Laraken Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 isviçreli bilim adamları godo gobip hobos conin sorusuna gopak herıld hıbı dese nolcek ben onu merak ediom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bu arada bu bence dogru. ustun zekali != caliskan profesor, duzenli yasam ornegine falan katilmiyorum, prensipli, duzenli ve caliskan her insan profesor olabilir. bircok profesor bildigin normal zeka seviyesinde insanlardir, hatta rephrase edeyim, profesorlerden cok azi ustun zekali grubuna girer. ben bu tezi savunuyorum az uyuyan ve uykuyu harcanmis zaman olarak goren biri olarak, bosuna kasmiyoruz yillardir uykusuz uykusuz addasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Edward Cayce salak o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Bone said: "Sadece Aptallar 8 saat uyur." diye bir kitap görmüştüm. Bu kitabı yazan adam dünyanın en akıllı insanı diye lanse ediyor kendini. Daha diyecek birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Penthesilea said: profesor, duzenli yasam ornegine falan katilmiyorum... duzenli her insan profesor olabilir. burda bi uykusuzluk seziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Penthesilea said: bu arada bu bence dogru. ustun zekali != caliskan profesor, duzenli yasam ornegine falan katilmiyorum, prensipli, duzenli ve caliskan her insan profesor olabilir. bircok profesor bildigin normal zeka seviyesinde insanlardir, hatta rephrase edeyim, profesorlerden cok azi ustun zekali grubuna girer. ben bu tezi savunuyorum az uyuyan ve uykuyu harcanmis zaman olarak goren biri olarak, bosuna kasmiyoruz yillardir uykusuz uykusuz addasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 akıllı adam yatar uyur arkadaşım... insomniac değilse uykunun kıymetini bilir. bak biz dut gibi düşene kadar uyuyamıyoruz. millet kaçıncı uykusunda allah bilir? deli mi dursun ayakta.. zaten kafa oluyor 300-500 bu zamanlarda iş yapsan da verim çok düşük. beyin durdu gidip evi toplayım desen komşuları ayağa kaldırırsın vallahi. ne mutlu gününü normal bir şekilde yaşayan normal insana. köylü milletin efendisidir, güreş ata sporudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 akıllı adam tabi ki yatar uyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 benim kafam gece daha iyi çalışıyor ama muhmtemelen artık uyku düzeni gece ayık kalmaya alıştığından kaynaklıyor o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bi ara bir de etrafta "einstein da tembelmiş" diye minik posterler görmüştüm, tembelliklerine kılıf arayan bir grup insan tarafından asılmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hadi canım ben hayvan gibi uyurum. peki bu araştırmada kişini ne yediği ne içtiği psikolojik durumu ...... dikkate alındı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Laraken said: isviçreli bilim adamları godo gobip hobos conin sorusuna gopak herıld hıbı dese nolcek ben onu merak ediom. adam içkiliyken bile mantıklı konuşuyo abi. sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 beyler eger bu dogru olsaydi dunyanin en akilli adamlari kamyoncular olmazmiydi ? bknz: kamyoncu uykusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Olmazdi. Ustun zekalilar daha az uyur demek, daha az uyuyanlar ustun zekalidir veya ustun zekali olurlar demek degildir. a -> b b -/> a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 zeki adam olmak için gerek ve yeter koşul daha az uyumaktır belki de ya da zeki adam olmanın tanımı az uyuyandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 az uyuyan ama enerjik olan demis. ben az uyuyunca olu gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bende de baska bi arastirma vardi. Acaba bulur muyum? bi sn.. .. ha burada paste ediyim, ilginc bi arastirma İSTANBUL Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Ümit Davaslıgil, üstün zekalı bireylerin toplumuzda varoldugunu fakat kendilerini buyuk bir gayretle gizlediklerini soyledi Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Dünya Özürlüler Günü nedeniyle ‘Üstün Zekalıların Özellikleri ve Karşılaşabilecekleri Sorunlar’ konulu panelde konuşan Prof.Dr. Ümit Davaslıgil, fiziksel yapı ve genel sağlıkları normalin üstünde olan üstün nitelikli bireylerin, aşırı duyarlı bir sinir sistemine sahip olduklarını söyledi. Prof.Dr. Davaslıgil şöyle konuştu: “Üstün zekalı bireyler, saat farkindan dolayi genelde TSI saatlerine gore gece ayaktadirlar, yüksek enerji içerirler. Mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olmaları nedeniyle de mizah yetenekleri son derece gelişmiştir. Ara ara adam banleyebilen derin mizah duygusuna sahip bu kişiler, derin adalet duygusuna da sahiptirler. Ahlaki duyarlılıkları erken yaşta gelişen üstün zekalı bireylerin forumlarda ki nicki genelde nedanko olur. Ezberleme ve ezberlediklerini uzun süre belleklerinde koruyabilme yeteneklerine sahip olan üstün zekalı bireylerin, bu tip arastirmalari bulma ve paste edebilme yetenekleri vardir. Ustun zekalilarin oldukca alcakgonullu olduklarini soyleyen Prof.Dr. Davaslıgil, “Üstün zekalı bireyler, aynı anda 2-3 işi birden yapabilirler. Forum okurken bir yandan adam ucurup diger yandan ucmus insanlari topluma geri kazandirabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 of hahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 benim beynim her akşam saat 22.30da gün sonu işlemi yapmam için zorluyor beni. sabah bırakılırsa 12ye kadar uyuyabiliyorum. oof baya malım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sazanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Yazıyı bir kez daha okudum bir arkadaşla beraber ve şu karara vardık "Demek ki neymiş, İstanbul Üniversitesinde kimse eğitim fakültesine gitmiyormuş". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Bilgi Üniversitesi Arşivi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 uyku iyidir, uyumak guzeldir, haftada enaz bigun 9-10 saat uyunmalidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar