senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 veya capcom, konami de çalışırken işine yarar :) bekle beni konami.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bu arada İngilizce-Almanca-Fransızca triosu son yıllarda Çince,Rusça gibi daha popülerleşmeye başlayan dillerle beraber bozulsa da.Eğer mühendisseniz Almanca'nın size çok kapı açacağını bilin.İş hayatını geçtim öğrencilikte bile,Erasmus'ta Almanya-Avusturya falan istiyorsanız,ya da stajlarınızda başvuruda çok işinizi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yav said: Japoncanın bu kadar oy alcağını tahmin etmemiştim. Neden japonca? Bi de çincenin daha fazla oy alcağını sanıyodum.. sen ne diosun gardaş, sefgilimiz bilem japon ^^ hedef 2 yıl içinde japonyada türkçe kursu açmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Fransizca'ya basladim software le ogrenmeye. Konusabilsem, derdimi anlatabilsem yeter. Oyle literature kasacak halim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 insanlar niye bu kadar japonca demiş anlamadım rusça örenebilirsin bence.. işe yarar hem gelecekte : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Liseden dolayı almancayı öğrendik mecburen,ingilizce zaten hep iyiydi,üstüne bir de italyanca ekledim,sırada isveççe var hadi bakalım..Seviyorum dil öğrenmeyi insanlara kendi dillerinde 1-2 birşey söylemeyi... İspanyolca,Fransızca da öğrenicem birgün elbet ama onu kolay öğrenirim heralde... Yunanca 3-5 bişiler öğreniyorum,Portekizce'de keza biraz öğrenmeye çalışıyorum... Latin alfabesi olan bütün dilleri öğrenme gazım var:P ... Çünkü öbürlerinde hem alfabeyi de öğreniceğime 2 dil öğrenirim:)(yunanca hariç 2-3 güzel kelime küfür yeter) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Almanca ingilizce var zaten, bi ara fransızca kursuna yazılmıştım öğrencisizlikten kur açılmadı yalan oldu. Zirai olarak italyanca tavsiye etmem zira bir liderlikleri kalmadı. Sulamada almanya/ispanya, tohumculukta bulgaristan/almanya, meyvecilikte bölgesine göre değişir ama gelir yönünden çilek+ bağcılık derim fransa/bulgaristan/amerika-almanya, organik tarım almanya. Türkiye içinde kalıp dilinizi kullanıcaksanız rusca/çince. Resmi bir işte yazışma babında 3. dilinizi kullanıcaksanız çince/arapça-türevleri. Zevkü sefa için dil öğreniyorsanız benim dilim japonca ama ileride ne olur bilinmez norveç güzel isveç güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Dünya çapında hangisi daha etkili olur bilemem ama burası için Rusça kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Dunya capinda Ispanyolca ve Cince iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 khala said: öncelikle iş hayatında yararınız olabilecek lisanları seçin çince,rusça ispanyolca alıyorum ders olarak, pişman oldum keşke çince veya rusça alsaydım diye Katılıyorum. Çince dedim ben. Ya çince ya rusça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 japonca olmasinin nedeni, animelerdir bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 arapça abi para araplarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 mesleki açıdan fransızca almam gerekiyodu ki zaten zorla öğretiyolar onun yanında ispanyolca en mantıklısı benim için o yüzden ispanyolca alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 portekizce dedim,ispanyolca öğreniyorum.sonrasında bana zaman harcatmayacagına emin oldugum bir dil.az yerde konusuluyor olması da bence guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 rusçayada başlangıç yaptık. dil çok hoşuma gitti. akıcı, grameri zorlamıyor azıcık kafa yorarsan bi de çok estetik bi dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 millet neden almanca ve japonca demiski? ne kdr getirisi olabilir bu dillerin gerci anketi hangi maksatla actin bilmyiorum ama eger is olaylari falan bakimindan diyosan bence gereksiz diller ispanyolca dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesleki acidan bakildiginda Almanca Ispanyolca'yi ezer. Guney Amerika'nin ortasinda bir ulkeymisiz gibi konusuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 herkesin mesleği için farklı valla almanca benim işime en son yarıycak dil olabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Japonca ogrenmek guzel ve kolay ama gidebilecek kurs sayisi kisitli en azindan disaridan bir yerden ogrenecekseniz ben ingilizce ve japonca nin yanina ispanyolca ya baslamayi dusunuyorum sonra olursa rusca fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Necro said: Japonca ogrenmek guzel ve kolay ama gidebilecek kurs sayisi kisitli en azindan disaridan bir yerden ogrenecekseniz ben ingilizce ve japonca nin yanina ispanyolca ya baslamayi dusunuyorum sonra olursa rusca fena olmaz aynı fikirdeyiz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Bir suru dili yarim yamalak bilecegime 3 tane dili ana dilim gibi konusayim yeter. (Yani 2 tane yabanci dili :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ibranice yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 rusça yahut finceyi iletletmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 viole said: ibranice yok Hmm, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Abi mühendissen ya japonca ya almanca,başkasına gerek yok(Bana göre). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar