vimpir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Arkadaslar ne zamandir kafami kurcaliyor asagidaki resimdeki gozuktugu uzere cogu sayfada butur problemler yasiyorum ama ara ara oluyor bu sizce nedendir? ie,firefox ve avant ucude yapabiliyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aynı sorun bende de var ama sadece mozıllada yardımları beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 silverhoof said: aynı sorun bende de var ama sadece mozıllada yardımları beklıyoruzhala bekliyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bende de paticik böyle gözüküyor mozillada. imageler gözükmüyor, explorerda normal ama http://img206.imageshack.us/img206/8495/patila8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Aiko said: bende de paticik böyle gözüküyor mozillada. imageler gözükmüyor, explorerda normal ama http://img206.imageshack.us/img206/8495/patila8.jpgVay be bir suru madur varmis moralim duzeldi biraz internetten dicem alakasi yok video izlerken catir catir izliyorum guvenlik ayarlari desem 1 gun gozukuyor 2.gun neden gozukmesin hic bir ayarla oynamadan:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Tools > Options menusü. Content tabı. "load images automatically" şeçilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ayrıca o tabda "Exceptions" diye bir yer var, orayı da temizleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Hıcbısey fayda etmıyor nedır bu ya varsıyaln yapmıstım explorer de duzelmıstı mozıllada aynıydı sımdı exp. te gıttı yıne..nedır bunun olayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar