Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock Afflication dps


maxrep

Öne çıkan mesajlar

Talent

Yukardaki talente göre trash ve boss fight larda rotasyon sıralaması size göre nasıl olur? Trash larda dps de yukarılarda olamıyorum.

Burda da armor var

Armory

Ayrıca dot larımı görmek için X-pearl i kullanıyorum. Güzel oluyor. Sizin önerdiğiniz adon varmı. X-pearl de fightdaki mob u veya boss un health barını ın üstünde dot larımı rahat görebiliyorum. Ayrıca diğer debuff ların arasından rahat görmek için x-pearl içinden kendi dot larımı büyütüyorum ve ikonu rahat gördüğüm için sıralamayı sadece çok iyi konsantre olmadığımda kaçabiliyor.
-
Açıkçası sadece yeni exp. ile lock oynamaya başladım. Toplasan 3 ay olmuştur.

Şimdiden çok teşekkürler

(Yukarıdaki talenti yeni değiştirdim. Fightlarda dotları atar atamaz %35 e düşmüş bosslarda drain soul yapmak için. Öncesinde de yine affli idim.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trashde direk shadow bolt at, trash affliction warlocklar için sözkonusu birşey değil, diğer classların burst damageı alıyor gidiyor başını. Daha corruption %50 effect göstermeden mob geberir gider. Hatta bir yerden sonra nerdeyse searing pain atıyım daha iyi dersin. Yani trashda yukarda olmaman gayet normal.

Bosslar için hauntla başlayıp bir kere corruption attıktan sonra dotfest yapıyorsun bildiğin, boss bütün dotları yemişken yenileme periyoduna kadar aralarda 4-5 shadow bolt atmak için fırsatın oluyor, sonra yine haunt ve more dotz more dotz.

X-pearl iyidir, bence de gayet rahat, hiç alternatif aramadım :>

Ayrıca drain soulu %35den sonra değil %25den sonra kullanmaya başla. 4x damage %25den sonra başlıyor.

Bir de şöyle bir problem vardı haftalardır; shadow embrace raidde birden fazla warlock olduğu zaman fail oluyordu. Sadece hauntu ilk atan warlock ondan faydalanabiliyordu ve alıp başını gidiyordu, çok gıcık birşeydi kafadan %10 eksik damage yapıyordun da bu patchle onu fixlediler bildiğim kadarıyla, yine de bu çarşambaya kadar bekle derim ;P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde bazen kendini bilmez diğer locklar arakdaşlar curse of element at abi diyorlar. Ben bu talente coe atmak için değil. bonus damagesi olduğu için verdim. Ayrıca bildiğim DK ların Blood talentinde bunu yerine geçen talentleri var. Veya Druid lerdede hemen ehmen aynı etkiye sahip skillleri var. Onları kullansak daha iyi değilmi? Yoksa bende dps kaybı oluyor.

Mesela:

Dk larda : Blood Aura, Frost Aura, Abonimation’s Might,
Druid lerde: Moonkin Form
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Damage düşüklüğü shadow embracedan dolayıdır dediğim gibi, çarşambadan sonra çok daha rahat edersin ;>

Abi bir de o arkadaşlara gofuckyourselves de. Biz diğer warlock arkadaşlarla ilk başlarda alışkanlıktan her fighta direk CoE atarak başlarken how many fucking times we have to go through this falan diyodu bizim rl xD Moonlinlerde de dklarda da sendeki improvedın equileventı var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten dps'ye bakarsak destro warlock dışında başka talent seçmek oldukça abes olacaktır.
ama şu var ki, iyi bir aff warlockun destro kadar rahat dps yapabileceğine inanıyorum.
3-4 tane dot özelliği var, bir yandan da immolate süresince Incinerate atılarak efektif bir dps elde edilebilinir diye düşünüyorum.

http://www.wowhead.com/?talent=IfxMbzrIoVAM0stZVfhVM şuna benzer bir talent, Afflictionla dps yapmak için (dd olarak incinerate) iyi olur diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Afflication olup fire a yönelmek? Tamamen abest bir düşünce. İlla deep affli şeklinde oynamak istiyorum dersen şu talentı deneyebilirsiniz. Ayrıca ben hariç guilddeki tüm destro locklara toz yutturup benle (destroyum) başa baş gidiyor. Oynamasını bilen için ideal talent.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...