyonu bile zorlayabilirim o gün için ancak ondan sonrasında ertesi hafta ctesi ara ödemeleri düzenli kontrol ettiğinden beynimi yeme moduna girebilir. yani limitimiz aslında 30-35 milyon.

hafif iyi giyinip, öğlen buluşup, nakit parayla akşamüstüne kadar takılıp, ordan da bu x yere gitmeyi planlamaktayım. x olarak aklıma, vapurda kız kulesi gelmişti geçenlerde ama şimdi anladım ki içime kaçabilir (yine de hala net bir bilgi veren olmadı sanırım) diye korkuyorum.

onun dışında, misal,

- gümüşsuyuna inerken bir çin lokantası var ?
- galata kulesindeki restoran olabilir ?
- opsiyon olarak öğlen başka yerde takılıp, hala duruyorsa emirgana çay içmeye gidilebilir

netekim önemli olan bir şekilde etkilemek kendilerini. kız kulesi, galata kulesi, emirgan gibi opsiyonlarda manzaraya bak ne güzel olayımız var. yada çin lokantası olayında ne kadar değişik değil mi olayımız var. yani nasıl bir yer sorusuna gelince etkileyebilecek bir yer diyorum, maddi limiti zaten açıklamış durumdayım.

yapılan önerilere gelince, 3. mevkiye daha önce götürmüştüm, squarein altı yada marmaranın-kafe ise manzarası değil karizması olan yerler, hani benimle evlenir misin denecek türden :) daha erken yani :)

umarım derdimi anlatabilmişimdir. ha misal aklıma geldi, geçen kadir çöpdemirin programında, adam pierre lotideki bir çay bahçesinden sundu programı manyak güzeldi manzara. eğer bileniniz varsa bu tip durumlarda,

öğlen kadıköyde buluşma,
balona binme, (ne zamandır istiyordu)
akabinde emirgan a yada pierre lotiye gitme
sonra bir yerde yemek yeme,
eve dönüş moduna girilebilir.

ancak her iki yere de nasıl gidilir fikrim yok :([signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Mesaj tarihi:
netercim kem haber getirmek sitemem ama balona en son baktımmda bi tur 15 kaattı zaten 30 kaat kaçtı sana =)
Bunu dışında madem hatun kişi süpri istiyo ev partisi yapsana?
hatta bedava şrinblik istersen otur kızın liseden sevdii arkaaşlarını bul onları filan çaar,
hem düşünceli sefkili olursun hem de büyük süpriz bedava gelir =)
Mesaj tarihi:
Ehehehe lol be, hem hatunlarla gezip tozacağım diyorsunuz hemde 80 milyonu özel günlerde bile gözden çıkartmayı fazla görüyorsunuz (sayın terörist bey :-P bunu size yazmadım zira gitmeme sebebiniz başka onu es geçmiş değilim). Ne kadar idealist ti boktu püsürdü olursa olsun kadınlar kendilerine para harcamayan erkekleri bir yerden sonra harcarlar bu iki kere iki dörttür. Esas olarak parayı harcadığınızda da bunun garantisi yoktur ama harcamadığınızda bunun garantisi vardır :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Admin
Mesaj tarihi:
topla sırt çantana yiyecek içecek bisürü şey
kızada aayrlayın bi sırt çantası(veya sırf sende olsun farketmes)
atlıyosun vapur a
adalara gidiyosun
kiralıyosun bisiklet kızla turluyorsun sonra şööle manzarası güzel biryerde durup seriyosun yere örtünü üstüne oturuyosunuz
çıkarıyosun çantadan içecek yiyecek bişiler yiyosunuz
sonra arkaya dogru uzanıyorsunuz deniz e bakarak kafalarınız birbirine degecek sekilde böyle takılıyosunuz falan[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
Bu arada yeri gelmişken sorayım...
adalara gitmenin maliyeti ne kadar?[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
Galata koprusunun altindaki restorantlardan biri olabilir gitcegin mekan mesela.. Hem kaliteli hem ucuz ama balik sevmiyo demiştin galiba ki ordaki tüm menü baliktan olusuyo :-?[signature][hline]nedir bu avp?
Mesaj tarihi:
Bakın kızla bir yere giderken maliyet hesabı yapmaya başlamayın yoksa bir yerden sonra kafayı yersiniz. İşin en zevkli tarafı ben vergi iadelerini dolduruken ayrıldığım kişiye yaptığım harcamaların faturalı olanlarını topladıktan sonra baya bir moralim bozulmuştu sonra hiç harcama yapasım kalmamıştı. Artık bakmıyorum bile, gerekirse yaparsın bu kadar basit. Canın adaya mı gitmek istiyor, git... Para işini bir şekilde nasılolsa halledersin oradan oraya, şuradan buraya bir şekildepara aktarılır kaynak yaratılır. Eh tabii ki bundan her önüne geleni yap da sonucu çıkartılmamlıdır insan ayağının uzunluğunu ve yorganın boyunu da kabaca bilmelidir. Mühim olan ince hesaba girmemek ve yapılan harcamaları toplamamak.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
kız kulesinde yemek kişi başı 50 dolar die hatırlıorum ben, zaten yaş ortalaması 60 oluo o yüzden
ilk önce balona binin kadıköyde
sora yukarı çıkıp Moda'da çay için bence çok güzel deniz manzarası sessiz sakin
hatta sonra Moda Kırıntı'ya gidersin, caddedeki gibi piyasa diil küçük şirin, pahalı da diil, ayrıca menüde balık yok :)
ama deniz manzarası fln yok kırıntının

[Bu mesaj Aytoz tarafından 14 Mayıs 2004 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 14 Mayıs 2004 12:22 tarihinde demiş ki:
Ben sanki rezervasyon zorunluluğu var diye hatırlıyorum, değişmiş olabilir tabi.

Evet, rezervasyonsuz gidilmiyor benim bildiğim.
  • Yeni Oluştur...