Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Selam arkadaşlar bir sorunumu söylemek istiyorum benim kulağımın orda bi et beni vardı açık kahverngi gibiydi dün akşam sakal traşı oldum ve o zaman yanlışlıkla sütüne geldim ve baya acıdı kesilmiş olabilir diye düşünüyorum..İşte o zamandan bu ben büyümeye ve rengi koyulaşmaya başladı.Aranızda böyle bir sorun yaşayan veya neden olur bilen var mı? İnternette kesmeyle ilgili değil ama ben rengi ve yapısı değişmesi yönünde pekte hoş şeyler yazmıyo.Deri kanseri falan diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 benlerin kesilmesi tahriş olması vs ile ilgili ben de kötü şeyler duymuştum, cildiyeciye falan başvur istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Bugün pazar ilk önce buraya sorayım istedim..Nette bi profesörü izledim genelde sorun olmaz diyo ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 rengi koyulaşıyorsa kesmişsin ve kurumuş kısmen. ip bağla iyice kuruyup düşsün. bende de vardı doktor ip bağladı düştü fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 asdsadsa nasıl bağlıcam abi et benine ip asfjafsanf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 başlığa hitaben ediyim seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Babamın tam yanağının ortasında bi et beni vardı. Ço kbüyüktü. ve çok çabuk kanıyordu. her traş adama bi eziyetti resmen. Yıllarca bu ben büyüdü yavaş yavaş. Yani 1cm çapında ve yine 1.5 cm uzunluunda çok fena bişey oldu. Acayip de kanıyodu. Aldırma aldırma falan dediler. Kötü huylu dediler de. Göz nizamla olmuyor :=) Gitti aldırdı mutlu şimdi. Özet: Evet benler potansiyel kanser riskidir ama O KADAR DA DEĞİL :) müsait gününde git danış. korkucak bişey olduunu sanmıyorum ben hep kanatıyorum normal benlerimi :P Hatta yüzümdeki bi benim aynı yeri kanatmaktan renk deiştirip kahverengi oldu da oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Tamam teşekkürler rahatladım aslında bi nevi. bu arada başlık fail sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yakıyorlar dermotolojıde onu direk aldır gitsin çıkarsa bi daha aldır bi daha çıktı bi daha aldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Başlık bu kadar mı yanlış anlaşılır. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ederiz seni de bi doktora git once :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yarın git bir doktora görün normalini o bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Yarın gideyim ben bakalım o ne dicek.Üff 30dk aldırmakla uğraşmak zor geliyo kötü de duruyo aslında iyi oldu kötü duruyodu aldırırım şimdi bi tek o var bi de vücudumda şuana kadar farketmiş olduğum başka bi et beni yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ben sabah mesaj atmıştım sanki topice, mesajımı silen eller kırılsın Penthesilea said: ederiz seni de bi doktora git once :P ahanda bu mesajın aynısını yazmıştım, smiley koymadım diyemi sempatik olmadım. geri koyun mesajımı pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 benim sırtımda hayvan gibi benler var. bitanesi koptu bi kaç kere. ama tam kopmadı böle -evet biraz iğrenç olucak ama- ufak bi tutan et parçası kalıodu üstüne bant takıodum yine kaynıodu oraya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Arkadaşlar ben kendiliğinde 23.20 sularında koptu kanamadı bile..Doktora gitmeye gerek kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 E hadi geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar