Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Selamlar, bi siteye koymak için klasik yabancı müzik arıyorum. 10 tane falan olabilir. www.a2mimarlik.com 'daki gibi bir müzik mimarlık sitesine koyucam müziklede pek aram yok sormak istedim =)
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yok mu hiç klasik yabancı müzik seven :(
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 klasik yabanci muzik ne abi? bildigimiz klasik muzik mi? beethoven, mozart filan? koy 4 seasons, bi for elise gitsin.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 akula akila aquila nın dediği gibi ise aradığın GERGE'ye öm at..
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 aquila said: klasik yabanci muzik ne abi? bildigimiz klasik muzik mi? beethoven, mozart filan? koy 4 seasons, bi for elise gitsin. ne biliyim ya klasiğin yabancısı yerlisi yokmuydu =) tamam bi bakiyim onlara tşk
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Couperin ya da Rameau koy derim. Onlar geldi aklıma mimari diyince.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 GERGE said: Couperin ya da Rameau koy derim. Onlar geldi aklıma mimari diyince. saol gerge güzelmiş gerçekten çok işime yaradı
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bütün proje ödevlerime 4 seasons dayadım iyide oldu. bestelerde, videonun iniş çıkışlarına ayak uydurma potansiyeli var kendinden.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bach - Pachelbel's Canon in D major Corelli - Adagio Nick Cave & Warren Ellis-what must be done sarah brightman&andrea bocelli - time to say goodbye Andrea Bocelli & Luciano Pavarotti - Puccini Nessun Dorma
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aquila said: klasik yabanci muzik ne abi? bildigimiz klasik muzik mi? beethoven, mozart filan? koy 4 seasons, bi for elise gitsin. klasik turk muzigi nden yola cikarsak garip durmuyo aslinda.. ama garip :) andrea bocelli koyabilirsin evet ama daha enstrumental bisi istersen debussy koyabilirsin mesela guzeldir..
Öne çıkan mesajlar