fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 karanlıkta üstüne bastım çat etti. baktım sapı kırılmış, yapıştırcam. hay ak ya kendime not: odanı topla deyyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 allah belamı versin bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 gitarı bırak sana bişi oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 NASI YA. RAGE GİRİP Mİ KIRDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya of çat sesini duydum, ulan dedim inş klasiktir bastığım. değilmiş elektro gitti. sonra direk telleri gevşettim sabah 2 parça halinde bulmiyim diye. şimdi bekliyor öyle japon fln yapıştırmayı denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 olur mu abi japonla nerden kırdın klavyeyi ortadan mı böldün naptın kakma yapılması lazım klavye ayrıldıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya kaç paraysa alırız be olm dert ettiğn şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya sapın ucuna giderken ek yeri vardı ordan ayrıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 buradan yani kakma yapılması lazım işte, parçayla ben de usta değilim de arkadaşa oldu o şekilde giderdi ustası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 japonla olmaz o ağaç tutkalı alacan.. ulan gibsonmış bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 olmamis. gaza gelip saga sola vurarak, parcalayarak kirman gerekiyodu, hemen yapistir o sekilde kir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aynı boku bende yemiştim zamanında. gerçi ben sinirden kırmıstım iyi de oldu bu tür olaylar genelde yenisini almak için sadece bi bahane oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya yok daha boyuna doğru. ya gitar tam bi parça gözükse bile değil. yani suntanın ayrılması durumu yok. yarın fotosunu çekerim. ek yerinden ayrıldı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 tatar yayımı kırdım! gittim yenisini yapsın diye tatar kızı aldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben yenisini almayacağım işte çünkü çok uzun zamandır çalmıyorum. satmayı falan planlıyordum yalan oldu. tamir edip deneyelim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 o gitardan hayır bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 evet der bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 çok kötüydü kardeş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 benimkini satıimmi 400 avro hadi sen tanıdıksın 400 dölar versen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 öh. kaliteli sağlam bi yapıştırıcıyla yapıştırsan bile o saptan hayır gelir mi bilmem, yamulmuş olabilir. :/ yerde böle gitarın ne işi var olm bu kadar dağınık olunur mu be?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 markası modeli neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 cort x-6 '06 model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Çok uzmanı değilsen paşa paşa luthiere götür derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 cort x6 yi yari fiyatina satamazdin ztn bosver :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Kurt Cobain'in sahnede kırdığı gitar diye seksi gotik kızlara sat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar