xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ben internetten bölüm bölüm indirdiğim dizilerin bütün bölümlerini dvd yi yazdırıp altyazıları ile beraber hepsini nasıl dvd player da seyredebilirim? ben 1-2 yoldan denedim ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Şöyle birşey lazım dediler,ben sorduğumda. Ama ben bilgisayarı Tv ye bağlayıp o şekilde izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Divx player alman lazım, normal dvd player açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 benim kid divx oynatıyor? dvd ye nasıl yazacağımı altyazıları falan onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ben gelişine atıyorum, problem olmuyor. Zaten dvd yi divx playere takınca alet klasör listesi çıkartıyor, oradan oynatacağı videoyu seçiyorsun. Ardından da srt dosyaları geliyor onlardan birini seçiyotsun, açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 altyaziyi aviye gomen programlar var, bilenler yazar birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 roket adam said: Ben gelişine atıyorum, problem olmuyor. Zaten dvd yi divx playere takınca alet klasör listesi çıkartıyor, oradan oynatacağı videoyu seçiyorsun. Ardından da srt dosyaları geliyor onlardan birini seçiyotsun, açıyor. Benim bugüne kadar gördüğüm 2 farklı Divx playerda da durum tam tersiydi, öyle de dene bu olmazsa. Önce altyazı dosyasını seçiyorsun, "Altyazı Seçildi" diyor zaten, sonra videoyu açıyorsun o altyazıyı koyuyor içine. Video ile altyazı dosyasının adı (uzantı dışında tabii) birebir aynı olursa otomatik tanıması gibi bir durum da olabilir ayrıca, yani Lost.avi ve Lost.srt gibi. Hiçbir şekilde altyazı desteklemiyorsa da videoya gömen programlar var, öyle mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 aquila said: altyaziyi aviye gomen programlar var, bilenler yazar birazdan. total video converter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 evet sorun altyazı görmemesi dediğiniz programla denicem olursa yazarım buraya bilgi olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 valla eskiden divx playerlarımıza updateler kuruoduk böle netten çekip altyazıları açsın diye. altyazıları da videonun .avi'siyle aynı isim yapıp atıoduk dvd'ye açıodu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 sayenizde yaptım teşekkür ederim 2 yollada çalıştı fakat hiç program kurmadan çalışması için her klasore bir video dosyası koymamız gerekiyormuş en azından benim dvd playerda 2.yolda ki programlada çok kolay bi şekilde altyazı yı video dosyasına eklediğimizde de çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben ekleyemedim total video converter ile. sadece convert secenekleri goruyorum programda. baska bir program onerebilen ya da bunu nasıl kullanacagımı anlatabilen varmı? aciliyeti var biraz durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 dosya adlarını aynı yap atıorum losts5e10.avi altyazıyı da losts5e10.srt illaki görüo o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 programı hallettim. onu da denerim bi ara eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 http://www.calcitapp.com/getaviaddxsubs.php bu programla divx' lere altyazi entegre (gomme) edebilirsin. istersen 8 dile kadar altyazi ekleyip kumandanin altyazi seceneginden istedigini secebilirsin. turkce karakter destegi oldugundan turkce altyazilardada sorun yasamazsin. re-encoding yapmadigindan filmin kalitesinden hicbirsey kaybetmezezsin ve bu islemi en fazla 4 dakikada tamamlarsin. fontlarin boyutunu rengini ve tipini degistirebilirsin. alyazilarin ekranin neresinde olmasini istiyorsan ona gore ayarlayabilirsin. tek dikkat etmeniz gereken sey altyaziyla filmi ayni klasore koyup altyaziyla filmin ayni ismi tasimasi ve altyazilarin srt formatinda olup ANSI text olmasi. uzun zaman virtualdub programi ile bu islemi yaptim ama bu programi bulunca butun sorunlarimi giderdi. herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 isimleri aynı yapıp deneyince oldu ancak turkce karakterler bozuk cıktı ve yazı boyutunu da arttıramadım. bu program baya iyiymis simdi ona bakıcam, saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 onereceginiz, ucuzundan divx player var mıdır ? tercihen usb girişli olanlardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 phillips çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu yorumları yapanlar pek beğlenmemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 majestic filan al 40 liraya almistim bi sene oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Odeon said: http://www.calcitapp.com/getaviaddxsubs.php bu programla divx' lere altyazi entegre (gomme) edebilirsin. istersen 8 dile kadar altyazi ekleyip kumandanin altyazi seceneginden istedigini secebilirsin. turkce karakter destegi oldugundan turkce altyazilardada sorun yasamazsin. re-encoding yapmadigindan filmin kalitesinden hicbirsey kaybetmezezsin ve bu islemi en fazla 4 dakikada tamamlarsin. fontlarin boyutunu rengini ve tipini degistirebilirsin. alyazilarin ekranin neresinde olmasini istiyorsan ona gore ayarlayabilirsin. Bu programın son sürümünü bul. Bir de gömemedim deme sadece playerde görünüyo altyazı, bilgisayardaki mediaplayer falan göstermez altyazıyı ama dvd playera atınca görürsün. ÇOK FAYDALI ve hızlı. Tüm diğerlerinden farkı, odeon da söylemiş, görüntü kalitesini bozmuyor. Yeni DVD/DivX player alacaklara tk önerim MUTLAKA USB GİRİŞİ OLAN bi makine seçin. 6GB flash disk ile dünyaları izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar