cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bu filmle ilgili bi başlık vardı ama bulamadım o yüzden yenisini açtım... Dustin Hoffman ve Tom Cruise oynuyo biliyosunuz zaten...Dustin Hoffman otistik bi adam rolünde,izleyen kişi çok olur sanırım...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bi de balıkçı kral vardır o da tadından yenmez bi de kazaa yı çalıştırabilsem :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 :) film 13 Mayıs perşembe saat 22.00'da...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 kötü saate koymuşlar kurtlar vadisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 haklısın aslında ama gene de rain man'i tercih edenler olur,ya da gece tekrarını izlerler,aynı gece 03.30'da tekrarı var:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 filmi izlememiş olanlar mümkünse kaçırmasın çok iyidir ama çoğunuz seyretmişsinizdir zaten[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Dediğiniz gibi Varsa tv Yi açıcam Yoksa karı$mam ama..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 izlemeyen kaçırmasın sallasın kurtlar vadisi'ni milyon kere tekrarı olur zaten.. izleyip de benim gibi kurtar vadisi'ni sallamayan gene izlesin, hele kumarhane bölümü vardır ki dustin hoffman'ı şöhretinin zirvesine çıkaran filmdir..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 heh sam de tam kafa dengi ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 film 15 dk sonra falan başlicak,kaçırmayın...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 aman unutmuştum iyi oldu görmem..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ben de unutmuştum saol upladığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bu hafta 24 daha uzun sürdü sanki bitmiyo kardeşim ya bitsin de izleyelim rain man'i :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 angelus'un inadına izlemicem filmi 9-10 sene önce izlemiştim de pek hatırlamıyorum yani. yanlış anlaşılmasın hiç izlemeyip de izlememezlik etmem bu kadar güzel bi filmi =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 programda kayma oldu bi 10 dakika kadar, seinfeld e haddinden fazla reklam koydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: arcane, 13 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: programda kayma oldu bi 10 dakika kadar, seinfeld e haddinden fazla reklam koydular seinfeld'e laf yok çizerim =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 off biraz daha sürse hüngür hüngür ağlayacaktım, iki damla yaş süzüldü ray charlie'nin başına dayayınca başını.. muhteşem..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 inadımı bıraktım ve izledim. hatırlamadığım hayvan gibi yer varmış. ama donunu otoyola fırlattığı sahneyi hatırlıyordum. yarıldım bi daha. "ooops your boxer is on the highway"[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 k mart sucks! doktorla konuşurken 'susannayı öptüm' demesi ve charlie'nin tepkisi güzeldi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 izlemedim bugün, saat 11 gibi aklıma gelince. Tekrarını izlesem mi diyorumda ben 87 de betamaxta birkaç kere izledim, sonra tv dede izledim. Unuttuğum yerler bayağı olsada uyku tercihimdir. Bu arada 2 hafta hiç izlememiştim bugün izledim kurtları ve keşke rain man i açsaymışım oldum. Dustin Hofmann ı bence kumarhane sahnesi taşımadı zirveye o orasıda bombaydı ama, süper oyunculuğuyla tüm filmde kendini göstermesi taşıdı. Hala kibrit sahnesini unutamam, hani yere düşünce garson kız eğilirken mi ne söylüyordu sonra tom soruyordu kaç tane var diye, kızda 80 (misal) diyordu kutuda yazan bu, oysa ray 78 sayıyordu, sonra 2 tanesinin kullanıldığını mı ne hatırlıyordu bayağı güzeldir. Hele tom cruise un çocukluğunda olanları hatırladığı zamanlar ile ray i trende bıraktığı sahne, en sonda ki hani. Ray dans dersi mi ne izliyor ona bakarken tom yazarken bile duygulandım. Ne filmdi ya izlesem mi tekrarı :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 kuumarhane sahnesi filmin en meşhur bölümüdür ben onu demek istedim. ama dustin hoffman'ın en iyi performansı bu filmde ve zaten daha da ünlü olamadı bundan sonra..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar