Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 http://www.hizliresim.com/2009/1/17/10751.jpg Mutlu yıllar tubaaa! vuhuhuhuhuuu! nice yıllara bebeyim :) İyi ki doğdun. Yeni yaşın hayırlı olsun. Hediye: http://redstandard.org/editrix/house.jpg Pasta: http://juliebakes.com/birthday-cakes/images/Birthday-Cake07.jpg eskilerden kalma bonus bonus http://img.photobucket.com/albums/v649/Dynun/nd.gif ps: benim bölümümde benim arkaaşımın doumgünüsünü , hele ki 45 dakka önceden kimse kutlayamaz!!!11 legbranın rizasini aldik, diğer topiği şeyettik, şimdi görelim elleri. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 mutlu yıllar, nice senelere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ayıp ama egeoistligin bu kadarı dfgdfg neyse HEPI PORTDEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Hepi pörtlek! Dinan bi de şiir yazsana Tuğba'ya. Ğ ile başlayan cümle yaz rep manyağı yapıcam. Yıh yıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hepsi börtlesin işşşalah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 oooyh dinanim bonusuna kurban ahahahah =) cok tesekkur ederim ahahah herkese hediyelerim de pek bi fiyakaliymis mux! vanille nerdesin adi kadin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 doğum günün kutlu olsun,mutlu ol senelerce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 oha bug? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 öf yine koymuycam aynı şemayı mutlu yıllar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 nileppezdel said: Hepi pörtlek! Dinan bi de şiir yazsana Tuğba'ya. Ğ ile başlayan cümle yaz rep manyağı yapıcam. Yıh yıh :D T övbe ettim senin yüzünden U ludum dağlara karşı Ğ 'ile kelime başlamaz B ir başkadır seninle A rkadaşım Tuğba!!! Sen benimkini kutlamamıştın bende seninkini kutlamıcam =) Ehah mutlu yıllar sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Osso said: nileppezdel said: Hepi pörtlek! Dinan bi de şiir yazsana Tuğba'ya. Ğ ile başlayan cümle yaz rep manyağı yapıcam. Yıh yıh :D T övbe ettim senin yüzünden U ludum dağlara karşı Ğ 'ile kelime başlamaz B ir başkadır seninle A rkadaşım Tuğba!!! Sen benimkini kutlamamıştın bende seninkini kutlamıcam =) Ehah mutlu yıllar sana =) oha ben bunu okuyup nası üstüne yazdım :S LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Olmaz abi öyle nası okuycaksın sesle onu? Yumuşak g ile cümle olmaz diye yazılır o. Hıh! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ahah siirim de oldu osso birak bu inadi kutla gitsin hadi hatih!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dogum günü partisinin tam ortasında tam orta yere kusmak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 evet evet istiyorum : ) kutlu ola.. tabi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Tuba Şiiri senin sevgin bende öyle büyük ki dünya deyil kainat dar gelir Tuba hasretin sırtıma ağır bir yük ki yarıda bırakmak zor gelir Tuba ayrılık gönlümü öyle yaktı ki yangınım söndürmeye kar gelir Tuba bu garip Kaysa da Leyla çıktı ki kör talih Mecnuna bir gelir Tuba adını duyunca kalbim duruyor gönlünden gönlüme nur gelir Tuba Kerem kulağıma birşey soruyor Aslı bilmecesine sır olur Tuba gönül sarayımı niye terk ettin zindanda kölene ar gelir Tuba çileyi gözyaşıma ark ettim masmavi ırmağa kir gelir Tuba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 nice güzel yaşlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ohah siire gel =) cok sansli hissettim bi an =') of ulan gozlerim doldu burda, yalniz ve pde calisarak girmedim doom gunume! iyi ki varsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dgko. doğum günün kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Tuba değil bu Yeşil gözlerine yaşlar dolmuş Siyah saçlarına aklar dolmuş Ay yüzüne matem vurmuş Benim tanıdığım Tuba değil bu Kader seni üzüp geçmiş Hayat seni ezip geçmiş İsmin mazilerde kalmış Benim tanıdığım Tuba değil bu Neşe sevinç senindi hep Sevgi huzur senindi hep Benzin rengin sararmış hep Benim tanıdığım Tuba değil bu Meydan okur mazilere Ferman okur sevgilere Şimdi düşmüş hüzünlere Benim tanıdığım Tuba değil bu Satır satır yazılırdın Mısra mısra dizilirdin Şiir şiir okunurdun Benim tanıdığım Tuba değil bu Mecnunlara hesap soran Leylalara kucak açan Ferhatlara dağ deldiren Benim tanıdığım Tuba değil bu Güller seni kıskanırdı Bülbül senden hoşlanırdı Herkes sana imrenirdi Benim tanıdığım Tuba değil bu Gel denince koşup gelen Sar denince sevip saran Şimdi kollarımdan kaçan Benim tanıdığım Tuba değil bu Sevdiğine darılmayan Zorluklara göğüs geren Bu gün benden hesap soran Benim tanıdığım Tuba değil bu Adem derki hep benim ol Bugün yarın hep benim ol Bugün neysen yarında ol Benim tanıdığım Tuba değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 yannız dinan tubaya böyle şiirli resimli topik açınca aklıma dinana açtığım topik geldi. dümdüz iyiki doğdun hacı yazdım açtım. ne kadar odunum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 olsun hacı. şurda 1-2 pikselin hesabını mı yapıcaz lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 o piksellere ne şiirler yazılır esasen haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar