Brook Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Arkadaşlar aradım ama bulamadım.. Lsass diye bişey var bilgisayarda(tam adını okuyamadım) Aynı eski wormlar gibi sistemi kapayıtor acil yardım edin... Şu anda 30 saniyem kaldı yine kapanıyor.Wormda yapılması gerekenleri yaptım ama olmadı..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 (bkz: aramaya inanmak) http://www.paticik.com/forum/view.php?id=72057 şu yeter sanırsam: http://www.microsoft.com/security/incident/sasser.asp[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Mayıs 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 başlat > çalıştır'a > "shutdown -a" yaz kapanmaz.. Forumda vardı nasıl sileceğin, ara bul..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 burada olması lazım[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere development... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Teşekkürler arkadaşlar bi anlık panik oldum.İsmini doğru yazamadığım içinde aradığımda bişeyler bulamadım. Tekrar teşekkür ederim.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar