Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni UO Projesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buc evet daha önce terk ediliyo. çünkü zaten zayıf ekonomi tamamen batıyo..halk da başka yere nakledilio..
tarihçenin güzel olması gerekiyodu.çünkü sunucudaki bütün quest/raid/eventler bu tarihçenin üstüne oynanacak.

ve hikaye devam edecek her eventte
Mesaj tarihi:
açarız bulldogum açarız iki onur işletiriz ;)

ama varya oyun için özel item zirh çizimi deniycez bakalım başarılı olursak.süper olacak.hiçbiyerde görmediğiniz itemları görceksiniz oyunda

plazma rifle 2+ fln yani>:D<

şaka

tik

*espirisi ters olmasımı yoksa söylediklerimin gerçek olmamasımı acep :P

,
Mesaj tarihi:
Ben anca başladım okumaya ama niyahet britishin rpde yer aldıgı bi uo serveri oluyor yeni nesilde =) bazı shardlar var ki

SÖRVIRIMIZDA WORYOR KINAYT REPESİ YAPILIR imba adam super sovalye DI DARK NAYTı kesebilene ps vericez hayde queste gibi şeylerin olmamasına çok sevindim =)
Mesaj tarihi:
Luriel said:
DoruK said:
Luriel said:
tabi eminim. çıplak mage reactive prot atıodu. kediye polymorph olup koşarak fs atıodu. çok bilmiş konusmayın sananeden beri uo oynayan bi insanım.senden iyi oynadıgımada eminim.
eh be çocuğum sen beni gördün mü bildin mi hiç konuşuyorsun böyle yaşı küçük aklı daha küçükler gibi. aferin sana "ben 20 senelik oyuncuyum" diyenlerden biriydin sanırım. madalya falan verelim sana.

g.t olunca anca böyle cevap attın sanırım. başarılar.
pardon ne olmuşum? terbiyeni takın önce, insanmış gibi davranmaya çalış hiç olmazsa. sanki 150 kişiden onay almış da fikrini kabul ettirmiş gibi gelmiş bana şu oldun bu oldun diyorsun, kendi çapında saçmalayıp haklı olduğunu düşünmekten başka bişi yaptığın yok. ben genelde ceviz tavsiye ediyorum böyle vakalara, beyni geliştirir. beynin olduğuna şüphem yok.
Mesaj tarihi:
ben sana argumanlarımı sundum eger müthiş warr pvpsi olsaydı warriorlar fs scrolla gezmezdi ama spherede warriro diye bişi oldugunu idda ettiginden oyundan zerre anlamadıgın belli. neyse daha fazla ugraşamıcam. sphereda warrior pvpenle eglenceler.
Mesaj tarihi:
ben ultima oynamayalı seneler oldu maalesef. en aşağı 4 sene olmuştur herhalde. zerre hatırlamıyorum oyunla mekanikleriyle ilgili bir şey. ancak nebulada gayet domine eden warrior arkadaşlarım olduğunu hatırlıyorum.

bu arada gittikçe daha seviyeli konuşuyorsun az daha kasarsan herkes insan olduğunu zannedecek. aferin.
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle bir fikir var aklımda;
ben açıkçası oyunun artık hep df nin etrafında dönmesine karşıyım şu ana kadar da bu tekeli kırmak için bir çok şey yaptık.
şimdi bi karar vermek üzereyiz..
iki seçeneğimiz var 1. si şu an hazır;
-df tamamen kalkacak.
-df artileri ocm sistemi ile düşecek.(eski sayfalarda anlattım)
-minorler ilshenar kapalı olduğu için fel. zindanlarında çıkan paragonlardan düşecek.
-tokuno treasures da eventlerde düşecek.

bu 1. seçenek için df artileri hem df den hem de ocm den düşçek die de bi sçenek var :D

2. seçenek
-df açık olcak.
-paragonlar yine feldeçıkacak

ancak bütün artiler craftable olcak. mesela ornament için 3 tane parça bulmanız gerekecek. bu parçaların 1i df den 1i paragondan veya ocm den 1i de eventlerden düşecek..ya da başka questlerden falan filan

?
  • Yeni Oluştur...