Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hiçbişey yapamaz oldum ne download, ne uoda makro:D bilgisayar paso resetlio böyle duruo o an müzik çalıyosa diyelim dırı dırı dırı-dırrrrrrr diye takılıo böle mavi bi ekran çıkıo okuması imkansız sonra reset. eskiden vardı böle bişey fiziksel bellek derdi bu başka bişey. yazılar falan başka. anlayamadım gitti:( bu derdi çözmesi böle net üzerinden olmuo ama yine de bi açayım dedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 belki makina isyan ediyodur hala uo oynuyosun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ben de onu dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 valla bilgisyar prolarının arasında ahkam kesmeyeyim ama benim bilgisayarım ne zaman aşırı ısınıp kapansa okunayamayan mavi bi ekran gösterip kapanır. mavi ekran hemen görünüp kaybolduğu için okunamıyor tabii. sıcaktandır efendim, sıcaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ramlerde sorun olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 powersupply da yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hepsini bi kontrol ediyim. uo konusuna gelirsek de evet hala oynuyorum lan!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yeni konu açmayayım dedim,sorunuma en yakın konuda burası :) Aynı şey bende de oluyor fakat bu sefer geçen sefer olduğu gibi bilgisiz değilim,evet aynısı yine olmuştu. HDD'nin bir bölümü çok taşınan ve darbe alan laptopumda ölmüştü geçen sefer ve garantiye yollayıp değiştirmiştim.2 ay uğraştırdıktan sonra bir daha yollamayacağım diye yemin etmiştim ve aynısı oldu yine :) Neyse olaya geleyim,hdd üzerinde işlem yapılınca işte ne bileyim dosya çekerken vs. o ölü bölüme gelince kitleniyor alet ve mavi ekran,sonra reset reset reset Bunu bilgisayarcıma götürdüğüme idare etsin beni bir süre diye o ölü bölümü ağır format atıp ayırmıştı.Şimdi yeniden,aradan 4 ay geçtikten sonra aynı sorundan aynı şekilde pc'yi götürmek istemiyorum.Bu işlemi aranızda tam anlamıyla bilen var mı acaba? Kendim yapmak istiyorum da :P Birde son olarak,mesela bu laptop üzerine Vista var ve Acer'in eMan. programları var,bu alete yeni bir HDD alsam ve sistem fabrika ayarlarını yedeklediğim cd'yi yeni hdd'de kursam kendi Vista'sını vs. görür mü? Çünkü bu kendi HDD'sinin bir kısmı bu tür işlemler kapatılmış durumda,5gb kadarı Yani böyle birşey işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ramler gümlemiş geçmiş olsun yadaaaaaaaaaa virüs format at hala yapıyosa /ramler gümlemiş geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yok sorun hdd'de,geçen seferde öyle çıkmıştı.Formatta attım dün virüste değil sorun sadece hdd'de ve o bölümün ayrılması,kapatılması yani orada işlem yapılmaması gerekiyor ki takılmasın O bölümü saptayıp nasıl kapatacağım onun bilgisi lazım bana,bilgisayarcıma götürürsem 2 senelik dalga konusu yapar beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 DarKRideR said: Birde son olarak,mesela bu laptop üzerine Vista var ve Acer'in eMan. programları var,bu alete yeni bir HDD alsam ve sistem fabrika ayarlarını yedeklediğim cd'yi yeni hdd'de kursam kendi Vista'sını vs. görür mü? Çünkü bu kendi HDD'sinin bir kısmı bu tür işlemler kapatılmış durumda,5gb kadarı Dediğini tam olarak anlayamadım ama Acer sana Vista CD'si verdi mi? Bazen vermiyorlar çünkü, bir şey olursa harddisk'teki bahsettiğin recovery kısmından kurabiliyorsun sadece. Sistem fabrika ayarlarını yedeklemekle kastın ne tam bilemiyorum. Ama Windows'u eski haline döndürmek için yaptığın bir yedeklemeyse onla sıfırdan Vista kurabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ya cd verilmedi işte o bölümden yapılıyordu.Acer'in recovery cd'si yaratma bölümünden "fabrika ayarlarını yedekle" yapmıştım.Mesela iki gün önce sorun ilk belirdiğinde windows kendi kendine göçtü ve güvenli modda bile açılmadı.Bu cd ile yeniden kurdum vistayı vs. Şimdi şey işte bunu kullanarak tamamen geri yükleyebilirmiyim acaba? Hatırladığım kadarıyla yüklenebiliyordu çünkü şu ağır formattan sonra yedek bölümdekiler gittiğinde bile babam bu cd'den yüklemişti,tabii o bölümün dokunulmazlığı vs. söz konusu olabilir bilmiyorum :) 250gblik bir hdd alıp bunu atabilirim fırsat varken de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Benim tavsiyem yeni bir sabit disk alman. Sabit diskler çorap gibi. Bir tarafı delinince sökülmeye devam ediyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 buyuk olasilikla yetemenk said: ramlerde sorun olmasın? makineyi ac ram slotunu degistir, 2 rtane varsa birini cikar biriyle dene, devam ediyosa onu baska slota tak dene, devam ediyosa onu cikar digerini tak, devam ederse baska slota tak, devam ederse sorun bu degilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bu ağır format dedğin low level formatsa eskiden(p166 zamanları) bunu biostan yapabiliyodun ama hdd nin ömrünü çok azaltan bir işlem. ilgili bi program google a low level format yazınca gelen ilk linkte var. http://hddguru.com/content/en/software/2006.04.12-HDD-Low-Level-Format-Tool/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar