Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Heh NTVSpor'un GOL adlı programının tekrarını izlerken şimdi görümde bende yapayım buraya dedim :) Evet,halen aktif futbol yaşamını devam ettiren,kulübünün altyapısından yetişip,kulübünden ayrılmayan kaptanlardan hangisi sizce elindeki bu görevi en iyi şekilde gerçekleştiriyor? Her ne kadar Gerrard'a ayrı bir sevgi duyuyor olsam da bence en iyi kaptan Del Piero'dur.Takımı küme düşürüldü,rekor teklifler sunuldu kendisine fakat takımını bırakmadı,lige geri döndü ve 34 yaşında olmasına rağmen 20'li yaşlardaki bir genç gibi oynamaya devam ediyor. Sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Gerard (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 başlığın yarısını okuyup totti'yi işaretlemeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 puyol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Del Piero tabii ki, sonra Giggs sonra da Totti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ayrıca del piero juve alt yapısından çıkmadı ki. padova'dan çıkma kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hmm yanlış biliyormuşum kusura bakmayın,o zaman Del Piero için durumu "Takımıyla özdeşleşmiş" olarak yapalım :) Şimdi baktımda 1991'in sonunda futbola başlamış resmen 1993'ten beri Juventus'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Altyapıdan çıkması gerekmiyor ki. Olay genç yaşta takıma katılıp bırakmadan yıllarca takımın kaptanı olmak ve ter dökmek. Ki 34 yaşında gol krallığına oynayabiliyorsa ve hala deli gibi koşuyorsa. Ne olursa olsun küme düşse bile takımını bırakmıyorsa, bence onu diğer tüm isimlerden değerli yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ya aslında ben de del piero işaretlerdim, çok severim, totti'yi de hiç sevmem ama totti kadar kulübüne bağlı bir oyuncu daha görmedim yani. herhalde roma kapansa bile adam mahallesinde kulüp kurup adını roma koyar halı sahada oynamaya devam eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 E Del Piero'nun aşağı kalır yanı ne ki? Totti'nin çok reklamı yapıldı kulübüne bağlı diye o biliniyo bi tek :D Del Piero ikinci lige düşmüşken de kaldı orda gol kralı olup yardım etti takımına. O da kapansa oynar bence orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 reklam falan değil yahu bildiğin adam kulübünün hissesinden pay almış hayatı roma olmuş biri. kendi oynamadığı zaman roma kaybedince falan çıldırıyor herif, hoş oynarken yenilince de çıldırıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Del Piero başkan bile olur kulübe,mezarını Delle Alpi'nin ortasına yaptırtır.Del Piero'ya gelen rekor teklifler vardı hatırlatırım.Bugün Kaka'nın yaptığı büyük fedakarlık vs. deniyor ama Del Piero ve hatta Buffon ve Nedved onu Juventus'a karşı zaten yapmıştı.Aslında listeye Buffon'u da koysaydım kötü olmazdı 2. kaptan olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Buffon kaptan değil diye kaybediyo ya :/ Ama Totti'nin çok reklamı yapıldı kaptan gitmedi falan diye. Del Piero'ya da ne teklifler geldi. E ikinci ligde bile gitmedi adam, onu da yapabileceğini gördük. Bence hakkını vermek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Del Piero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 darkrider, del pieroya teklifler geldi diyorsun da totti'ye gelmedi mi yahu ne oyunlar oynadı sırf real madrid totti'yi alabilmek için. hani totti - del piero tartışması çok saçma olur, zaten ben de dediğim gibi sevmem pek totti'yi ama hakkını da veririm yani. kulübüne sadakat göstermek ayrı, kulübüne hayatını adayıp çok büyük katkılar yapmak ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 E tamam işte Del Piero da teklifleri reddetti, sanki Del Piero'yu Juve'den isteyen Genoa mıydı yani? Onu da büyük büyük kulüpler istedi gitmedi. İkinci lige düşürüldü takım yine de gitmedi. Totti reklam adamı.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 takımı ikinci lige düşünce kulüpten ayrılmaması için illa kaptan olması gerekmiyor ama, buffon, nedved, zebina, chiellini daha sadık adamlar o zaman, kaptan olmamalarına rağmen kulüpte kalmışlar :p bence del pieronun yerinde kim olsa kalırdı takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 E büyük takımdan teklif reddetmesi için de kaptan olması gerekmiyo o zaman Totti'nin esprisi kalmadı :P Ne saçma tartışıyoruz ya çok zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 eheh (evet harbiden evet ha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Yok zaten Totti sevmiyor aslında falan demeye çalışmıyorum ama şu var,o listedeki herkese zaten rekor teklifler geldi ve ayrılmadılar.Ama Del Piero,hatta sadece Del Piero'da değil işte Buffon,Nedved,Camoranessi falan da ayrılmadı takımdan ve belki de Del Piero sayesinde,hatırlıyorum da ayrılmayacağını açıklayan ilk isimler Buffon ve Del Piero'ydu. Şikeden takımın küme düşürülür,-30 puan ile başlatacaklar seni lige (her ne kadar sonradan -17'de olsa) ve birçok yıldızın tabiri yerindeyse kulüpten kaçmış.Böyle bir durumda çok büyük teklifler geliyor sana kulüpte istersen gidebilirsin demiş.O takımda kalıyor ve büyük çabalarınında etkisiyle takım tekrar lige dönüyor ve şampiyonluğa oynuyor. Hisse satın almakla ve yenilince sinirlenmekle karşılaştırılacak bir fedakarlık değil Del Piero'nun yaptığı,daha büyük birşey bence Totti'de tabii ayrı bir olay,adam Roma'yı hissediyor :) Mesela Terry'de,Chelsea'de Mourinho kaptanlığı elinden almıştı bir ara hatırlıyorum taraftar isyan etmişti de 2-3 maç sonra geri vermişti kaptanlığını,aynı şekilde Puyol için NTVSpor'da denileni yazayım,"Guardiola maç için çıkaracağı 11'i düşünürken Puyol hariç hangi 10 kişiyi alsam diye düşünüyordur." Bu yazılanların hepsi kulüpleri için vazgeçilmez değerler,ama Del Piero bence futbolculuğu da dahil olmak üzere hepsinden bir adım öndedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 öyle bi demişsin ki sanki del piero gitseydi juve 2. ligde kalacaktı hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Valla adam gol kralı oldu takım da -17 puanla başladı. Adamın abiliğini, gazını takıma kattığı ruhu da düşünürsek ilk sene çıkamaması mümkündü. O varken şampiyon olup çıktı o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Del Piero gitseydi bence kalırdı,yani diğerleri derdi ki "bu bile bırakıp kaçtı biz niye duruyoruz lan " şeklinde diyaloglardan sonra birçok kişi takımdan ayrılabilirdi.Tabii ayrılmayabilirdi.Ama Del Piero'nun etkisi çok büyük kabul etmek gerek :) Seviyorum da ondan asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Doruk uğraşma ikiye karşı birsin,yeriz seni burada sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yüzyüze olsak laf yetiştirirdim de yazı hızına yetişmek zor oluyor. :p herkesin bakış açısı farklı gibi politik bir cevap verip kaçıyorum topikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar