Farinal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ya istanbulda nereleri böyle istediğimiz filmi oynatıyor bir kerelik falan? sanırım ortaköyde bi yer olacaktı ama emin değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 yanlış hatırlamıyorsam sinan çetinin açtığı kafika ya da kafeka diye bir yer var. orda oda kiralayıp istediğin filmi seçip seyredebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 istiklaldede bole bi yer vardı.3-4 kişi gittinmide ucuza geliyodu bayağa ama nerdeydı hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Estel_Anorien said: yanlış hatırlamıyorsam sinan çetinin açtığı kafika ya da kafeka diye bir yer var. orda oda kiralayıp istediğin filmi seçip seyredebiliyorsun. nerede burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Kafika da var, kazancı yokuşundan dümdüz aşağıya iniyosun 200-300 metre, solda görürsün zaten. Pahalı biyer ama baştan uyarayım, geçen sene 70 ytl di bir oda. Bu sene 100 ü geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Gs lisesini geçince yapı kredinin karsısında masha diye bir yer var orada da izletiyolar diye biliyorum fiyat da 35 civarıydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben 20 ye izletiyorum gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 10! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 gidin moda cafeye alın bi nargile ve dvd gidin izleyin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 lan söylemeyin moda cafeyi herkese artık hafta içi bile yer ayırtır olduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Moda cafe efsane bir yer hakikaten ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 moda cafe olabilir evet :) gerçi moda cafeye o kadar gittim hiç film izlemek nasip olmadı :).artık kafa dinlemeye gidilmio kalabalık evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ya kafenin evden farkı yokki, evede alırsın lcd ,ses sistemi falan. sinema olması önemli olan bence, mesela bi starwarsu sinemada tekrar izlemek için baya bi meblağı gözden çıkarabilcek insan sayısı oldukça fazladır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ufak bir sinema salonu büyüklüğünde bir yeri bile 100-150 milyon gibi komik paralara kapatamazsınız ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar