Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Filistinli kardeşlerimizi ne kadar çok seviyoruz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne yani kudüs'ün orada olması ve bu olayların orada cereyan etmesi bir tesadüften mi ibarettir ?

amerika'nın ırak işgali ile bu konu arasında doğrudan bir ilişki yoktur. mevcut yazdıklarımla da alakası yoktur.

bana oradaki olayların dinle alakası olmadığını mı söylüyorsun ?

filistin mevzusu rusların yeşil hattı bölmek için geliştirdiği bir solcu ayaklanmadan ne hale geldi. bu ülkede polis bazı filistin yanlısı göstericileri döverken, bazılarını dövmüyor. dövdükleri solcu, sevdikleri dinci olanlar. chavez keyfinden kovmuyor israil büyük elçisini.

biz bu s... hükümete kadar bu mevzulara karışmıyorduk. başımıza iş açacak bu ... orada türk askeri ölürse ....
ayrıca bi laf vardır, kim dese .ikim hıyar bir avuç tuz alıp koşuyor.

dinleri sevmiyorum, dinci hükümetleri sevmiyorum, din için adam ölmesine/öldürülmesine karşıyım.

filistinliler tercihini seçimlerde yaptı, hayat tercihlerden ibarettir.
Mesaj tarihi:
ya sen kudüsün veya o bölgedeki savaşların sebeplerini okursan zaten farkına varıcaksın.. Ozaman sadece dinmi.. yoksa göstermelikmi oldugunu..
abd ve ırakla ilişkisi şu..
Diğelim haçlısın ve açlıktan kırıldıgın bi dönem tesadüfen..
sonra gidip tesadüfen ticaret yollarını bulunduğu o bölgeye seferler düzenliyosun..
bunuda din için yaptığını söylüyosun..
abd kitle imha silahı var dedi tutmayınca
diktatörlüğe karşı ırağa demokrasi getirmek için dedi
alsana ilişki ağı..
ayrıca filistin mevzuuda o kadar basit değil
arap israil savaşı dahi olmuştur.
birde solcular dayak yiyo demişsin
sonrada noktanokta hükümet karşı çıkıo demişsin
kafan karışık sanırım biraz..
sence susalımmı konuşalım mı?
edit: alıntıyı sildim
Mesaj tarihi:
Yarın Obama resmen göreve başliyor ve bugün ateşkes ilan etti İsrail :)
Amerikada başkanlıkta boşluk varken girdi temizliğini yaptı ve çıktı. Ve biri gireceksen bu ara gir dedi.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Yarın Obama resmen göreve başliyor ve bugün ateşkes ilan etti İsrail :)
Amerikada başkanlıkta boşluk varken girdi temizliğini yaptı ve çıktı. Ve biri gireceksen bu ara gir dedi.

buyuk ihtimalle koltugu birakan dedi.
Mesaj tarihi:
Breedan said:
nileppezdel said:
Onlar kendileri diyolar zaten "Türban dinimizin gereğidir, İslam nefsimizden vazgeçmemizi ve vücudumuzu örtmemizi emreder" diye. E nasıl nefsinden vazgeçmek topuklu giymek? Dar pantolonlarla dolaşmak falan? :D

siyah giyiniyorum çünkü metalciyim hede hödö
- e bugun beyaz giymişsin ne iş çeliştin?
e sanane.
der adam da..

ahahah:D

iyide "metalciyim ben löylöylöy siyah giyerim" diyenlere ben hep mal adam gözüyle bakarım :( ne olacak şimdi?
Mesaj tarihi:
Metal din degildir, metal'in kutsal kitabı, suresi yoktur, Metal resmi bir kurum ya da kuruluş degildir, metal bir müzik türüdür, METAL=SİYAH Diyen kişi andavaldır .
Mesaj tarihi:
aket atum said:
ahahahgrinning smiley

iyide "metalciyim ben löylöylöy siyah giyerim" diyenlere ben hep mal adam gözüyle bakarım sad smiley ne olacak şimdi?

Taenaron said:
Metal din degildir, metal'in kutsal kitabı, suresi yoktur, Metal resmi bir kurum ya da kuruluş degildir, metal bir müzik türüdür, METAL=SİYAH Diyen kişi andavaldır .

iyi de ben ne demişim
metal = hede mi demişim
Ben ne istersem giyerim demişim
ben kimseye karışmam çünkü
kimseyede karıştırtmam demek oluo..
Mesaj tarihi:
*UPDATE*
- Israil, TR'ye insansiz hava araci satmayi reddetmis.
- Israil'in sinirdaki devriye ekiplerine saldiri duzenlenmis, catismalar suruyor vs. vs.
a.k.a GG

Adam o kadar bagirdi cagirdi, insanlar protesto etti, yirtindi, diger devletler neden susuyor dendi, daha cok bagirdi.
Bu gun geriye kalan "Hamas icin deger mi" sorusu, alamadigimiz insansiz hava araclari ve bizim destekledigimiz grubun Israil'e saldirmasi.
Belediye != Ulke
  • Yeni Oluştur...