Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dvd player da dizi seyretmek?

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

roket adam said:
Ben gelişine atıyorum, problem olmuyor. Zaten dvd yi divx playere takınca alet klasör listesi çıkartıyor, oradan oynatacağı videoyu seçiyorsun. Ardından da srt dosyaları geliyor onlardan birini seçiyotsun, açıyor.

Benim bugüne kadar gördüğüm 2 farklı Divx playerda da durum tam tersiydi, öyle de dene bu olmazsa. Önce altyazı dosyasını seçiyorsun, "Altyazı Seçildi" diyor zaten, sonra videoyu açıyorsun o altyazıyı koyuyor içine. Video ile altyazı dosyasının adı (uzantı dışında tabii) birebir aynı olursa otomatik tanıması gibi bir durum da olabilir ayrıca, yani Lost.avi ve Lost.srt gibi.

Hiçbir şekilde altyazı desteklemiyorsa da videoya gömen programlar var, öyle mecbur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
http://www.calcitapp.com/getaviaddxsubs.php

bu programla divx' lere altyazi entegre (gomme) edebilirsin.
istersen 8 dile kadar altyazi ekleyip kumandanin altyazi seceneginden istedigini secebilirsin.
turkce karakter destegi oldugundan turkce altyazilardada sorun yasamazsin.
re-encoding yapmadigindan filmin kalitesinden hicbirsey kaybetmezezsin ve bu islemi en fazla 4 dakikada tamamlarsin.
fontlarin boyutunu rengini ve tipini degistirebilirsin.
alyazilarin ekranin neresinde olmasini istiyorsan ona gore ayarlayabilirsin.

tek dikkat etmeniz gereken sey altyaziyla filmi ayni klasore koyup altyaziyla filmin ayni ismi tasimasi ve altyazilarin srt formatinda olup ANSI text olmasi.

uzun zaman virtualdub programi ile bu islemi yaptim ama bu programi bulunca butun sorunlarimi giderdi. herkese tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:
http://www.calcitapp.com/getaviaddxsubs.php

bu programla divx' lere altyazi entegre (gomme) edebilirsin.
istersen 8 dile kadar altyazi ekleyip kumandanin altyazi seceneginden istedigini secebilirsin.
turkce karakter destegi oldugundan turkce altyazilardada sorun yasamazsin.
re-encoding yapmadigindan filmin kalitesinden hicbirsey kaybetmezezsin ve bu islemi en fazla 4 dakikada tamamlarsin.
fontlarin boyutunu rengini ve tipini degistirebilirsin.
alyazilarin ekranin neresinde olmasini istiyorsan ona gore ayarlayabilirsin.

Bu programın son sürümünü bul. Bir de gömemedim deme sadece playerde görünüyo altyazı, bilgisayardaki mediaplayer falan göstermez altyazıyı ama dvd playera atınca görürsün. ÇOK FAYDALI ve hızlı. Tüm diğerlerinden farkı, odeon da söylemiş, görüntü kalitesini bozmuyor.

Yeni DVD/DivX player alacaklara tk önerim MUTLAKA USB GİRİŞİ OLAN bi makine seçin. 6GB flash disk ile dünyaları izledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...