roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 çok yavaşladı. feysbuk açmıyor. panikteyiz. sizde de öyle mş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yok hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 roket adam said: çok yavaşladı. feysbuk açmıyor. panikteyiz. sizde de öyle mş? bikaç saaat önce bendede google, facebook ugandadan bile tam gaz girilebilecek siteler açılmıyordu. ancak ne hikmettirki paticikte dolaşmaya devam ediyordum. ha bide, hotmail'da açılmıyordu da, ona ugandadan erişilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 milletimizdeki uganda sevgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 dimi, hiçbirimizin dilinden düşmez uganda, bi açıp baktık mı belkide çok gelişmiş bir ülke. ben şahsen bilmiyorum ezbere konuşuyorum utandım şu anda kızardım bi garip oldum baksana durumlarımın arasına virgül bile koymuyorum o dereceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar