Chaz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Şubat ayının son haftası gidiyorum bende 15 ay(cık) kadar süreliğine pofs.. henüz neresi olduğu belli olmadı bakalım kader anı not: ulfang ben bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ZOTANK! [large][ASKERLİĞE ELVERİŞLİDİR][/large] hadi hayırlı tezkereler şimdiden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 89/1 dimi?? :) gelinde gidelim artık -.- hadi hayırlısı olsun ^^ şafak = 103 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 o tarihlerde new york da olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 valla 98/2 55/34 böyle şeyler hakkında bilgim yok :D çağıracaklar gidicem sonra 15 ay parti >:D< bakalım şubatta belli olacak hangi dağın yamacına gideceğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Şimdi ne alaka OogahBoogah. Rezil etmeyin kendinizi böyle görmemiş gibi fdsfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 harbi gelin artık ya biletim benim seni beklıyoruz safak 99 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 evet yerin açıklanmasına 3 gün kaldı. Askere giden arkadaşlara bazı sorularım olacak :D 1. Gitar falan çalmışlığım vardır gazinoya girmek için uğraşsam beni neler bekliyo orada acaba? 2. Yabancı dilin bir faydası dokunurmu? 3. Pc biliyorum desem direk yazıcımı yaparlar? + yazıcı ne yapar hangi programlar kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 genelde hiçbirşey söylemeyin derler bu durumlarda ama, bilemicem tabi tecrübeli arkadaşlar vardır elbet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hiç bişey söylemeyin olurmu ya 15 ay koşmak istemiyorum ben. Diğer askerlerden bi farkım olsun demi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 birde şu askerliğin nereye çıktığını internetten öğrenebilme şansımız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ilk 2 sorunu bilemem ama 3. işi zor. genelde herkes pc biliyorum diyor. xD tercih edilenler üni mezunları oluyormuş genelde. (3 akraba vs gitti tecrübelendik :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 OogahBoogah said: o tarihlerde new york da olucam Tony's de bekliyor olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Chaz said: evet yerin açıklanmasına 3 gün kaldı. Askere giden arkadaşlara bazı sorularım olacak :D 1. Gitar falan çalmışlığım vardır gazinoya girmek için uğraşsam beni neler bekliyo orada acaba? 2. Yabancı dilin bir faydası dokunurmu? 3. Pc biliyorum desem direk yazıcımı yaparlar? + yazıcı ne yapar hangi programlar kullanılır. 1- gazinoya girebilirsin ama gazinoda sanma ki sadece gitar çalacaksın. bizim ordaki gazinodaki çalan elemanlar garsonluk da yapıyordu, resepsiyonda da duruyordu. bizim ora garip bi yerdi ondan olabilir tabi bu. ama gece gec saatlere kadar gitar çalabilirsin. ha bu arada gitarla çok değişik şarkılar çalarsın, türkü falan çalabilirsin :) 2- yabancı dilin faydası olabilir ki şöyle, yabancı dil bilenleri turistik yerlere gönderiyorlar acemilikten sonra diye biliyorum. onun bi sınavı oluyor ona giriyosun. ama bu dediğim olay sadece kısa dönemlere olabilir. jandarmaya da ait olabilir. bizde sınav falan olmamıştı(hava savunmaydım ben). turistik yerlere gidersen büyük ihtimalle rahat olursun. sahil jandarma falan olur, plajlarda dolanırsın herhalde. öyle bi askerliği kim istemez di mi :) 3- yazıcı yaparlar mı bilemem, ordaki yazıcının durumuna bağlı, mesela yeni bi yazıcıysa ordaki muhtemelen seni yazıcı yapmazlar. yazıcılar excell ve word den başka bişe kullanmaz(eğer karanet üzerinden bazı yerlere bağlanmıyorsan). yazıcı olursan nöbet te tutmassın büyük ihtimalle. yazıcılığın o iyi yanı var ama yazı işleri çok olan bi yere gidersen de çk küfredersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sağol cevaplar için , valla bir meslek sınıfında olmam lazım askerde yoksa olmaz gibi geliyo bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 2- yabancı dilin faydası olabilir ki şöyle, yabancı dil bilenleri turistik yerlere gönderiyorlar acemilikten sonra diye biliyorum. onun bi sınavı oluyor ona giriyosun. ama bu dediğim olay sadece kısa dönemlere olabilir. jandarmaya da ait olabilir. bizde sınav falan olmamıştı(hava savunmaydım ben). turistik yerlere gidersen büyük ihtimalle rahat olursun. sahil jandarma falan olur, plajlarda dolanırsın herhalde. öyle bi askerliği kim istemez di mi oha inanmam. 3. hatta 4. dilimi öğrenmeye kasayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 jandarma çıkarsan o sınav kesin var onu söyliyim. ama kısa dönemlere, ama uzun dönemlere. bi arkadaşım o şekilde (kısa dönem) antalyaya gitmişti. kış oldugu için de çok rahattı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 jandarma her yerde kebap benim bildiğim abim askere gittiğinde ağrı / doğubeyazıt diye yusuf yusuftu fakat çokral askerlik yaptı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 chaz kaç doğumlusun ? 89 şubat doğumluyum tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Chaz said: jandarma her yerde kebap benim bildiğim abim askere gittiğinde ağrı / doğubeyazıt diye yusuf yusuftu fakat çokral askerlik yaptı geldi rahatlık açısından: 1-hava 2-deniz 3-jandarma 4-piyade Allah piyadelere sabır versin yav. ama şöyle bişe var, askerliği nerde yağtığın önemli değil, kimle yaptığın önemli derler. psiko bi komutana denk gelirsiniz, en kral yerde hayatınız cehenneme döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bakıcaz artık piyango bileti gibi anasını satim.. hangi ücra köşeye gönderecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Herkes bir kaçış aryor en iyisi gitmemek=). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ya ben 5 sene erteledim şimdi diyorumki keşke o saman kağıt geldiğinde gitseydim :D şimdi çoluk çocukla falan gidicez :/ izmirden son bi buluşma ayarlayalım bari pşt izmirliler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yetemenk said: jandarma çıkarsan o sınav kesin var onu söyliyim. ama kısa dönemlere, ama uzun dönemlere. bi arkadaşım o şekilde (kısa dönem) antalyaya gitmişti. kış oldugu için de çok rahattı ;) seninle ayni donem gittik askere (319).. ben de jandarmaydım ama kimse bana oyle bir sınav yapmadı walla =P.. hicbir baska sehirde jandarma olarak askerligini yapan arkadasımdan da oyle bir sey duymadım.. oluyordur da baska naneleri vardir onun.. herkese yapmazlar.. bu arada, yazıcı olma Chaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 inş bodruma düşersin önümüzde yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar