Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rain Man(Yağmur Adam) 13 Mayıs Perşembe Cnbc-e'de

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Bu filmle ilgili bi başlık vardı ama bulamadım o yüzden yenisini açtım...
Dustin Hoffman ve Tom Cruise oynuyo biliyosunuz zaten...Dustin Hoffman otistik bi adam rolünde,izleyen kişi çok olur sanırım...[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

bi de balıkçı kral vardır o da tadından yenmez

bi de kazaa yı çalıştırabilsem :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın aslında ama gene de rain man'i tercih edenler olur,ya da gece tekrarını izlerler,aynı gece 03.30'da tekrarı var:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

izlemeyen kaçırmasın sallasın kurtlar vadisi'ni milyon kere tekrarı olur zaten..

izleyip de benim gibi kurtar vadisi'ni sallamayan gene izlesin, hele kumarhane bölümü vardır ki dustin hoffman'ı şöhretinin zirvesine çıkaran filmdir..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
izlemedim bugün, saat 11 gibi aklıma gelince.
Tekrarını izlesem mi diyorumda ben 87 de betamaxta birkaç kere izledim, sonra tv dede izledim. Unuttuğum yerler bayağı olsada uyku tercihimdir.

Bu arada 2 hafta hiç izlememiştim bugün izledim kurtları ve keşke rain man i açsaymışım oldum.

Dustin Hofmann ı bence kumarhane sahnesi taşımadı zirveye o
orasıda bombaydı ama, süper oyunculuğuyla tüm filmde kendini göstermesi taşıdı.
Hala kibrit sahnesini unutamam, hani yere düşünce garson kız eğilirken mi ne söylüyordu sonra tom soruyordu kaç tane var diye, kızda 80 (misal) diyordu kutuda yazan bu, oysa ray 78 sayıyordu, sonra 2 tanesinin kullanıldığını mı ne hatırlıyordu bayağı güzeldir. Hele tom cruise un çocukluğunda olanları hatırladığı zamanlar ile ray i trende bıraktığı sahne, en sonda ki hani. Ray dans dersi mi ne izliyor ona bakarken tom
yazarken bile duygulandım.
Ne filmdi ya izlesem mi tekrarı :)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...