Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben 6 yasimdan beri uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 sesu said: nedir ki bu üstün zekalı olma çabası kompleksliyiz biraz galiba kompleks polisi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 komik misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 komik polisimisin diyecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 said: “Üstün zekalı bireyler, daha az uyku gereksinimi duydukları gibi, yüksek enerji içerirler. Mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olmaları nedeniyle de mizah yetenekleri son derece gelişmiştir. Ara ara kırıcı olabilen derin mizah duygusuna sahip bu kişiler, derin adalet duygusuna da sahiptirler. Ahlaki duyarlılıkları erken yaşta gelişen üstün zekalı bireyler, açlık, nükleer savaş, çevre kirliliği, globelleşme, barış ve uluslararası ilişkiler gibi konulara karşı çok duyarlıdırlar. Eşitsizliği, çifte standardı ve haksızlığı hemen fark edebilirler.” Of bu adam çok kötüymüş acilen isviçreye transfer etmeliyiz. Haha bilim adamına gel. Ben tam tersini düşünüyorum açıkçası. Daha doğrusu zeka açısından değil ama araştırma yapan bir bilim adamının maksimum verime ulaşabilmesi için iyi uyuması ve düzenli uyuması düzenli bir hayatı olması lazım. bunu gördüğüm örneklere bakarak söylüyorum daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 sesu said: komik misin sen bak bunu şöyle test edebilirsin. yazılarıma gülüyorsan komiğimdir, gülmüyorsan değilimdir. çok basit değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Sly-One said: Bone said: Benim gibi çok uyumayı seven birisi (bıraksanız günde 18 saat bile uyurum) ağzından salyalar saçarak (IQ 30-40...) dolaşması gerekmez miydi? Ters bağıntıdan, çok uyuyanın da düşük zekalı olması gerekmez mi? Bilimsel konulara girip bu meseleyi açıklayabilecek var mı? F=m.a, E=mc^2. Bu kadar bilimselden sonra, gerekir ve aksini ispatlamıyorsun. F=(E.a)/c^2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 zengin uykusu yapalım. zekiler öyle yapıyo einstein da öyle. üç-dört saatte bir yarm saat having a nap. yes it is and i am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Jedi said: sesu said: komik misin sen bak bunu şöyle test edebilirsin. yazılarıma gülüyorsan komiğimdir, gülmüyorsan değilimdir. çok basit değil mi? bi jediyle tartışamazsın sesu!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Jedi said: sesu said: komik misin sen bak bunu şöyle test edebilirsin. yazılarıma gülüyorsan komiğimdir, gülmüyorsan değilimdir. çok basit değil mi? herkes kendi zekası üzerinde çalışsın. "çok basit değil mi?" tarzı sorularla gereksizleşmeyelim lütfen. başka insanların avukatlığına soyunmayalım durup dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bone said: "Sadece Aptallar 8 saat uyur" diye bir kitap görmüştüm. bir de bu kitapta dahilerin az uykuya ihtiyaç duyduğunu değil sanırım zorla az uyuduklarını anlatıyor duyduğum kadarıyla. şu popüler kitap sektörüne hastayım zaten sivrilmek için bi taraflarından ter damlatıyorlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Deacon said: zengin uykusu yapalım. zekiler öyle yapıyo einstein da öyle. üç-dört saatte bir yarm saat having a nap. yes it is and i am. kramer'da iyi sonuç vermedi ama!!! alışkanlıklarla zeka seviyesi arasında bağlantı kurmak da ayrı bi boyutmuş gerçi.. şunlara da inanalım: kurşun kalem yerine basmalı kalem kullananlar daha çok sevişiyorlar (çünkü kurşun kalem sadece ilkokulda kullanılıyor) kirli sakallı erkekler kavgada sinek kaydı traşlılara göre daha avantajlı saatini sağ koluna takanlar maldır ya da sol kolu yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 sesu said: herkes kendi zekası üzerinde çalışsın. "çok basit değil mi?" tarzı sorularla gereksizleşmeyelim lütfen. başka insanların avukatlığına soyunmayalım durup dururken. zeka üzerinde çalışmaktan kastın, kimse kimseye laf söylemesin, laf sokmasın demekse, sen haksızsın. çünkü bu kadar insanın düzgünce ve espriler eşliğinde tartıştığı bir konuda "kompleksli misiniz" diyerek, aslında kimsenin kompleksli olup olmayacağından çok, ilgilendiğin laf atıp kaçayım durumu bana göre. basit mi sorusunun gereksizliğini sorgularken bence kompleksli misiniz mesajına bir kulp takmalıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Senin dışında kimsenin, topic i açan da dahil olmak üzere, o posta o kadar da takılmadığını düşünüyorum. Ortada bir laf atıp kaçma, veya bir seviyesizlik durumu söz konusu değil. Birisi çıkıp "kompleksliyiz galiba" lafıyla mimlenmeyeceğine göre np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kimse takılmamıştır, çünkü kimsenin bu konuda kompleksli oldugunu düşünmüyorum, gereksiz görmüşlerdir, önemsememişlerdir. ben bunu senin yüzüne vurmak istedim, gerekli enerjiyi kendimde hissettim ve bunu başardım.lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Benim de söylemeye çalıştığım önemsemeyeceklerinin farkında olduğum için yazdığımdı zaten. Gereksiz yere harcamışsın enerjini yani. Sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 efsane bi kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bence burda net bir enerji kaybı var oldukça manasız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 sesu said: Benim de söylemeye çalıştığım önemsemeyeceklerinin farkında olduğum için yazdığımdı zaten. Gereksiz yere harcamışsın enerjini yani. Sorry. hmm anladım. demek ki kimsenin önemsemeyeceği mesajlar yazıyorsun sen. pek takip edemiyorum, kim nedir. özür dilerim. enerjim için endişelenme, şarj aletim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 tavuklar kanatlıdır, tüm kanatlı canlılar tavuktur :( sesu kimsenin önemsemeyeceği mesajlar yazar, kimsenin önemsemeyeceği tüm mesajlar da sesuya aittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 peygamber deyin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 cizıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 uykuya yalnızca fiziksel dinlenme aktivitesi olarak bakmıssınız,oysa uyku sırasında vucut uyanık kaldıgı sure icerisinde ögrendigi bilgileri bir nevi defrag yaparak ayrıştırıyor isliyor cıkardıgı arta kalan saf bilgiyi kendi dogrusu kabul edip ertesi gune hazır hale geliyor,bi fabrikada calısan maliyeci gibi dusunun 1 ay calısıp 1 haftada 1 aylık butce gelir gider gibi kar analizi gibi islemleri yapıyor,bunu 1 gunde yapsa daha iyi bir maliyeci olmazmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Senin gibi abuk subuk şeylere takılıp adam gibi lafları da tersine çeviren insanlar yüzünden adam gibi tartışamıyoruz ne yapalım. :( Anca eğleniyoruz böyle. Hayatta başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar