Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek bilgisayarda 1.20c ve 1.21 ?

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

sanıyorum şu an 1.20c var sende. öleyse ilk olarak onun bi yedegini al bi yere (masaustu filan iste). sonra programfilesdaki warcraft3 klasorunun adını degistir. ben warcraft3 paticik gibi bisi yapmıstım. sonra masaustune attıgın orjinal isimli yedegini de eski yerine program files ın içine at. eurobattle icin patchle filan.

bende c de eurobattle. d de paticik vardı. 1.20c yi sonradan yuklediimden. bi turlu calıstıramamıstım gerekli patchlemeyi yapamıodu nedense. bende böyle bir cozum bulmustum isim degistirerek.

baska cozumlerde vardır illa ama aklıma gelmedi simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

uzak kaldım biraz forumdan şöyle çözümlerden biri söylenmiş zaten c/p yoluyla 2. wc3 ü oluşturuyorsun birini patchliyorsun diğeri kalıyor...
Yada Hard Diskimde fazla alanım yok lüks bu hareket bana dersen şöyle de yapabilirsin eurobattle patchini wbnet installer(waxxi'nin yaptığı 1.20c pathchi bu) ve paticik reg dosyalarını bi klasöre at.Euroda oynicağında euro patchini yap gir sonra wepla oynicağında wbnet installer çalıştır 1.20c ye çeksin patiye giriceksen üzerine bir de pati regi atıcaksın... Böylece tek klasörden bütün serverlara girebilirsin =)

bide tharkasım sen yorulma
game.dll, ijl15.dll, mss32.dll, storm.dll, war3.exe, and war3patch.mpq
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
efem,
şimdi benim patch 1.22.burada anlatılanlar gibi paticik serverın da oynamak içn 1.20 ye çekıcektim ama olmadı.wc3 ü farklı bi yere cp yaptım sonra gerekli olan dosyaları çektim ama patch yine 1.22 de ne yapmalıyım :S
farklı topik acmaya gerek yok burdan sorim dedim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...