BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 onur han acalım:D britanya bankanın altında iskelenin orda bi han birahane olcaktı =)) orayı bize devredin bivrıp hehe
Holy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bence oradaki inn olduğu gibi kalsın ama aşağısındaki kasap dükkanını devredin işletsinler yap-işlet-devret :P
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 buc evet daha önce terk ediliyo. çünkü zaten zayıf ekonomi tamamen batıyo..halk da başka yere nakledilio.. tarihçenin güzel olması gerekiyodu.çünkü sunucudaki bütün quest/raid/eventler bu tarihçenin üstüne oynanacak. ve hikaye devam edecek her eventte
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 açarız bulldogum açarız iki onur işletiriz ;) ama varya oyun için özel item zirh çizimi deniycez bakalım başarılı olursak.süper olacak.hiçbiyerde görmediğiniz itemları görceksiniz oyunda plazma rifle 2+ fln yani>:D< şaka tik *espirisi ters olmasımı yoksa söylediklerimin gerçek olmamasımı acep :P ,
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ben anca başladım okumaya ama niyahet britishin rpde yer aldıgı bi uo serveri oluyor yeni nesilde =) bazı shardlar var ki SÖRVIRIMIZDA WORYOR KINAYT REPESİ YAPILIR imba adam super sovalye DI DARK NAYTı kesebilene ps vericez hayde queste gibi şeylerin olmamasına çok sevindim =)
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 :) ama öyle insanlar da gelsin servera eğitiriz el birliğiyle..
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Luriel said: DoruK said: Luriel said: tabi eminim. çıplak mage reactive prot atıodu. kediye polymorph olup koşarak fs atıodu. çok bilmiş konusmayın sananeden beri uo oynayan bi insanım.senden iyi oynadıgımada eminim.eh be çocuğum sen beni gördün mü bildin mi hiç konuşuyorsun böyle yaşı küçük aklı daha küçükler gibi. aferin sana "ben 20 senelik oyuncuyum" diyenlerden biriydin sanırım. madalya falan verelim sana. g.t olunca anca böyle cevap attın sanırım. başarılar.pardon ne olmuşum? terbiyeni takın önce, insanmış gibi davranmaya çalış hiç olmazsa. sanki 150 kişiden onay almış da fikrini kabul ettirmiş gibi gelmiş bana şu oldun bu oldun diyorsun, kendi çapında saçmalayıp haklı olduğunu düşünmekten başka bişi yaptığın yok. ben genelde ceviz tavsiye ediyorum böyle vakalara, beyni geliştirir. beynin olduğuna şüphem yok.
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ben sana argumanlarımı sundum eger müthiş warr pvpsi olsaydı warriorlar fs scrolla gezmezdi ama spherede warriro diye bişi oldugunu idda ettiginden oyundan zerre anlamadıgın belli. neyse daha fazla ugraşamıcam. sphereda warrior pvpenle eglenceler.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ben ultima oynamayalı seneler oldu maalesef. en aşağı 4 sene olmuştur herhalde. zerre hatırlamıyorum oyunla mekanikleriyle ilgili bir şey. ancak nebulada gayet domine eden warrior arkadaşlarım olduğunu hatırlıyorum. bu arada gittikçe daha seviyeli konuşuyorsun az daha kasarsan herkes insan olduğunu zannedecek. aferin.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bırak Doruk bölelerine k bap deyip geçicen diğer türlü daha çok zevk alıyorlar :)
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bu sürtüşme biz patilere hiç yakışmamakta :(
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 çok heycanlıyım.. şu server bi açılsın!
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 biraz daha var serverın açılmasına. çok küçük küçük soruncuklar çıkıo onları da temizlemek lazım.
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bende varım bu işte bakalım hadi hayırlısı.
robinson Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ben de sitesiyle uğraşıyorum, böyle hoş projelere bir katkımz olsun...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 şimdi şöyle bir fikir var aklımda; ben açıkçası oyunun artık hep df nin etrafında dönmesine karşıyım şu ana kadar da bu tekeli kırmak için bir çok şey yaptık. şimdi bi karar vermek üzereyiz.. iki seçeneğimiz var 1. si şu an hazır; -df tamamen kalkacak. -df artileri ocm sistemi ile düşecek.(eski sayfalarda anlattım) -minorler ilshenar kapalı olduğu için fel. zindanlarında çıkan paragonlardan düşecek. -tokuno treasures da eventlerde düşecek. bu 1. seçenek için df artileri hem df den hem de ocm den düşçek die de bi sçenek var :D 2. seçenek -df açık olcak. -paragonlar yine feldeçıkacak ancak bütün artiler craftable olcak. mesela ornament için 3 tane parça bulmanız gerekecek. bu parçaların 1i df den 1i paragondan veya ocm den 1i de eventlerden düşecek..ya da başka questlerden falan filan ?
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ilshenar kapalı olduğundan glassworking ve masonry nasıl öğrenilebilecek?
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 @gorthaur: Cok kolay, bu glassblowing trainerleri felucca'nin ilginc bi yerine konulabilir :P
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hadi bekliyoruz deli gibi uo UO uO Uo seklinde :D
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ohh yaw uo oynayak.darkfall fln olcak gibi:D
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bir gavur atasözü kullancam patience is a virtue ^^
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 10000. mesaj, hayirli ugurlu olsun :)
Öne çıkan mesajlar