Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

antidepresan

yezid

Öne çıkan mesajlar

Benim en yakın arkadaşım bi zamanlar kullanıyordu.Ailevi mevzular okul durumları falan çok kötüydü ama hiç birşeyi takmıyodu alınca.Ancak çok yorgun bitkin bi hal alıyodu mallaşıyodu yani.Bi keresinde de hayatımın en kötü sarhoş taşıma dönemini geçirdim anti depresan + alkol yapmıştı gerçekten kötüydü..Bi de o bana bağımlılık yapıyo demişti ama bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kullandim bi süre, anlik etkileri guzel ama uzun zaman sürecinde pek bi faydasi oldugunu soyleyemiycem. en guzeli insanin sorunlariyla kendisinin yuzlesmesi, guclu oldugunu kanitlamasi kendine. ben bunun faydasini gordum tavsiye ediyorum.
cok stresli oldugun gunler biraz alkol belki iyi gelebilir ama tabi alkolik olmaman sartiyla
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
kullandim bi süre, anlik etkileri guzel ama uzun zaman sürecinde pek bi faydasi oldugunu soyleyemiycem. en guzeli insanin sorunlariyla kendisinin yuzlesmesi, guclu oldugunu kanitlamasi kendine.

Kullandıgın ilaç ne tam olarak bilmiyorum ama bir depresanın kanda baskın düzeye gelmesi 2-3 ayı buluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

1 yıl boyunca lustral, 4 ay boyunca da seroquel kullandım (seroquel antidebrezınt değil ama, neyse...) sonra ikisini de küt diye bıraktım. dozajları düşürmeyip bırakınca bünye epey sapıttı, anca toparlıyorum kendimi.

lustral tribi berbattı. dozaj 300 miligrama kadar yükselince hafızam resmen sikildi; 10 saniye önce yaptığım şeyleri unutur oldum, bi kaç kez ismimi bile hatırlamamıştım. o derece.

seroquel'i ilk kullanmaya başladığımda 20 saat uyuyup 4 saat yaşayabiliyodum. zombi gibi gezmeye yaşamak denirse... ayrıca uyurken sürekli sıçradığımı ve bağırdığımı söylüyodu annemler.

baktım beyinde hücre kalmıyo, tedavi olucağıma yavaş yavaş eriyorum, bütün hapçıkları çöpe atıp ilaç alımını kendi keyfime göre bıraktım.

böyle tırt ve stabil olmayan kimyasalları kimsenin kullanmasını tavsiye etmem.
gidin sosyalleşin. doğal antidepresan odur. mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen son birkaç ayda gerçekten çok kötü durumda olmama rağmen başlamamakta inat ettim. Gerçi psikoloğa da gitmedim. Atlattım gibi ben de.

Ama böyle insanın sürekli ağlayasının gelmesi çok saçmasapan bir şey. Sebepsiz yere sürekli ağlamak istiyordum. Enteresan. Depresyon mu oluyor bu şimdi?=
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
en guzeli insanin sorunlariyla kendisinin yuzlesmesi, guclu oldugunu kanitlamasi kendine.

tabii en dogrusu bu ama, sorun depresyon tarzi bi sey olmayinca (sizofreni + kisilik bolunmesi) bu olay imkansiz hale geliyor.

ben su an 50mg xanax + 100mg selectra + 100mg seroquel kullaniyorum bir aydir, HICBIR etkisini goremedim de meraklandim eheh.

daha once 100mg lustral (2 ay), prozac (3 ay) kullandim.
Sosyal ağlarda paylaş

Her antidepresanın başka bir özelliği var benim kullandığım robot gibi yapmıştı zamanında bünyemi,ne yorgunluk ne üzüntü hissetmiştim o sene eheh.Bu arada ilacı doktor kontrolünde aldığın gibi doktor kontrolünde bırak kendi kafana göre ilacı bırakırsan manyak olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...