Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu dağıtmayın. bide harasslamaya gelmediniz yapıcı eleştiri yapmaya geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Wallpaperım eskidi yok mu yeni çizimler? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ben sıkıntının ne oldugunu anlayamıyorum acıkcası artık. arkadaşların bahsettigi şeyler cok teknik. bence teknik bu kadar öne sürülmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 düşünerek cizdikce teknik oturur zaten bence sorun, fazl ezbere gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bishop sen çizmiyo musun artık yauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bence süperler ama ben anlamam hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Harika yapmıssın, daha sık koy yine , mahrum bırakma bizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 dasaaa said: bence süperler ama ben anlamam hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 2. si çok güzel cake. 1. de bi kaç problem var gibi sanıyorum henüz tamamlamadın. bekliyoruz devamlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 dasaaa said: bence süperler ama ben anlamam hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://w-hc.deviantart.com/art/iron-echoes-steps-216586441 iron echoes stepleri buda.swf koyamiyoruz herhalde patiye. http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2011/185/1/0/iron_echoes_steps_by_w_hc-d3ky761.swf ya da fullscreen burda ama kalite bozuluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 xunn değil mi lan bu? adamın sağ kolunda ve torsoda bi gariplik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 beli fazla ince geldi bana ya o kadar geniş omuza o kadar kaslı bir vücuda o bel ııh bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 dasaaa said: xunn değil mi lan bu? adamın sağ kolunda ve torsoda bi gariplik var. Xunn augment kastı. Sakalı kestim yine. http://i.imgur.com/FHO1U.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 haci sen aksam yatarken brit bankin arkasinda anatomy makrosuna birak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 http://i.imgur.com/Uveh8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Sirasiyla Loki fanart,skec.Uzerinde calisilmaktan bikilmis 2 scifi denemesi, bir de yaklasik 4'te 3'u yeniden renderlenmis eski bir is.Hepsi comfort zone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 http://www.artofryl.com/ Shameless self feature.Kişisel sayfa ve portfolio yu bitirdim bu ay itibari ile.Icerik olarak bio, burda olmayan extra bir iki iş ya da hepsini buraya da atmis olabilirim bilemedim.Bir de az ve yuzeysel de olsa roman projesi ile ilgili bilgi ve alakali calismalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Hadı bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Keşke full flash olmasaymış site. İçerik çalınmasın diye mi böyle yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 İçeriğin dl linki var sitede yanlış anlamadıysam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Aa evet varmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Eet icerik dl edilebiliyor zaten sitedekinden daha yuksek bi cozunurlukte. Flasha daha hakimim diye ve onceden yazilmis portfolio gibi scriptler elimde mevcut oldugundan flash tercih ettim.Optimizasyon kastim bayagi ama hizli kaymak gibi olmasi lazim,zaten preload oluyor tum icerik. tesekkurler cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar