ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Yetoluktaki şanımı eurobattledaki arkadaşlarıma da duyurmak istiyorum. 1-) Eurobattle ın versiyonu nedir 2-) Tek bilgisayarda 2 ayrı versiyon da tutulabiliyor sanırım, bunun nasıl yapıldığını linkler ya da anlatırsanız detaylıca, baya sevineceğim Öptüm bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 1.20c zaten. ama olur da iki farklı versiyon tutarım diyosan, bence tutma patide kal sadece. niahah şaka şaka. iki tane farklı wc3 klasörü açıyosun ikisinde de oyun oluyo full. biri 1.20 c kalıyo diğeri 1.21 yapıyosun. ötekini etkilemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 1.21a ymış eurobattle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 klasörleri kopyala yapıştır olmuyor tabi sanırım, diğer klasöre de yüklemem lazım oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 yok aynen öyle oluyor. sonra bi klasörü 1.21 e yükseltiyosun. o kadar. öteki kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 eurobattle 1.22 şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 sanıyorum şu an 1.20c var sende. öleyse ilk olarak onun bi yedegini al bi yere (masaustu filan iste). sonra programfilesdaki warcraft3 klasorunun adını degistir. ben warcraft3 paticik gibi bisi yapmıstım. sonra masaustune attıgın orjinal isimli yedegini de eski yerine program files ın içine at. eurobattle icin patchle filan. bende c de eurobattle. d de paticik vardı. 1.20c yi sonradan yuklediimden. bi turlu calıstıramamıstım gerekli patchlemeyi yapamıodu nedense. bende böyle bir cozum bulmustum isim degistirerek. baska cozumlerde vardır illa ama aklıma gelmedi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Versiyon switch diye bir program olduğunu söylemişti bir arkadaşım,patchi değiştirebiliyormuşsun istedikçe sanırım ama hiç aramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 6-7 dosya var onlari degistirince olay bitiyor aksam bilgisayarima gideyim yazarim dosyalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Tamamdır iki farklı klasöre attım, birine patchi yaptım falan. regi değiştirip giriyorum direkt artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bende olmuştu şans eseri giriyodm yazın öyle 2 tarafta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 uzak kaldım biraz forumdan şöyle çözümlerden biri söylenmiş zaten c/p yoluyla 2. wc3 ü oluşturuyorsun birini patchliyorsun diğeri kalıyor... Yada Hard Diskimde fazla alanım yok lüks bu hareket bana dersen şöyle de yapabilirsin eurobattle patchini wbnet installer(waxxi'nin yaptığı 1.20c pathchi bu) ve paticik reg dosyalarını bi klasöre at.Euroda oynicağında euro patchini yap gir sonra wepla oynicağında wbnet installer çalıştır 1.20c ye çeksin patiye giriceksen üzerine bir de pati regi atıcaksın... Böylece tek klasörden bütün serverlara girebilirsin =) bide tharkasım sen yorulma game.dll, ijl15.dll, mss32.dll, storm.dll, war3.exe, and war3patch.mpq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 efem, şimdi benim patch 1.22.burada anlatılanlar gibi paticik serverın da oynamak içn 1.20 ye çekıcektim ama olmadı.wc3 ü farklı bi yere cp yaptım sonra gerekli olan dosyaları çektim ama patch yine 1.22 de ne yapmalıyım :S farklı topik acmaya gerek yok burdan sorim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 yok mu dur bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 wbnet loader diye bişey var onu bi arat. o çekiyodu 1.20c ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 tşşkrler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar