Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 kazaa ya grip 'banned commercials - f* you in the a**' yazin tabi yildizsiz cok ta**akli bi reklam var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 . [Bu mesaj Bıshop tarafından 11 Mayıs 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 10dk dır deniyorum cıkmadı kazaa da[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 zuahah harbi prono ararken reklam bulmuş adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 gag da yayınlandı o reklam .. anne baba 2 de çocuğu arabada oturmaktadirlar ( tahminen finli ) radyoda bir şarkı çıkar ... şarkı " I wanna fuck you in the ass" dir ... önce anne baba derken çocuklar da katilir ve ailecek mutlu mutlu bu şarkiyi soylemeye başlarlar .. sonra yazı gelir "ingilizce öğrenin , ki ne dediğinizi bilin " gibinden ...[signature][hline]Now it's time to say : Save your tears for the day when our pain is far behind, On your feet,come with me,we are soldiers STAND or DIE Save your fears take your place, save them for the judgement day Fast and free,follow me,time to make our sacrifice We RISE or FALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hahah cektim tmm deli reklam hatırladım ya[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 haha süper ya. hired_gun'ın dediği gibi şarkıya katılmıyorlar ama süper yinede[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 eminem bab mı sölüyomuş şarkıyı?[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 zuhaha baska bir reklam ariyordum advert yazdim ordan cikti hatta bundan baska bi tango meyva suyu reklami, nigga please diye bi cereal reklami bi kac tanede bira ve balik reklami falan cikiyor bide kylie minogue agent provocateur var oda iyidir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=69469 şu topiği tavsiye ediyorum size[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar