Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bulamıyorum bulamıyorum bulamıyorum... Oynamayan herkes Dark Omen ı oynasın olağan üstü birşeydir Sc den önce unitelere basınc aaşağıa konuşan kafalar çıkması fikrini bulanlar olduğu için bile oynanır ben kolay oyun sevmem ama bu süfer ehe diğeri ise duydum ki benzeriymiş canım deli çekiyor zaten Dark Omen ı bitirmeye yeteneğim yetmemişti şimdi bunca yıl sonra geri dönücem intikam almaya ehe :) neysem nerden bulurum ?(underdogs a baktıydım ) baktım herkesin derdine bi çare var sizde keza delikanlığıyı boza ama ağlamaya yok meme[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 underdogs'ta abandonware oyunlar bulunur.. yani miladı geçmiş, satışı durdulumuş oyunlar abandonware olur.. Bir Monkey Island 1 hala satışı devam ederken, 98'de çıkmış GTA oyunu abandonware kategorisine girmiştir, Rockstar Games sayesinde bir çok bilgisayar dergisi vs bu oyunu cdlerine full olarak koyup dağıtmıştır. Sitelerde felan da indirilebilir haldedir.. Ancak Dark Omen abandonware sitelerinde yoktur. Ayrıyaten warez sitelerinde de bulman çok zor çünkü orda sadece ünlü oyunlar, yeni oyunlar felan oluyor.. Oyun satan sitelerde de bulman zor. karıştır biraz paticikte, "sadece oyun satıyoruz" diyen bi site vardı, ama onun da kargosu tuzludur epey. Hmm bir ara 5 milyona orjinalini bulmuştum Ankara'da.. Kutusu hala duruyor da cdsi kayıp :( yoksa verirdim sana..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 5 milyona orjinal ? wow canımız saolsun :)[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 oluyo öle bazen 2 milyona BG2'yi almıştım bir yerden, hem de dvd versiyonunu büyük ihtimalle bir ekran kartından falan çıktı, bunlar da napsak napsak diyip vitrine koymuşlardı direk atlamıştım[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Dark Omen bi ara vardı sende kimden almıştın onu hatırlamaya çalış sonra o kişiyi birlikte sömürelim ben de oynamak isterim..
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 iyi peki bi bakayım umarım bulurum[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: BlackRose, 13 Mayıs 2004 02:29 tarihinde demiş ki: oluyo öle bazen 2 milyona BG2'yi almıştım bir yerden, hem de dvd versiyonunu büyük ihtimalle bir ekran kartından falan çıktı, bunlar da napsak napsak diyip vitrine koymuşlardı direk atlamıştım eh yuh adam bana 7.5 milyon akopyası demişti neyse tuna ben buldum dark omen ı levent de varmış :)[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 pioneer dvd'romlardan çıkıyor.. e tek cd adam 2 milyona satmış.. dvd olduğundan tek cd gözüküyor :)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 aslında zaten dvd alcam gibi...[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Öne çıkan mesajlar