Nefr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 hakikaten yav nedir soz konusu laf? tarzi her zamanki gibi adamin, zaten 'kasimpasali, harbi adam' imaji zarar vermiyor ki, fayda sagliyor guzel ulkemde kendisine, niye vazgecsin publicte basbakana hakaret edecek halim yok, ama kibarca soyleyeyim; biraz inceltseler en azindan uluslararasi iliskilerde bu adami, iyi olacak sanki anlik cevap vermesi gereken, hazirliksiz yakalandigi durumlarda boyle oluyor danismansiz hazirliksiz girisince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 "nekadar sallarsan salla dona düşer son damla" demek istediği laf bu açıkçası. kimse o "rum" u saygılı bulmuyor. sorduğu soruya bakarsan, haline ve tavrına bakarsan zaten provakasyon amaçlı orda olduğunu aklı başında herkez anlar. Senin benim o adama herşeyi deme hakkı olabilir. ağzına geleni söylersin. Bizim bi temsil olayımız yok. Ama başbakan orda ülkeyi temsil ediyor. Ne yani şimi o adam orda küfür yağdırsa aynı karşılıkta küfür mü etmesi gerekiyor başbakanın ? Yoksa ağzı laf yapan bir başbakanın terbiye sınırları içinde o adamı yerin dibine sokması mı ? Nerf in dediği gibi RTE nin bu hareketleri türkiye içinde oy toplar. Millet gaza gelir. Kahve kültürüyle yetişmiş insanlar. Avrupa bize götüyle gülüyor ama bunları görünce haberiniz olsun. Adamın danışmanı çıktı "hamas ı biz ikna ettik" diye açıklama yaptı yahu. Bunu avrupada yapıyo. Daha ne olsun. Ülkenin düştüğü rezalete bak. İsral'in verdiği yemeğe davet edilmiyor senin cumhurbaşkanın ama sen kendini avrupada pazarlamaya çalışıyorsun. Hamas silah bıraksa ne olur israil e bıraktırmadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bence gayet güzel söylemiş milliyetçilikten zerre haz etmeyen bi adam olarak Kıbrıs konusunda gram milliyetçilik olduğunu düşünmüyorum,ulan zaten bizim adamız,50 katakulliye geldi gitti elaleme bide işgalci bizmi oluyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 mani said: "nekadar sallarsan salla dona düşer son damla" demek istediği laf bu açıkçası. kimse o "rum" u saygılı bulmuyor. sorduğu soruya bakarsan, haline ve tavrına bakarsan zaten provakasyon amaçlı orda olduğunu aklı başında herkez anlar. Senin benim o adama herşeyi deme hakkı olabilir. ağzına geleni söylersin. Bizim bi temsil olayımız yok. Ama başbakan orda ülkeyi temsil ediyor. Ne yani şimi o adam orda küfür yağdırsa aynı karşılıkta küfür mü etmesi gerekiyor başbakanın ? Yoksa ağzı laf yapan bir başbakanın terbiye sınırları içinde o adamı yerin dibine sokması mı ? Nerf in dediği gibi RTE nin bu hareketleri türkiye içinde oy toplar. Millet gaza gelir. Kahve kültürüyle yetişmiş insanlar. Avrupa bize götüyle gülüyor ama bunları görünce haberiniz olsun. Adamın danışmanı çıktı "hamas ı biz ikna ettik" diye açıklama yaptı yahu. Bunu avrupada yapıyo. Daha ne olsun. Ülkenin düştüğü rezalete bak. İsral'in verdiği yemeğe davet edilmiyor senin cumhurbaşkanın ama sen kendini avrupada pazarlamaya çalışıyorsun. Hamas silah bıraksa ne olur israil e bıraktırmadıktan sonra. Dediğim gibi tayyip başarısız, yetersiz. Kafa çalışma tarzı atasözü ve deyimlerle sınırlanmış tarzda çalışıyor. Gönül isterdi ki Atatürk gibi sağlam cevap verebilecek bir liderimiz olsun, ama bunu herkes yapamayacağı için en azından ezik kalmaması sebebiyle takdir ettim. Unutmayın ki provokatörlere karşı ezik kalan ya da hak iddia edemeyen liderler de olabilirdi. Doğru yapmış, ama yapış şekli yetersiz tayyibin. Ayrıca "avrupalılar bize bi tarafıyla gülüyor" falan mantığı da gayet hikaye bana göre. hiç amerikaya gitmemiş insanların "amarigada şunlar şöyle bunlar böyle" tarzında kişisel temelli sallaması gibi duruyor. (kişisel algılama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 tamam da biri vekil biri basbakan. sen kursudesin, o dinleyen. ne yani sinir edince lafi haketmis mi oluyor. O zaman bakkal mehmet efendiden ne farki kalir bu adamin? Oradaki adam ciksa deseki siz bize soykirim yaptiniz, tecavuz ettiniz pis katiller diye provoke etse, ana baci kufur mu etmesi gerekiyor, ya da ettiginde haketti abi mi olacak? Car car car konusuyor, bizim halkimiz cok sever boyle dayilanani falan. Houup nooluyo olm, sst cizerim gibi.. Icraate gelince sifir. Bu herseyi etkiliyo, herseyde boyleyiz, gorunus en onemlisidir bizim icin, ici bos olsa ne farkeder? O kadar kotu ki, yani kotunun kotusu, diyecek cok kelime varda diyemiyorum. Boyle dis politika mi olur ya.. Kuliste falan da "saaak, ataturk ne demis bos buldugun enseyi doldur demis, hadi yurruuu tas arabasi nanay" falan yapiyodur, kursude boyle yapan adam baska yerde nasildir.. yazik, seni beni bu adam temsil ediyor iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 euhauehua herifin dediği lafa bak bir başbakan böyle konuşamaz orada hem fikirim ama komik gerçekten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 lafı komple söylüyomuş mesela düşünsene rezilliği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Kendisinden zerre haz etmem ama güzel cevap vermiş diz boyu bir edepsizlik yok burada. Ukala ukala kafasını sallayıp askerimizi ''işgalci güç'' diye anan birine verilmesi gereken bir cevap olmuş abartmayın aaa tüh tüh rezil olduk dünyaya demeyin, yok öyle birşey. İşgalci güç olsaydık bugün bitanesinin sesi çıkamazdı aradaki farkı anlayamayacak kadar ahmaklar. Bu iş gerçekten çok uzadı ve bu konuda bir çözüm şansı yok. İşin içinden çıkılamıyorsa adayı Türk topraklarına referandum ile dahil etmek çok daha mantıklı olur. Hem oradaki insanlar birçok şeyden mahrum kalmaz hemde birçok avrupa ülkesine bizim aleyhimize içi boş siyaset imkanı vermemiş oluruz. Tabi bunu yapabilmek için siyasi irade lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ekşi'ye göre şöyle demek istemiş olabilir. :) bana da mantıklı geldi. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15118133 hatta http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15118297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 lafın orijinali oymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 dış ve iç politikada, "bir kere o eli indir" ekolunun yaratıcısı olan rte'nin son uygulamasıdır. sabah çorbacıda izlerken kulağıma yan masalardan gelen; "helal olsun, kol gibi s... a... ç...a" nidaları, sayın rte nin halkın başbakanı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır nazarımda. böyle başa böyle tarak. Bi de bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ya bakın orada adam ilk soruyu soruyor, isgalci falan demesine ragmen Tayyip yine sakince cevaplıyor. Sonra vatandaş istedigini elde edemeyince, pişmiş kelle gibi sırıtıp, kafa falan sallıyor. Yerim artık o saatten sonra diplomasiyi, hersey karsılıklı. Adam orada sana zerre kadar saygı göstermeyip, dalga geçmeye çalışıyorsa sen de böyle cevap verirsin. Dışarıya karşı da hiç rezil falan olduğumuzu sanmıyorum, asıl bu rum milletvekilinin hareketlerine devam etmesine izin verseydi, o zaman dalga gecilen şamar oglanı millet olacaktık. Sırf Tayyibi eleştiricez diye bazı şeyleri göz ardı etmeyin diyorum, mantıklı şeyler gösterin ben de eleştireyim ama burada tamamen haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ezik kalmaktan iyidir her türlü. Kişisel azarlamalar vatandaşa değil ülke düşmanı provokatörlere yapılmalıdır. Vekil veya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 tepki göstermesin, oturduğu yerde otursun ve sussun diyen yok zaten. Tepki öyle verilmez verilmemeli deniyor burda. Şu kötünün iyisi mantığından bir kurtulun ya. Yoksa bugün RTE gider yarın başımıza daha beteri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Dennis said: Adam işgalci türk askeri kıbrıstan ne zaman çekilecek diye sormuş, Tayyip de açıklamış işte şöyle böyle diye. Adam orda kafasını sallıyor, terbiyesizlik yapıyor, senin ülkeni temsil eden kisiye saygı göstermiyor. Buna bağlı olarak gayet de güzel cevap vermiş Tayyip. Hani yani dogru yerde beraber sonuna kadar eleştirelim de, burada eleştirilecek ne var? Sokaktan ilkokul mezunu bir adam çevirsen aynı tepkiyi verir. Sen koskaça Başbakansın adam gibi bir şey söyle. "Bizde bir laf var ama buraya uymair tepki oluruş muz" kadar basit bir tepki olabilir mi? Ben olsam "Rum halkı türklere tehtit oluşturmayacak kadar medeni olduğunda çekilecek" falan derdim lafıda koymuş olursun. Bu kadar ucuz konuşup hem kendimi hem ülkemi küçük düşürmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 INDIR O ELI! GOTLER BASLAR OYNAMASIN! tarzi seyler soylese daha iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Cooldragon said: Sokaktan ilkokul mezunu bir adam çevirsen aynı tepkiyi verir. Sen koskaça Başbakansın adam gibi bir şey söyle. "Bizde bir laf var ama buraya uymair tepki oluruş muz" kadar basit bir tepki olabilir mi? Ben olsam "Rum halkı türklere tehtit oluşturmayacak kadar medeni olduğunda çekilecek" falan derdim lafıda koymuş olursun. Bu kadar ucuz konuşup hem kendimi hem ülkemi küçük düşürmezdim. İyi de olay tamamen kişisel. aquila said: INDIR O ELI! GOTLER BASLAR OYNAMASIN! tarzi seyler soylese daha iyi olurmus. eheh düşünemiyorum o durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ŞŞT ŞŞT NOLUYO G... BAŞIN OYNUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 valla ne yalan diyim böyle şımarık çocuk edasındaki bi rum vekile birilerinin "götün başın oynamasın" demesini isterdim gerçekten ama bu kişinin başbakan olmasını istemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bi başbakana yakışmıyan güzel bi cevap vermiş ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Tayyeap' ı ilk defa kutladım vallahi ne derseniz diin. Açıkçası bir türk olarak da, küfürlerimizin böyle yabancılara karşı kullanılmasından da acayip bir haz alıyorum (ciddiyim). Hele karşımdaki soysuz bir rum olunca (evet hepsine karşı ön yargılıyım tayyipten daha ağır da küfrederim ama ban vs caydırıcı sebepler) ağzına geleni söyleyebilir. Ki iyi yapmış. odiflame said: kafa sallaması onaylıyorum anlamında olamaz mı veya seni dinliyorum kulağım sende anlamında olamaz mı? hiç mi biri size bir şey anlatırken kafa sallamadınız.kafa sallamak terbiyesizlik mi? Ya abi kusura bakma da, konu tayyip olunca elin rumunu bile savunur hale gelmişsiniz. Tamam herifi ben de sevmiyorumda, adamın orda kafasını niye salladığı belli. Zaten adam her ne kadar tayyip olsada, ikisi arasındaki farkı anlayabilecek seviyede en azından. Edit: Şimdi tekrar izledim, adam kafasını sağa sola sallıyor. Eğer sen kafanı "anladım" tepkisini kafanı sağa sola sallayarak veriyorsan, optionsdan ayarlarını düzelt derim. Yanlışın var. Tepkisini doğru buldum ben açıkçası. Adam neler neler demiş, siz hala tayyip ne kadar terbiyesiz diyorsunuz. Başbakanın yapmaması gereken birşeydi tabiki, ama ben oraya o pozisyonda gitsem daha ağır laf ederdim. |Joker| said: Çok milliyetçi gördüm seni. Mesela şu arkadaşa da çok ağır laf edebilirim, ne yazık ki küfürün serbest olduğu bir platform değil. Herkes işte senin gibi her konuda rahat olamıyor, bazılarımızın damarına basıldığı nokta var. Ki görünen o ki, bazılarının da hoşuna gitmese Rum puştu> Tayyip olmuş. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 tayyip mahallemizin bağrında kopup başbakan olan imamımız. ne bekliyosunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Adamın küfretmesine mi takıldınız daha çok yoksa adamın "orada" küfretmesine mi? O da önemli. Çünkü şurda bir çelişki var. Eğer ikinci seçenek önemli ise, aynı zamanda, gene aynı yerde işgalci diye tabir edilen ülkeniz aşağılanıyor ama sizin takıldığınız nokta başbakanın dedikleri. E ilk seçenekse, aramızda küfretmeyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 çocuğu koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar